Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| divizna63 | 52122 |
|
|
27.10.2008 19:16:57
konečně jsem nakoukla na vaše nová dílka. Vladi - odraz v zrcadle je dobrý nápad, moc se mi to líbí. Evacko - bez infantilních řečiček
- ty vějíře jsou super. Paní Domanjová nám o nich vykládala v kurzu, co jsme měli minulý týden u nás v Krnově. Škoda, že je to od nás do Prahu trochu "z ruky", je super učit se u profíků. Já teď dělám motýlky z drátků a korálků, mám jich udělat 30 pro kámošku.Už jich mám 19 a myslím,že až jich budu mít všech 30, tak už nebudu moct motýlky ani vidět. Tak jdu zase makat, ať s tím pohnu. Přeju všem pěkný večer a zítřejší svátek, pa pa Dana Divizna |
| Santy | 46567 |
|
|
27.10.2008 16:49:39
Milá Evičko. Že jsem eaná holčička, to já vím zrovna tak, jako Ty, že jsi šikulka.
Bytostně mi schází sranda.Ale pevně věřím, že se zase v Praze potkáme a tak mi můžeš klidně nasekat. Od Tebe mi to bude ctí a Národním svátkem. Jen si myslím, že moje sedinka už asi dávno není růžová. Nicméně si trvám na svém názoru, protože vějíře jsou úžasné, jak už jsem Ti psala i jinde. VSUŘ má hodně co do sebe. Tak už se na mně nezlob, chtěla bych mít tak z desetiny šikovné ručičky, jako máš Ty. |
| evacko | 39341 |
|
|
27.10.2008 15:37:56
Děkuji za pochvaly. Kostra k vějíři se obstará nákupem celého vějíře v obchodech s orientálními předměty, u Vietnamců nebo krámech s lacinou všehochutí. Já měla jen jeden s tolika žebry, že se dal rozebrat a použít na oba dva. Stál, tuším, 60,-Kč.
Široké listy do menšího vějíře na kurzu volně rozdávala "spolužačka". Haničko Santy, jsi moc eaná holčička. Asi potřebuješ nasekat na růžovou prcinku. |
| Santy | 46567 |
|
|
27.10.2008 13:15:10
Tak dnes jsem našla ve schránce nové číslo časopisu Krajka.Celé dopoledne jsem se věnovala připravování do čtvrteční školičky. Budu tady mít děti, tak abych to měla v klidu připravené. Namotala jsem si paličky, připravila podvinek a předtím samozřejmě dodělala kytičku, která byla na herduli.
A opět se budu věnovat listu, který můj syn zpochybnil. Povídal, že to skoro není kaštanový list, ale list úplně jiné rostlinky.Tak nevím. Až dodělám, nechám zhodnotit. Prevít samozřejmě myslel Marjánku. Tak všem krásné počteníčko. Je tam i o našem prázdninovém setkání v Kosteleckých Horkách. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
25.10.2008 12:46:24
Ahoj všem!
Tak si tady dneska sedím, paličkuji vánoční zvonečky a přitom si stahuji z netu báječnou věc. Která ráda něco u paličkování posloucháte nebo máte doma jako já děťátko, kterého ke knize nedostanete ani omylem, tak Český rozhlas na svých stránkách dává volně ke stažení tzv. povinnou četbu. je tam babička, Divá Bára, král Lávra, Švejk, Máj, Malostranské povídky a další knihy čtené. Něco jsou straší rozhlasové nahrávky, něco je nahrané v současnosti. Já už toho mám dost postahované, ještě jsem to neposlouchala ale už se moc těším, až si to pustím do uší. Evo, tvoje vějíře jsem chválila pod fotkama, doufám, že jsem se nedopustila nějakých onfantilních chvál, ale co jinak říci, když prostě šikulka jsi ![]() ![]() . Moc se mi ty vějíře líbí, ale také by mě zajímalo, kde sedají ty kostry sehnat... |
| brouzdava | 52365 |
|
|
24.10.2008 20:39:29
Tak jsem tedy zasedla, ale stojí to za prd. Chvíli to nejspíš ještě bude trvat, ruka bolí jako čert, ale prý ji mám zatěžovat, tak to budu činit. Dobře jsem udělala, že jsem nachystala vánoční ozdoby, budu dělat po jedné a po chvílích.
Evo, vějíře jsou krásné, to mi hlava nebere, za prvé to nevymyslím, za druhé to barevně nesladím a za třetí je máš precizně provedené. Jenom dotaz, kde se shání kostry - každá je jiná, nebo je to domácí výroba. Dcera v tanečních má tedy letos smůlu, ale jsou fakt parádní. |
| Santy | 46567 |
|
|
24.10.2008 19:02:55
Teda Evacko, Ty seš šikulka.To jen, kdybys to nevěděla. Obzvláště dnes chválím obzvláště ráda, neboť se celé odpoledne vztekám nad listem a nakonec se mi utrhla nit.
|
| evacko | 39341 |
|
|
24.10.2008 17:48:20
Do svého alba jsem vložila fotky z výstavy J.Perény a pár svých maličkostí. Jsou mezi nimi i 3 vějíře podle vlastního návrhu v kurzu VSUŘ s Ivankou Domanjovou. Byly už vystaveny v Annabergu a na módní přehlídce v Polsku. Chcete-li chválit, učiňte to normálně bez infantilit typu "jseš šikulka" ( to vím už dávno ). Děkuji.
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
24.10.2008 14:04:45
také se hlásím po delší odmlce. Nějak jsem poslední dobou nestíhala a jsem docela bez elánu.Jen poslední víkend byl super - měli jsme kurz s paní Domanjovou - navrhování a paličkování šperků. Nemělo to chybu a zase jsem se něco nového naučila. Náhrdelník co jsem si udělala už mám hotový, jen ho nafotit a šoupnout na své stránky, ale nějak prostě pořád nemám čas. Doma jsme předělávali obývák, do našeho zvěřince jsme si pořídili ještě štěně border collie, tak mám opravdu o zábavu postaráno. Teď jsem vás v rychlosti dočetla, a až zase budu mít chvilku, nakouknu do alba na vaše výtvory. Mějte se zatím všechny moc pěkně, přeji vám pěkný víkend a já jdu zase makat. Pa Dana Divizna
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.