| evacko | 39341 |
|
|
9.2.2009 12:40:02
Hugo, gratuluji k synkovi. Anežka je krásná holka.
|
| Santy | 46567 |
|
|
9.2.2009 11:45:10
Ahojdy všem. Denně tady koukám, jestli se nám ozve Ája.A Tys nás překvapila rovnou fotkou. Dětičky jsou k sežrání.Obě, ale Anežka brášku asi za chvíli neunese.Vydařili se Vám oba.
Jinak opravdu chodíme hodně na Dámu, je to tam živější a zamknuté.Ale stýská se mi tam hlavně po Áje, Jitce Horalce, ta asi nemá čas vůbec a moc myslím na Mariku, co asi dělá.Takže nezapomenu nikdy nahlédnout i tady a ráda bych Vás všechny viděla i tam.Lemulka uděluje přístup a asi bude taky ráda. Přeciš jen za tu dobu máme k sobě vytvořené nějaké vztahy. Zatím ahojdy, já se jdu trápit s vajíčkama. Proti svému přesvědčení jsem 4 vyrobila. Hana |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
8.2.2009 20:29:46
Ahoj Ájo, krásná dítka, malý je kluk jak buk...tak ať ti dělají jen radost...Jitk@1
Pro Danu Diviznu....ahoj, skoro všichni zdrhly na Dámu na paličkováníčko... http://diskuse.dama.cz/d.php?d=2661 vede to Lemulka, požádej jí o vstup, určitě tě ráda uvidí, i ostatní...J. Co se týká podvinku dečky z Klubu inspirace, tak se přiznám, že bych to nedovedla, potřebovala bych mít před sebou upaličkovanou krajku...Jestli se někdo odhodlá dečku zkusit, tak se potom určitě pochlubte.. ![]() |
| Hugo z hor | 22723 |
|
|
8.2.2009 19:33:23
Ahoj všem. Pokusím se o fotečku - abyste neřekli, že jsem na vás zapomněla. Je to ze čtvrtka, malému jsou 4 týdny, Anežce 4 roky
![]() ![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
8.2.2009 17:34:29
Jituš díky za pochvalu. Jinak všechny zdravím, ale je tu nějak mrtvo. Kam jste se holky poděly? Já jsem zatím pořád doma na nemocenské a čekám na vyřízení částečného invalidního důchodu. Už makáte na velikonoce? Já, ačkoliv jsem doma, jsem se k tomu zatím nedostala. Mám jen jedno jediné vajíčko, jinak nic
No ale ještě to snad stihnu... Mějte se pěkně, pa pa Dana Divizna |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
4.2.2009 8:46:54
na klubu inspirace - dečka
na http://www.kloeppelshop.de/ - taky dečka |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
2.2.2009 19:33:37
Dani koukla jsem ti na stránky a máš tam zase kupu moc hezkých věci......jsi šikulka.....ten obojek je uplně super.....
Tuhle jsem si říkala co asi dělá Marika......co? nějaká výstava nebo tak? ![]() Teď paličkuju takový jeden překres starší krajky.....už toho moc nechybí a pak bych se asi měla chopit jehli a nitě a dohnat karnevaly..... ![]() Dneska jsem se dozvěděla super zprávu v práci tak to jdu oslavit prací nad herduli ![]() |
| evask | 62042 |
|
|
2.2.2009 10:52:22
Mili, ahoj, promiň, že tak pozdě Ti blahopřeji k svátku, ale měla jsem pár perných dní - konec pololetí, táta má na Milenu narozky a teď jsem byla na maturitním stužkovacím plese dcery...
Takže hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky a hodně dobrých přátel Ti přeji k Tvému svátku. Ahoj. Eva |
| Medlyn | 39028 |
|
|
30.1.2009 12:46:55
Je nový podvinek mochyně na www.lokk.nl
![]() |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
29.1.2009 17:52:41
podívejte se na : http://www.palicky.xf.cz/ , jsou to stránky Lenky Malátové, je tam nová podvinek na stažení, krásné vel. vajíčko. Zdraví Jitk@1
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.