| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 10482  [Dalších 10012 >>]
bubasaurka 48577
21.10.2008 21:30:59
Vamir, neboj ona ti určitě odpoví. Má toho moc a za každou novou dušičku s předplatným bude nesmírně vděčná :-))
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
21.10.2008 19:27:55
Ahojky Vamir,
vítám tě tady....

Paní Halíková se velmi angažuje, takže je možné, že odpověď bude chvilku trvat, pokud by se ti neozvala (jak jsem psala je to velmi zaměstnaná žena a jestli má vyjít další číslo, tak asi neví kam dřív skočit) tak se dohodni s někým kdo jede na podzimní trhy (kdekoliv myslím) ať se ti přeptá.
Vamir 88167
21.10.2008 19:07:26
dámy prosím nemohli byste mi poradit? Já posílala mejl na časopis Krajka a ještě se mi neozvali. Chtěla jsem si objednat předplatné. A mic.
Medlyn 39028
20.10.2008 9:05:53
Až budu mít Krjku ve schránce, dám vědět. :-D
lacemaker 63227
19.10.2008 21:25:27
Chci se zeptat jestli už vyšla Krajka.díky
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
19.10.2008 9:16:41
Medlyn jestli ta známá takhle mluví tak o tom fakt prdlajs ví....mám ségru zdravotní sestru (i když jen na porodnici) tak vím, že doktoři při službě nejsou na oddělení ale na lékařáku kde můžou spát, sestry sice musí být v pohotovosti ale s moderní technikou (kdy jim to pípá vedle ucha) to taky není na 100% a hlavně sestry (aspoň u nás) mají po noční den volna, rozhodně nechodí z noční na noční.....v podstatě ségra je skoro pořád doma a vše stíhá a já která chodím na osmihodinovku přes den nestíhám nic (obchody, úřady ani domácnost)
Takže ono opravdu v klidu.....jsou zaměstnání kde na tom jsou hůř i líp, ale já říkám každý si tu svoji práci tak nějak zvolil (obzvláště právě doktoři, sestry apod.) a podmínky většinou znal.....
Mmch myslím že s praxí na vzv bys mohla sehnat i lepší práci kdyby to nešlo, aspoň u nás každou chvíli čtu nějaké inzeráty ;):-D:-D:-D
Každopádně přeju klidný průběh, co nejvíc opatrnosti cestou domů a pohodu, když už to musí být....

Medlyn 39028
17.10.2008 21:56:03
Díky všem, za virtuální podporu. Opravdu moc pomůže, když se člověk může vypovídat z obav.

Na Klubu inspirace je nový podvinek.:-)
bubasaurka 48577
17.10.2008 20:21:33
Ahojky Medlyn, už jsi určitě zase vzhůru a doufám, že dnes na noční nejdeš....
My jsme sice mladého nenechali takhle v noci samotného, ale už se musel párkrát sám vypravit eáno do školy tak, aby mu neujel jediný autobus, aby správně zamknul byt... Byly to nervy, ale zvládnul to. A pravda e, že když je nemocný, musí být také sám doma. Jen po telefonu dirigujeme braní prášku a já pro jistotu vypínám plyn, schovám sriky a nože. jeden nikdy neví, co toho prdlouše napadne :-D:-D
Medlyn 39028
17.10.2008 6:25:48
Hani, Michalce je 14, ale přeci jen to není dobrý pocit, nechat jí dvě noci (při manželově noční) samotnou.
Tak jsem přitáhla domů. Vyprázdním dva hrnky čaje, jeden panadol, sprcha a peří. Vlastně vlna.:-D Jak jsem ráda, že ta první noční proběhla relativně dobře. Skoro jsem se dnes ani nevztekala.:-D Nejhorší je ta cesta domů, jen 11 km, ale je tma, spousta protijedoucích a únavou přeci jen nefunguji na 100%.
Přežijte dnešek ve zdraví.~k~
bubasaurka 48577
16.10.2008 20:08:02
Medlyn, moje maminka dělá celý život noční a už si zvykla. Ono za 3O let si prostě zvyknout musíš :-D:-D:-D. A ta tvoje známá - no raději bez komentáře. Takovéhle kecy nesmírně miluju. Já osobně bych po 11. večer usnula jak špalek kdekoliv:-D
A holka si pak bude muset zvyknout na to, že je v noci sama. My už jsme mladého (13) zvykli, že je dost často sám doma. Někdy i dlouho do noci - jen mu necháme všude rozsvíceno a je klid. Kolik je dceři?
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 10482  [Dalších 10012 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.