| brouzdava | 52365 |
|
|
17.2.2008 18:20:09
Ahoj Hanko, držím palce, aby bylo všechno OK a bylas brzy zase v pořádku doma.
My jsme teď u mých rodičů v Ově, zítra se vrhnu na nějaký úklid, teď budu muset vydýchat cestu, a to byly děti celkem ve vlaku hodné. Všem přeji krásný konec víkendu a klidný příští týden. |
| JaVa | 69772 |
|
|
17.2.2008 18:10:21
držím palce, určitě to bude OK
|
| Anit | 54487 |
|
|
17.2.2008 17:36:37
Ahoj Bubu, neboj všetko bude OK, hlavne mysli pozitívne. Ďakujem Dani, idem jej hned napísať. paaa Anita |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
17.2.2008 14:03:05
HaniB osmáky tuším měli v Déčku, třeba by ti je vyměnili za mladé....taky tuším, že tam měli loni mladé a sháněli kdo si je veme...zkusit to můžeš.....palce držím taky....budu na tebe myslet....
Na krajky jsem zatím nekoukala....tak se omlouvám, že nechválím, teď jsem se vrátila od našich.... |
| divizna63 | 52122 |
|
|
17.2.2008 12:29:43
Anit - koukala jsem do mejlů, našla jsem mejlík na paní Klusoňovou - karla.klusonova@tiscali.cz - měla by mít kontakt na paní Horákovou z Opavy.
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
17.2.2008 12:16:31
neboj se nic, držím Ti palečky, určitě to bude dobré!!! Nic jiného si nesmíš připouštět, a pak máš napůl vyhráno! Myslet pozitivně je moc důležité. A navíc - nejsi přeci žádná strašpytlice, jsi ženská jak má být, tak se přeci nedáš!
Anit - myslím, že kontakt měla paní Klusoňová. Zkus jí napsat na její mejlík, stránky má www.krajkoviny.cz - aspoň myslím - no však vyhledávač už Ti něco nabídne. Tak to bylo jen v rychlosti, včera jsem dodělala velikonočního beránka podle podvinku paní Mihulkové, jen ho ještě musím dát do kroužku a nafotit. Jo - Leničko - tystromy se sluníčkem jsou pěkné! Zatím čauky Dana Divizna ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
17.2.2008 11:53:22
Ahoj holky, na chvíli nakukuji. Zítra nastupuji, a jsem nervózní jak sáně v létě
![]() Osmáky máme doma, jsou to absolutně miloučká zvířátka. A miminkům jsme vždycky říkali zásuvky,protože ty jejich čumáčky vypadají opravdu jak malilinké zásuvečky ![]() Naše první samička nám vrhla hned napoprvé 9 osmáčků. To byl potom cvrkot. Upozorňuji na to, že mláďátka jsou strašně moc aktivní, všechno prozkoumají a dokážou neuvěřitelné sportovní výkony. Takže pokud nemáte na akvárkách hodně hustý kryt, tak tak učiňte co nejdříve. Naši miláčkové se naučili skákat do výšky skoro půl metru na napáječku, z ní vyšplhali na drátěnou krtyku a po ní pak ručkovali jako netopejři hlavou dolů přes celé akvárko, kde seskočili a celé to opakovali. My seděli v křeslech u akvárka a hodiny jsme pozorovali ty rošťáky. Před vánocemi jsme chtěli koupit našim samečkům holky, měli jsme je dokonce zamluvené a vybrané, ale když jsme si pro ně přišli, tak nám prodavač celý nešťastný řekl, že mu je někdo všechny otrávil přímo v krámě. Asi jim hodil něco do krmení. Ráno je našel všechny 4 tuhé... Musíme shánět nové slečny.Tak zatím páá, držet mi, holky moje, palečky. Děkuji vám všem za podporu, je to moc fajn vědět, že na vás někdo myslí. Stejně se ale strašně bojím... Jakmile budu moci, hned seozvu. V nemocnici asi PC nebude... ![]() Tak páááá |
| Anit | 54487 |
|
|
17.2.2008 10:29:37
Ahojte dievčatá a želám krásnu nedeľu.
Leničko si šikulka. Motýlikov som už chválila ale musím zas a tie stromy sú tiež peknučké. A tu je potvrdené pravidlo, že v jednoduchosti je krása. Dievčatá, prosím, pomôžte. Už pred nedávnom som zháňala kontakt na pani, ktorá spolupracuje s pani Janou Novak. Našla som si aj vizitku je to pani Markéta Horáková z Opavy ale bohužial na vizitke nemá e-mail. Neviete náhodou jej e-mail adresu? Dík Anita |
| Lenicka z Nivey | 51163 |
|
|
16.2.2008 11:22:10
Ahojky všem, tak jsem se konečně opět dostala k tomu, abych trochu nakrmila svoje album http://rodina.cz/lenickas - kdo chcete, nahlídnětě. Lenka
![]() |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
15.2.2008 19:17:58
Nádhera, hned bych si také zdravě zobla
. Já konečně dodělala rozdělaný obrázek, abych měla volnou herdulku na poslední díl klobouku, protože na jinou se mě krempa nevejde. Tak ted honem do práce, musím to mít do 29.února na klub. Jinak ted na pc moc nechodím, syn maturuje a sedí věčně tady a já mám smůlu...Ale čtu pokaždé, když se na chvilku dostanu. Jen reagovat už moc nestíhám, za chvilku už mě stepuje za zády...![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.