| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 10482  [Dalších 10052 >>]
Vamir 88167
5.11.2008 21:43:22
Jak jsem četla, tak hodně si stěžujete na práci a šéfíky. Já pracuji taky na hodně stresovém pracovišti a jenom to, že mám tu práci ráda , mi brání,že jsem ještě neodešla. Ale jestli to nepřestane a budou prudit dál, tak i já odejdu. Jsem přesvědčená, že kdo chce , práci si najde. A žádný šéf mi nestojí za užírání nervů a zkracování života. Všem přeju hezký den a hodného šéfa. Ahojky Vamir
terdulacek 59641
5.11.2008 17:08:41
Po velike dobe vas vsechny zase zdravim!
precetla jsem si zatim jen par prispevku, ale koukam, ze vas nekolik dava vypoved, ja nedavala ted, ale pred letem (ja vim, byla to jen brigada, ale toho stresu tam bylo taky dost.. a delala jsem cca 120-140h mesicne, takze si troufam rict, ze skoro plnej jsem mela).. Ted studuju mezinarodne teritorialni studia- obor cestovni ruch, k tomu brigada, pritel a tak nejak moc volneho casu nezbyva, ale zitra se vrhnu na prvni vanocni zvonecek :o)
mejte se krasne, hodne pevnych nervu.. vase Terka
bubasaurka 48577
5.11.2008 16:29:08

Ahoj holky. Tak takovéhle problémy jsem kdysi měla i já v zaměstnání. Vdala jsem se a najednou jsem přestala dělat přesčasy a být v práci od nevidím do nevidím. A když za mnou jednou muž přišel do práce, tak dostal vynadáno, jak to že mně nenutí, abych byla více v práci a nechvátala pořád domů. Pak měl ještě nějaké nemístné poznámky. Když jsem měsíc chodila domů s brekem, donutil mě muž dát výpověď a byl svatý klid a pohoda.

A teď trochu mimo paličkování: Dovoluji si vám nabídnout shlédnutí fotogalerie jedné Dámy zvané Setapouch, která se zabývá korálkováním. Já vím, že to dělá hromada a hromada lidí, ale Dana má úplně něco jiného, neokoukaného. Já jsem si od ní pár věcí nechala udělat, protože mně se jenak něco nelíbí. kdo mě zná, ví, že jsem pěkně zmlsaná na hezké věci Blíží se vánoce a mohly bystě udělat někomu velkou radost. Dana dělá moc pěkně a rychle a levně!!!!
http://foto.dama.cz/galerie.php?u=69643

Tak, vykecala sem, co jsem vykecat měla :-) a teď se jdu vrhnout na paličkování.
Páááá
Medlyn 39028
5.11.2008 11:32:54
Dano, já jsem měla podobnou krizi v předchozím zaměstnání. Bylo to v pátek, doma byla dcera s horečkou a já jsem si vyřídila před polednem propustku, že s ní dojedu na středisko. V práci toho bylo až nad hlavu a ještě na jednom úseku potřebovaly půjčit náš elektrický paleťák, tak jako přílišná aktivní kolegyně jsem jim ho šla předat. Ale nohy bolí, tak jsem si na něj stoupla a jela jak na koloběžce. Viděl mě vedoucí a ve své nadřazenosti mi začal dávat sodu. Jenže jsem mu odpověděla po podle mě s mírným humorem a než jsem do půl hodiny odjela domů, tak si mě zavolal a předal mi dvě možnosti. Vytýkací list a degradování na nejnižší pozici skladu včetně platu o 3 tisíce, nebo výpověď. Povolily mi stavidla slz, že jsem se za sebe styděla, ale v šoku byly všechny moje kolegyně, proč zrovna já (v té době se snižovaly stavy skoro na každém úseku). O víkendu jsem se rozmyslela, vzala jsem si OČR a šla si hledat novou práci. To byl další šok, řekli mi, že mohu nastoupit hned druhý den. Už mockrát jsem si řekla, že bych zpětně snad měla být tomu člověku vděčná, že mi dodal odvahy ke změně. Mám téměř dvojnásobný plat a poznala jsem spousty nových lidí, ale téměř deset kilo navrch, protože je tu kantýna a já mám minimum pohybu :( .
Tak vím, jak chutná nespravedlnost, ale pořád platí, že každé zlo je pro nějaké dobro. ;) Dano, přeji ti, ať se ti daří lépe.
brouzdava 52365
4.11.2008 21:24:22
Držím palce, aby bylo lépe. Když tě to v práci nebaví, ke všemu prudí kdekdo, je to na mašli. Mě málem trefilo, než jsem šla na mateřskou, protože mi účetní omylem dala výplatnici našeho údržbáře, a přitom jsem zjistila, že má o dva tisíce větší plat než já s vysokou, ve dvě to zapíchne a nic neřeší. A to nemluvím o tom, že švagrová o deset let mladší po gymplu jako asistentka ředitele pobočky pojišťovny na tom byla lépe zhruba dvakrát. Po nějaké době se otřepeš a řekneš si, že jenom pro peníze to neděláš, ale pocit to moc dobrý není.
Hlavně si odpočiň a určitě se neztratíš, protože jsi moc šikovná.
lemulka 39604
4.11.2008 13:28:21
Nemáš to lehký, viď?
Taky jsem to měla podobný když jsem končila v krámě......ředitel a vedení furt prudilo, prudilo, až jsem se naštvala, hodila se marod a počkala až mi vyprší roční smlouva - já čekala ale jen 10 dní.
Jakmile je takový šéf, člověku se nechodí do práce rádo, držím palečky, doma si odpočiň - dej se dokupy, klid, pohoda a taky PALIČKY a ostatní krásné ruční práce, které děláš, Ti pomůžou se trochu zmátořit.
Lenka~R^:-D
divizna63 52122
4.11.2008 12:29:27
taky se hlásím po delší době. Poslední dobou se mi svět smrsknul na práci a stres, byla jsem tam od rána do večera, nestíhala, a když jsem zjistila, že mám jen o tisícovku větší plat než naše uklizečka, tak to mě málem porazilo. A pak přišel šéf s tím, že jsem udělala v tisících regulačních poplatků chybu - šlo o celých 30,- Kč, a že mi za to sebere na měsíc osobní ohodnocení, a taky že mi zase přidají práci za kolegyni, kterou přeřadili, tak to už jsem nervově nevydržela. Nejdříve jsem zuřila, pak jsem se mírně zhroutila a tři dny jen brečela, a pak jsem se rozhodla - hodila jsem šéfovi na stůl výpověď se slovy, že si to může dělat sám, jistě bez chyby, a šla jsem na nemocenskou. Na té vydržím do konce roku, kdy mi končí výpovědní lhůta. Tak beru antidepresiva a přemýšlím, co bude dál. Včera mi volal ředitel, jestli jsem si to nerozmyslela a nechci se vrátit, ale zpět nejdu ani za nic. Tak aspoň budu mít chvíli na paličky a na to, co jsem zatím doma kvůli práci nestíhala. Tak se holky mějte pěkně, já jdu dělat další motýlky a péct bábovku. pa pa Dana Divizna
evask 62042
4.11.2008 11:08:20
Zdravím všechny po dlouhatánské odmlce...Vítám moc nové tváře. Máte betlémy do MOhelnice? Přijedete někdo? Máme také kurz I. D. Šperk - někdo tu o něm psal. Je od soboty 15. do pondělí 17.11. Pročítala jsem si dva dny diskusi za měsíc a půl a mám malou poznámku k těm časopisům - opravdu Krajka je nejlepší, beru i PALIČKOVÁNÍ, kLUB INSPIRACE MÁM TAKY PŘEDPLACENÝ A JEŠTĚ I SLOVENSKOU čIPKU, KTERÁ SE MI NELÍBÍ. Ahoj Eva
bubasaurka 48577
3.11.2008 17:52:11
a jak vůbec ta španlsština dopadla? Bylo tam moc chyb?
Kačko, kdy prosímtě budeš chtít nějaké ty hotové kraky? Já jsem nějak ztratila povědomí o termínu...
bubasaurka 48577
3.11.2008 17:45:27
a pak že nepracuješ. Vždyť dřeš jako mourovatá - jen zadarmo :-D:-D
Já sice občas paličky poškádlím, ale nějak to není ono, pořád je představa lepší než hotový výsledek...
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 10482  [Dalších 10052 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.