Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubasaurka | 48577 |
|
|
23.2.2008 17:47:43
Děvčata, já vím, že jste některá mzdovou účetní. Já bych se vás potřebovala na něco zeptat, spíše zkonzultovat. Ozvěte se mi, prosím, jestli můžu na chvíli otravovat....
Omlouvám se za toto nepaličkovací téma, ale mám v práci trochu problémy a potřebuji se připravit na bojové podmínky. Jelikož o tom nemám ani páru, potřebuji se zeptat, aby ze mně neudělali většího blba, než jsem ![]() ![]() Dnes celý den odpočívám a je mi mnohem, mnohem lépe. Už jsem si vyštrachala odkaz na tu krajku pro OIDFU. Ale nevím, jestli se mi podaří to zvětšit na A3, protože tak velké papíry nemám. Zkusím si to ale ustřihnout z pauzáku a snad mi to kopírka vezme. Pak bych se na to vrhla. Už jsem si smetla prach z herdulí, probrala paličky a poštrachala se v nitích..... Pááá a díky |
| evask | 62042 |
|
|
22.2.2008 21:45:17
Ahoj, psala jsem si s paní Proškovou, v sobotu dávají na poštu časopis Paličkování, mám ho čekat ve schránce příští týden. Eva
|
| lemulka | 39604 |
|
|
22.2.2008 16:23:23
Ahoj holčiny,
já také všem děkuji za blahopřání a svým jmenovkyním přeji vše nejlepší. Hani Bubu - je vidět, že jsi prostě nepostradatelná ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
22.2.2008 15:41:11
Hihihihihihihihihih, rekonvalescence, co to je?? Pustili mě ráno v půl deváté, a protože jsem nemělA KAM JÍT, ŠLA JSEM DO PRÁCE, NEB TO NÁM PĚT MINUT OD NEMOCNICE. tMA JSEM ZASEDLA, ŽE SI DÁM KONEČNĚ KAFE A UŽ SE NA MNE SESYPALI JAKO VOSY. Tak jsem chvíli pracovala a do včerejška normálně chodím do práce, protože to za mne nikdo jiný neudělá a termíny hoří. Ale cítím, že bych potřebovala odpočívat. Slíbili mi doma, že můžu celý víkend ležet a nic nedělat
![]() ![]() |
| LenkaD | 37515 |
|
|
22.2.2008 9:59:25
Všem moc děkuji za krásné gratulace i přáníčka..a se zpožděním přeji vše nej i svým jmenovkyním zde..
Jsem nějak v jednom kole a to ještě nechodím do práce..o proflákané mateřské rozhodně nemůže být řeč.. |
| Medlyn | 39028 |
|
|
21.2.2008 22:56:19
Evačko, vím o čem píšeš, budou to tři roky, kdy jsme během roku a čtvrt uspali dva miláčky, vlčáka a špice (oba 11 let) pro nemoc a tříletý ratlík se někde otrávil. Ale na konci vsi u lesa je pes nutnost, tak mám už dvouletou fenu křížence pravděpodobně labradora (ne bernskýho salačnickýho, jak nám slibovali)
a sestra vedle přeroslého krysaříka. Jenže naše Terry má své dny a i když je mezi oběma skoro půl metru rozdíl, v úterý se nám svázali , tak chci vidět ty zrůdy, co se narodí. |
| Medlyn | 39028 |
|
|
21.2.2008 22:44:19
Lenkám vše hezké ...
|
| mismach | 76341 |
|
|
21.2.2008 22:05:23
Taky se připojuji k přání Všem Lenkám k svátku, přeji hlavně hodně zdraví
a čas na paličky.Tady je odkaz na nové stránky Ivy Vanžurové http://www.krajkaiva.wz.cz/ Jinak zdravím Míša. |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
21.2.2008 21:54:16
Ahoj holky,hlásím se po sto letech-konečně jsem se dokopala vylízt schody do 1.patra k počítači-jak to není v obýváku,tak to není ono.
Připojuji se také k frontě gratulantů k svátku všem Lenkám-ať vás poslouchají paličky ![]() Tanečnici na zakázku už jsem předala,teď pořád dělám kraslice a velikonoční věnečky-už mám pěkně dodělané prsty-au,au Pejska je mi taky líto. My jsme měli 2-jeden nám v 5 letech umřel-měl něco s ledvinama a rok na to nám toho druhého srazilo auto. Od té doby nechci psíka doma,nestojí to pak za ty slzy dětí. Jinak přeji všem zdárné vyřešení všech zdravotních i soukromých problémů-holky,držte se-znáte to přece-ženská vydrží víc,než kůň. Jituš-rytíř je super-bomba!!!!! tak se mějte všichni moc fajn,já zase někdy vylezu schody a něco písnu.Jaro už klepe na vrátka,takže paličky poletí do kouta ašup,šup na pole ![]() |
| Azuz | 73400 |
|
|
21.2.2008 20:09:46
Leničky, přeji Vám vše nejlepší hlavně hodně zdraví v tomto chřipkovém období a mnoho tvůrčích nápadů. Zuzka
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.