Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
8.5.2008 9:40:18
No vlastne jsme vyhráli dvě....ještě jedna paní z Belgie....
díky moc |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
8.5.2008 9:27:23
Ahoj Jitko, než jsem našla květ, tak už nejsem první gratulant.....Tak i já ti moc a moc blahopřeji a mám také velkou radost, že jsi soutěž vyhrála. Kdo by pochyboval....
![]() Zdraví Jitk@1 ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
8.5.2008 9:17:33
Jitko, moooooooooooooc ti gratuluji. Jsem moc ráda, že jsi vyhrála. Ty si to zasloužíš.Huráááááááá máme vítězku.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
8.5.2008 8:08:15
Opravdu jsem vyhrála, dneska mi přišel e-mail, že mi to posílali ale asi to spadlo do SPAMu, zk....spam....
Mám šílenou radost... |
| Denča7 | 32766 |
|
|
6.5.2008 23:25:44
Díky moc
![]() nakonec jsem v našm malémměstě v poslednímpapírnictví sehnala poslední omalovánky Ferdy Mravence a už je mámi zvětčené a nakopírované pro děti ![]() díky moc za ochotu ![]() |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
6.5.2008 22:47:16
Ahojte :o)))
Bubu-no a všichni,co paličkujete nekonečnou krajku-máte to moc hezký,jste šikulky,já toho teď moc nestíhám Abych nezapomněla,už nekojím-postupně jsme se odnaučovali-no a teď si už Vojtík ani nevzpomene.Řekla jsem mu,že mlíčko uteklo k malinkému miminku a on,že už je veliký kluk-nějak to asi pochopil,protože od té doby ňaňa-jak říkal kojení nevyžaduje. A taky jsme od vánoc bez plinek-jen na noc ještě máme-to ještě nezvládne zavolat,spí jak dřevo. Tak zatím papa a mějte se Kačka |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
6.5.2008 22:15:45
Do společného alba jsem dala oskenované krajky - je to lépe vidět než focením z mobilu....
![]() |
| brouzdava | 52365 |
|
|
6.5.2008 20:25:32
Ahoj holky, nestíhám, podařilo se mi zahnat bacily, ale pořád jsem nějak z formy - prostě unavená. Tak tak stíhám domácnost (mouch y by se určitě našly ani by se nemusely hledat lupou), podařilo se nám dát do pořádku zahrádku, ale pampelišky už zase rostou, po nasetém ani památky. Ve škole je fofr a dokonce roku už to lepší nebude, ale těším se na teplo a hlavně dovolenou. S dcerou jsme byli v neděli chvilku na kole - vzala na milost staruchu, byla ráda, že s ní někdo jel a muž je na ni moc rychlý.
Počítač si občas večer pouštím, ale stíhám jenom proletět, tak snad to bude lepší. Mějte se moc pěkně a pa. |
|
|
6.5.2008 18:54:55
jedna fotka (i kdyz ted je uz pod stromy přístřešek) je tady a jinak je tam kupa fotek hradu a okolí
http://www.sweb.cz/hrad.litice/cz/foto1.htm |
|
|
6.5.2008 18:47:46
Dančo zkus najít na netu obrázky pro w. color tam by něco mohlo být a nebo si kup omalovánku
![]() Dneska mi přišel Vamberk....cena je jako loni....vemu malou kóji a bude asi v přísálí....jsou tam doprovodné výstavy, ale nemám to u sebe, tak to pak vyfotím a dám do alba..... Ještě jsem se ptala na to ubytování, což si nejsem jistá jestli jsem psala. Tak od nás asi 2 km je přestavěný penzion v Liticích. Cena je 350,-/noc.... okolo nádherné lesy a na kopečku hrad - zřícenina. Jo a je to u řeky....sedět se dá i venku....takže pokud to chcete zkusit, tak dejte vědět, zamluvím pokoje (myslím že jsou 4 lůžka, ale fakt si nemůžu vzpomenout), nebo je zamluvím tam kde budete chtít vy....(Litice se mi líbí, protože tam můžu dojet na kole a zpět taky) ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.