| evask | 62042 |
|
|
6.2.2008 10:52:32
Ahoj, mám dotaz - co je to Osinka? eva
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
6.2.2008 10:15:32
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ!!!
Něco se děje na Osince a Picassu, Maceška na vedlejší diskusi upozornila na to, že dochází ke stahování alb, takže nejsou nadále k dispozici. Pokud tedy máte nějaká oblíbená alba a nemáte je uložená, rychle to udělejte, naše oblíbené zdroje od minulého týdne rychle mizí. Maceško, velké díky!!! |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
6.2.2008 8:09:47
Tentokrát poctivě paličkuju a k PC chodím málo, protože když už sem vlezu, tak se zdržím
. U nás jsou prázdniny až začátkem března, ale už se těším, že si přispím :D. Já tužím ředěným herkulesem, nebo prittem. Zkoušela jsem i škrob ve spreji MERITO. Sice tužil málo, ale na dečky je akorát. Ukazovala nám ho v Kychové p. Holomečková. Jolano, podvinky jsou zdrama ke stažení na www.klubinspirace.cz - každý měsíc je tam něco nového, nebo za poplatek 300 kč Ti pošlou vydání jejich časopisu na CD za rok a umožní přístup k těm 12 podvinkům za vybraný rok. Na http://www.kloeppelshop.de/ je taky každý měsíc podvinek ke stažení (vpravo dole možnost kostenloser download). A na http://www.lokk.nl/ je nový podivinek čtvrtletně, ale je tam celý archiv - gratis patroon. Pokud prolistuješ diskuzi zpět, určitě najdeš odkazy na picasaweb, kde je podvinků na 2 životy. Tady jsou Velikonoční: http://picasaweb.google.fr/espe.patronespunta/ForarskniplingerBolillos |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.2.2008 21:20:23
Ahoj holky, na chvíli jsem byla připuštěna k PC
![]() Já nic doma z ručprček ještě nedělám. Mám sice rozdělané dvě věci na herdulích, ale paličky tam visí k veliké potěše kocoura,který to asi dopaličkuje za mne ![]() Mám na návštěvě maminku, takže lítám po domácnosti jak nadmutá koza. Synáček už počítá dny, kdy začne škola a bude mít od babičky klídek ![]() Smraďoch je perchloretylen. tak se to dneska prodává, ale v drogeriích to mají mezi jedy, takže se na to musíte zeptat přímo prodavaček. Tak já jdu zase šůrovat. Páááá Hanka |
| Jolka32 | 47073 |
|
|
5.2.2008 19:58:37
Chtěla jsem Vás holky poprosit,jestli by jste mi některá nemohla poslat nějaké předlohy pro paličkování.Neteř paličkuje a strašně těžko se nám tady shánějí,na internetu sice jsou,ale nejdou stáhnout.Předem strašně moc děkuji!!!!
jolanalescinska@seznam.cz |
| Věra-babička | 54714 |
|
|
5.2.2008 19:26:10
Je to dorka číslo 1 a až zprovozním tiskárnu tak pošlu nebo dám na naše stránky.
|
| LenkaD | 37515 |
|
|
5.2.2008 19:10:47
Ahoj..je to perchloretylen..neboli Tetrachloretylen..takové to , co se používá v čistírnách..
|
| Anit | 54487 |
|
|
5.2.2008 18:50:17
Ani nepozeraj čo to je ... určite to nebudem používať. A ďakujem veľmi za ochotu.
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
5.2.2008 18:05:33
Smraďoch je chemikalie na čištění (odmaštování atd.) textilií a rozpouští se v něm polystyren nebo krabičky od tic taců, ale fakt si teď z hlavy nevzpomenu na název. Určitě bude vědět Jitka Horalka....pokud se neozve, tak ti název opíšu z lahvičky, ale nechci ji vytahovat dokud jsou děti vzhůru (resp. v obyváku)
|
| bella11 | 58258 |
|
5.2.2008 18:03:12
Brouzdava a MilcaC - moc vám děkuji za zaslání pozvánky na kurz. Vidím to tak, že ji asi hned odešlu, aby zbylo nějaké místo. Kolik berou účastnic na kurz?
Já taky tužím smraďochem - perchlor + polystyrén ( já ani nevím , jak se to píše ) Věro - babičko - jestli budeš někdy moc - prosím taky o naskenování. Ještě dál marodím a jdu na další kontrolu až v pondělí a to asi už na stáncích bude nová Dorka a stará nikde. To jenom, když budeš mít čas.Moc děkuji. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.