| evask | 62042 |
|
|
7.2.2008 12:03:40
Jejky, omlouvám se paní Domanjové za skomolení jména...eva
|
| evask | 62042 |
|
|
7.2.2008 12:02:47
Ahoj, co vím, že zase má být rekord v Mohelnici v počtu paličkovaných betlémů. Tady se bude paličkovat asi několik betlémů, protože mi řekli, že mohou přijít i začátečníci a že si něco vyberu. Bude se paličkovat tak do 22 hodin, možná déle, pak někteří tam spí, ráno zase asi od 9 hodin celou sobotu a do oběda v neděli.
Pak tam bude v dubnu nebo v březnu Domajnová - dřevo a krajka nebo tak nějak. Eva |
| Anahu | 75765 |
|
|
7.2.2008 11:32:49
Ahoj holky
To navrhování podvinků by mě také moc zajímalo.Nevíte jestli bude zase někdy nějaký kurz?Anebo jestli se nedají koupit třeba nějaké knížky?Anna |
| evava1 | 36794 |
|
|
7.2.2008 10:51:15
Na tom kurzu v Mohelnici jsem byla taky, ale už se mi toho hodně vykouřilo z hlavy. Ptala jsem se jednou na trzích Domanjové a ta to kreslí na Calistu.
Nevíš jaký betlém se tam bude dělat? Je to hodně brzo po vánocích, už mám těch ozdůbek plné zuby, škoda, že to nenechali po velikonocích. Pořád se ještě rozmýšlím. |
| evask | 62042 |
|
|
7.2.2008 10:25:02
Ahoj, koukni na stránky Petry Ponish - tam je i demo za pár eur na stažení, viděla jsem to i na francouzských stránkách. V Mohelnici byl loni kurz právě zaměřený na navrhování podvinků na PC od této autorky a vím, že si ženský ten program kupovaly. Stál přes dva tisíce, možná tři tisíce Kč, taky to holky kreslí i v Corelu i v Malování. Od té Petry je program v němčině..Ale za to se ti sám dokreslí vodivý pár. Viděla jsem jen ukázku - super. U nás ten kurz měla tuším paní Halíková, já ještě nepaličkovala, takže mě to nezajímalo.
Tak mě napadá, přijedete někdo na ty betlémy? Kurz vede právě paní Halíková, je od 29.9. na víkend, dá se tu i spát...Ještě mají volná místa. Více na www.krajka.com Eva |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
7.2.2008 9:52:53
Hmmmm Hani, tak tohle jsem na Dame nepostrehla...ale diky...neco jsem si jeste stihla stahnout, hlave ty obrazky irske krajky na kochani :o)
Miso nevim, myslim ze je upravuje hodně krajkářek na pc, aspoň co můžu posoudit, protože mají pěkné rovné linie a pravidelné hlavě, což s rukou tak úplně vždy nejde. V Krajce psali i o kurzech, kde se to uči. Taky by nebyl špatný A teď ta pro mě dobrá zpráva....mám nohu rytíře, takže už je celý a chybí jen ty dodělávky (rukavice, prst a výplně).....juchuuuu |
| mismach | 76341 |
|
|
6.2.2008 22:30:42
Ahoj holky! Mám prosbu: nevíte kolik krajkářek u nás dělá podvinky na počítači? V loňské Krajce jsou podvinky od dvou...
![]() Jinak se zatím mějte Míša |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
6.2.2008 22:10:01
Děkuji moc, už jsem ji dostala.
![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
6.2.2008 21:22:36
Holky, já to upozornění jenom ve fofru stáhla z Dámy. Takže Maceška je diskutující na Dámě, co je Osinka, také nevím. Odhadla bych, že to bude něco ruského, možná ekvivalent google - fakt nevím. Dělala jsem to v práci, kde musím strašně fofrovat
![]() , tak se omlouvám za trochu zmatků.... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.