| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 10482  [Dalších 8952 >>]
brouzdava 52365
19.2.2008 22:25:51
Ahoj všem,

gratuluji Hance, hlavně že je všechno v pořádku.
Jitko, ten rytíř je bomba, a svědčí o tom i hláška naší dcery, která šla náhodou kolem, když jsem se na něj dívala, snad poprvé utrousila, že je to krása {a že se jen tak něčím z ručních prací ohromit nedá}.
Všichni marodi se brzty uzdravte / chřipajzny nejsou ještě na ústupu.
My se chystáme zítra od našich domů, bylo fajn, ale už se těšíme - hlavně děti už by se nejraději viděly ve vlaku.
Všem hezký konec týdne. Katka
Santy 46567
19.2.2008 21:41:58
Tak jsem po dlouhé době opět mezi Vámi. Byl mi synkem přeinstalován počítač, na moji výslovnou žádost. Ale udělal mi tu věci, které jsou pro mě úplně nové. Nemám Exploder, ale Operu, nemám Outlok a jsem jak Alenka v říši divů.
Ale jsem moc potěšená tím, že Hanka je v pořádku. A brzy už zase zasedne k paličkám. Já jsem docela pilná, ale výsledky nic moc.Ale na mně vcelku dobrý. Začínám paličkování brát trochu rozumem a to mi moc pomůže.
Míšo, zítra budu mít tu Madonku.Tak se potom domluvíme na předání. Já budu v kurzu dělat vláčku.
Jsem totiž hnidopich a místo, abych dělala to, co umím a flákala to po kusech, tak se zaměřím na to, co mi nejde a v tom se dokážu hrabat věčnost. A metoda pokus, omyl vítězí.
Jinak Vaše výrobky jsou jako vždy perfektní. O rytíři ani nemluvím, jen tupě zírám.
Tak zatím ahojky, mám dnes za úkol dodělat jednu prácičku.
Hana
lacemaker 63227
19.2.2008 20:46:07
Ahoj,
tak to je výborné,že jsi ok, ono senesmí nic jíst tak horké jak to vypada,ale ono se to dobře říká,že.
Tak si užij domací rekonvalescence.
Pa Mirka~g~
mismach 76341
19.2.2008 19:57:35
Jé dík za typ, jdu ho rozdělit dětem. Právě jsem si vzpomněla, že něco takového mi v kuchyni zůstalo po posledním nákupu. Zatím se mějte:-D Míša.
evask 62042
19.2.2008 19:23:39
Tak málo mlátím do klávesnice - samozřejmě pomelo a taky ho nesní...
evask 62042
19.2.2008 19:22:57
ahoj všem, pmelo je fakt dobrý - nás o jí 6 - máma ho vždy koupí a baštíme h všichni - sami ho rodiče nesní...eva
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
19.2.2008 18:47:35
Hanko super, ze jsi OK....jsem moc ráde, že to byl jen omyl (i když sis mohla ušetřit kupu nervů)
Milena (2 holky) 11450
19.2.2008 17:25:08
Bezva, jsem ráda, že jsi OK, teď už to do zítra vydržíš a budeš zase doma :-).
Pomelo znám, taky mi chutnalo, není tak hořké, jako grapefruit. Navíc jsem si v obchodě vzala letáček s podrobnostmi a tam psali, že má hodně vitamínu A a železa.
LenkaD 37515
19.2.2008 14:54:24
Tak to je skvělá zpráva..tfuj tfuj!! R^
bubasaurka 48577
19.2.2008 14:33:03
si představe, holky, co mi dneska při vizitě řekli... Že prý tam vůbec nic, ale vůbec nic nenašli, že vůbec nechápou, co bylo na ultrazvuku vlastně vidět. Nicméně i vzali pro jistotu kus sliznice na histologie. Takže já se tu nervovala zbytečně, doktorka mě zbytečně děsila - no zbytečně. Jsem moc ráda, že to bylo zbytečně. Ale ty nervy, to byl děs běs. Zítra jdu domů. Moc spát se tu nedá - horko, randál,strašné postele a navíc nás tu docela moří hladem. Kdybych se nestyděla, tak jim tady okoušu ty umělé kytky.:-D:-D Odpoledne přijede mužíček, tak mi musí něco k jídlu dovézt nebo taky uschnu na placičku.
Věrko babičko, ať tě chřipka brzy pustí - hlavně jez vitamín C. Kdo ještě nezná ovoce polemo, vřele ho všem doporučuji. Je vynikající a je plné všech možnách dobrých věcí - ale taky pěkně drahé. Před vánoci stálo v Lidlu jedno do 30,- kč, dnes za něj chtějí hodně přes 50. Mor aby je po poli honil....
Jitko czl, ratíře jsem ještě neviděla, nepamatuji si odkaz na stránky. Doma se kouknu v klidu.
Tak páá, moc vám všem děkuji za držení palečků - vyplatilo se to :-D:-D:-D
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 10482  [Dalších 8952 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.