| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 10482  [Dalších 9252 >>]
evask 62042
18.4.2008 20:40:24
Ahoj všem, včera mi přišla Čipka a Paličkování, ale jsem z obou trošku zklamaná, nejlepší je asi fakt ta Krajka. Eva:-D
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
18.4.2008 18:37:00
Hani jsem průšvihář a zapoměla jsem ho v práci.....zkusím napsat do krajkářské školy, nebo ho pohledat na netu, jinak bude info až v pondělí
bubasaurka 48577
18.4.2008 10:54:33
Ahoj děvčátka,
mám v práci trochu volněji, takže se zase ozývám.
Dodělávám druhou krajku pro OIDFU a má v plánu udělat ještě jednu. Nejdřív nápady žádné a teď jich mám hromadu :-))
Také se synáčkem mordíme krajku pro Klub inspirace - doufám, že ji včas dodělá. Má u toho tisíce keců, protože by raději seděl u PC. Asi je to poslední krajka, kterou z něho vydoluji, puberta už tvrdě vede :-) :-)
Medlyn, to potvrzení je zapotřebí od té dby, co jsme se rozdělili - tenkrát vyšlo nějaké nařízení o potvrzování "původu" rodičů pro děti od určitého ročníku. Tady v okolí s tím měli dost problémy, protože je tu dost smíšených manželství....
Na stojan se kouknu až doma, tady nemám seznam vašich alb.
Jitko czl, zkus, prosím, hodit ten plakáten do PC - já jsem ho zatím nikde nenašla....
Páááá všem
Hanka
divizna63 52122
18.4.2008 9:44:48
všechny vás zdravím jen tak narychlo z práce a hlásím, že i mně už Krajka přišla asi před dvěma týdny. Všem maarodům přeji brzké uzdravení!!!!!!
Anit - Tvůj stojan mě inspiroval, už mám vymyšlenou práci pro manžela - udělá mi druhý nástavec na válcovou herduli na ten stojan, co mi dělal, tam mám takovou tu kulatou placatou.
Tak se holky mějte krásně, pa pa Dana Divizna
Anit 54487
18.4.2008 7:57:38
Ešte som Vám chcela ukázať môj stojan na valec. Pozrite v albume. Je ešte trochu vylepšený doskou (tou škaredou) :o))
Anit 54487
18.4.2008 7:51:20
Ahojte dievčatá,
ani ja ešte nemám PŽ, tu ešte včera nebola. A Vy tak isto musíte aspoň týžden počkať kým vám dojde Čipka, pretože tá pošta ide pomalšie do zahraničia :o))))
Želám krásny víkendík.
Ja idem v sobotu na druhý diel kurzu drôtikovania.
evask 62042
17.4.2008 22:53:44
Evi, já už mám Krajku taky asi od minulýho pondělí - a jsem na Š! Ale mám předplaceno i Čipku, Anit psala, že už ji má - a já nemám...Asi tam taky napíši. Eva
evava1 36794
17.4.2008 22:41:35
Jak jste na tom ostatní s Krajkou? Minule mi taky přišla dost pozdě, asi to posílala postupně. Jestli už ji ale máte i ostatní, tak mám nejvyšší čas urgovat ji.
Medlyn 39028
17.4.2008 21:49:02
Ahoj všem.

Mě taky skolily bacily, už dva týdny nejsem v pohodě. ;(( Já jsem si ty dva dny dovolené vzala, ale musela jsem vyřítit dceři pas a protože je nezletilá, musí mít potvrzení, že je české národnosti. To je fakt divný, když jsou rodiče Češi jako poleno. A jak jsem sprintovala na poslední chvíly po Smíchově, bylo mi ještě hůř, lapala jsem po dechu a místy jsem se obávala, že se snad udusím. Snad to o víkendu už bude dobré.
Možná i budu paličkovat, ale začala se ozývat migréna a pálení očí... :-D
Mějte se lépe než já. ~s~
brouzdava 52365
17.4.2008 19:47:00
Ahoj všem, alespoň zdravím, bo (jak se říká doma v Ostravě) jsem třetí týden na hromadě a to bacily kromě starší dcery, která je nezmar, napadly všechny v rodině a musím přiznat, že jsem je tentokrát dovlekla domů já. A nejhorší na tom je, že kdyby to šlo, vzala bych si dva dny dovolenou a s víkendem bych to snad vyležela, ale to je ve školství naprostá utopie. Tak se těším na sobotu a neděli a opět se budu snažit dát dohromady. Snad už bude alespoň teplo. Mějte se fajn a ať se vám nemoci vyhýbají.
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 10482  [Dalších 9252 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.