| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 10482  [Dalších 10022 >>]
brouzdava 52365
23.10.2008 17:43:18
zkonzultovala telefonem
brouzdava 52365
23.10.2008 17:42:36
Ahoj vespolek, všechny zdravím. Dneska jsem se vrátila z další kontroly u doktora, tentokrát tam povětšinou nekompetentní doktorky (posledně se mě Mudr ptala, co že mi to ten pan doktor, kterého ona vystřídala, než jsem si stačila nechat sundat sádru a zrentgenovat ruku říkal o další léčbě, pak to zkonzultovala telefon a nakonec mi slavnostně předala ortézu) zastoupil doktor, takže jsem se domluvila na další kontrole za tři týdny a potom na vytažení drátů, protože kosti jsou srovnané pěkně,ale zatím ještě obě pořádně nesrostly. Ale dneska se chystám zasednout k paličkám a udělám to, protože vánoce klepou na dveře a zjistila jsem, že mám všehovšudy 8 zvonečků a jiných ozdob na stromeček (nějak se loni opět porozdávaly). Takže si to dám v rámci rehabilitace, uvidím, co ruka vydrží. Mějte se fajn a ať se daří.
Anahu 75765
23.10.2008 9:25:26
Hezký den všem
Už jsem tu nebyla hodně dlouho.Všechny moc a moc zdravím.Chtěla bych se s Vámi poradit,chci si dát aplikaci z paličkované krajky na oblečení ale nejsem si jistá čím jí mám natužit.Poradíte?Chtěla bych aby se to dalo prát.A když je to tolik práce tak se trochu bojím experimentovat, když s tím nemám zkušenost.Zatím jsem vše tužila krajkářským tužidlem ale tohle nevím.Všechny ještě jednou zdravím,a ať Vám počasí nezkazí náladu.Za případnou radu moc děkuji.Anna:-)
Věra-babička 54714
23.10.2008 8:46:41
Vlaďko máš to moc hezké,
Hani Babu dostala jsi meilíka,ozvi se
vladanna 55687
23.10.2008 7:08:59
Ahoj děvčata , dlouho jsme tu nebyla , čtu vás ale chtěla jsem konečně dopaličkovat , co jsem měla rozdělané, dala jsme to do alba. Jinak jsme púpořád zaneprázdněná , pořád něco dělám , jelikož už neni možno vysedávat někde venku v tomto počasí, tak teď se pustím pořádně do paličkování. Co se tyče krajky , taky jí nemám a ráda bych si jí objednala , beru jen paličkování. Budu končit mějte se moc krásně hlavně nemaroďte v tomto počasí , tady zase leje celou noc a ještě nepřestalo. Vlaďka :-)
Vamir 88167
22.10.2008 23:21:03
díky za názory. Paní Havlíková se mi už ozvala a moc se těším na časopis
Santy 46567
22.10.2008 21:34:36
Vamir, neboj se, určitě předplatné dostaneš. Paní Halíková opravdu má hodně aktivit a teď je zase před trhy.Nejlepší by bylo, kdyby ses dostala na nějaké trhy, tam lze předplatit přímo. Vždycky na podzimních trzích si předplatím jak Krajku, tak Klub inspirace.Já si pamatuju, že jsem si poprvé taky psala a že to chvíli trvalo. Jestli sis to objednala od prvního dalšího čísla, je možné, že Ti přijde časopis do schránky i se složenkou.Mně to tak přišlo.
A další číslo čekáme každým dnem.
lemulka 39604
22.10.2008 13:59:18
Ani by mne nenapadlo tam kouknout a máš pravdu - vypadá to mnohem lépe, je to přehlednější, paráda. Lemulka~R^
evacko 39341
22.10.2008 12:04:38
Všimly jste si, že na stránkách paní Proškové je kompletně přepracován obsah obchodu ? Zmatečná struktura je pryč, nynější členění je logičtější a jsou viditelné nejen soubory podvinků, ale i jednotlivé podvinky ze vzorkovnic po 10 Kč.
evacko 39341
22.10.2008 11:43:17
Bubu, na stránkách Klubu inspirace je ve fotogalerii nové album Procházka lesem s tématickými krajkami dětí. Je tam i dílo Robertka. Všechno kvalitně nafoceno.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 10482  [Dalších 10022 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.