Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evask | 62042 |
|
|
18.4.2008 20:40:24
Ahoj všem, včera mi přišla Čipka a Paličkování, ale jsem z obou trošku zklamaná, nejlepší je asi fakt ta Krajka. Eva
![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
18.4.2008 18:37:00
Hani jsem průšvihář a zapoměla jsem ho v práci.....zkusím napsat do krajkářské školy, nebo ho pohledat na netu, jinak bude info až v pondělí
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
18.4.2008 10:54:33
Ahoj děvčátka,
mám v práci trochu volněji, takže se zase ozývám. Dodělávám druhou krajku pro OIDFU a má v plánu udělat ještě jednu. Nejdřív nápady žádné a teď jich mám hromadu )Také se synáčkem mordíme krajku pro Klub inspirace - doufám, že ji včas dodělá. Má u toho tisíce keců, protože by raději seděl u PC. Asi je to poslední krajka, kterou z něho vydoluji, puberta už tvrdě vede ![]() Medlyn, to potvrzení je zapotřebí od té dby, co jsme se rozdělili - tenkrát vyšlo nějaké nařízení o potvrzování "původu" rodičů pro děti od určitého ročníku. Tady v okolí s tím měli dost problémy, protože je tu dost smíšených manželství.... Na stojan se kouknu až doma, tady nemám seznam vašich alb. Jitko czl, zkus, prosím, hodit ten plakáten do PC - já jsem ho zatím nikde nenašla.... Páááá všem Hanka |
| divizna63 | 52122 |
|
|
18.4.2008 9:44:48
všechny vás zdravím jen tak narychlo z práce a hlásím, že i mně už Krajka přišla asi před dvěma týdny. Všem maarodům přeji brzké uzdravení!!!!!!
Anit - Tvůj stojan mě inspiroval, už mám vymyšlenou práci pro manžela - udělá mi druhý nástavec na válcovou herduli na ten stojan, co mi dělal, tam mám takovou tu kulatou placatou. Tak se holky mějte krásně, pa pa Dana Divizna |
| Anit | 54487 |
|
|
18.4.2008 7:57:38
Ešte som Vám chcela ukázať môj stojan na valec. Pozrite v albume. Je ešte trochu vylepšený doskou (tou škaredou) :o))
|
| Anit | 54487 |
|
|
18.4.2008 7:51:20
Ahojte dievčatá,
ani ja ešte nemám PŽ, tu ešte včera nebola. A Vy tak isto musíte aspoň týžden počkať kým vám dojde Čipka, pretože tá pošta ide pomalšie do zahraničia :o)))) Želám krásny víkendík. Ja idem v sobotu na druhý diel kurzu drôtikovania. |
| evask | 62042 |
|
|
17.4.2008 22:53:44
Evi, já už mám Krajku taky asi od minulýho pondělí - a jsem na Š! Ale mám předplaceno i Čipku, Anit psala, že už ji má - a já nemám...Asi tam taky napíši. Eva
|
| evava1 | 36794 |
|
|
17.4.2008 22:41:35
Jak jste na tom ostatní s Krajkou? Minule mi taky přišla dost pozdě, asi to posílala postupně. Jestli už ji ale máte i ostatní, tak mám nejvyšší čas urgovat ji.
|
| Medlyn | 39028 |
|
|
17.4.2008 21:49:02
Ahoj všem.
Mě taky skolily bacily, už dva týdny nejsem v pohodě. Já jsem si ty dva dny dovolené vzala, ale musela jsem vyřítit dceři pas a protože je nezletilá, musí mít potvrzení, že je české národnosti. To je fakt divný, když jsou rodiče Češi jako poleno. A jak jsem sprintovala na poslední chvíly po Smíchově, bylo mi ještě hůř, lapala jsem po dechu a místy jsem se obávala, že se snad udusím. Snad to o víkendu už bude dobré.Možná i budu paličkovat, ale začala se ozývat migréna a pálení očí... ![]() Mějte se lépe než já. ![]() |
| brouzdava | 52365 |
|
|
17.4.2008 19:47:00
Ahoj všem, alespoň zdravím, bo (jak se říká doma v Ostravě) jsem třetí týden na hromadě a to bacily kromě starší dcery, která je nezmar, napadly všechny v rodině a musím přiznat, že jsem je tentokrát dovlekla domů já. A nejhorší na tom je, že kdyby to šlo, vzala bych si dva dny dovolenou a s víkendem bych to snad vyležela, ale to je ve školství naprostá utopie. Tak se těším na sobotu a neděli a opět se budu snažit dát dohromady. Snad už bude alespoň teplo. Mějte se fajn a ať se vám nemoci vyhýbají.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.