| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 10482  [Dalších 10002 >>]
Vamir 88167
16.10.2008 13:10:45
Ahoj Medlyn. Z vlastní skušenosti vím, že noční nejsou žádná sranda. Je to náročné na psychiku a fyzičku. Úplně ti to převrátí biorymus těla. Moc ti přeju aby jsi ty noční snášela co nejlépe to půjde a aby to doma nezanechalo nějaký zlý dopad. Jak není máma patřičně odpočatá tak je to hned znát a ti naši prckové to špatně nesou.Ať se ti v práci daří. Vamir
Santy 46567
16.10.2008 10:11:54
Milá Medlyn.
Příště pošli svou novou známou do patřičných míst. Ty chudinky doktorský za a) nemají nikdy noční celý týden
b) pokud se jim něco nevyvrbí, tak mohou na noční spokojeně spinkat, protože tam mají svůj pelíšek.
Je pravda, že někdy ani oka nezamhouří a pak jedou dál.To je upřímně lituju.
Kdežto Ty musíš hákovat 5 nocí za sebou a na VV si musíš sakra dávat pozor. No a podstatné, děláš to za několikráte menší obnos, než ty chudinky mají.
Nenech se nikým zviklat.
Prostě je to vopruz. A máma od dětí to má sákryš těžké.
Moc Ti přeju, pokud není zbytí a to asi ne, aby sis co nejdříve zvykla , aspoň pokud tělo dovolí.
Víkend si užij a snad najdeš pak čas i na paličky.
To, co píšu není výmysl, ale pracovala jsem v tom a teď v tom mám dceru. Hůř jsou na tom sestry. Věř.
Medlyn 39028
16.10.2008 6:16:18
Díky za morální podporu, pomáhá to.:-)Tak mám za sebou 4. noční, tak už jen jedna a pak odpolení. Krize byla včera, to jsem od 4 hodin zívala a nemít moc práce, tak usnu na volantu. Taky jsem konečně byla tak unavená, že jsem mohla přes den spát a dnešek se tak dal vydržet. S tou gumou souhlasím, :-D na velké domácí práce není ani pomyšlení. Dělám třísměnný provoz na vysokozdvihu ve skladu potravin, kde je jen noční příjem zboží, (chudáci kluci, co jsou na příjmu, rok a půl jen noční), kompletace a expedice ranní a odpolední.
O víkendu jsem se dozvěděla od jedné nové známé, jaký jsem ufňukaný člověk, když si stěžuji na jednu noční, když ti chudáci doktoři na které neustále kritijeme, že jsou nerudní, dělají noční téměř nepřetržitě. Tak jsem téměř stáhla ocas mezi nohy, kdybych nějaký měla. Jsou povolání, kde se noční směna očekává a opačně. Větší šok jsem měla z toho skoro slovního útoku, když o těch doktorech zrovna nepadlo ani slovo.;) A kvůli jedné noční bych tak nevyváděla. Jen mám obavu, jak to doma vyřešíme, když se mi s manželem bude noční překrývat. To snad dceru odstěhuji k babičce.;)
:-D Opravdu se těším na víkend, jsem pozvaná na grilování, maminčin bratr slaví 70. Tak aspoň nějaké odreagování, když nepřijde migréna, to by bylo štěstí. Možná v neděli vyjde čas i na herdulku... Užijte si víkend, předpověď je zatím skoro jasno, -1/13°C, tak to bude příjemně paličkovat na sluníčku za záclonou.:-D
bubasaurka 48577
15.10.2008 21:24:08
tak už by jsi měla mejlíka mít. Doufám, že je to ono...
Vamir 88167
15.10.2008 12:36:20
Dámy díky za názory. Dám na vás a objednám si teda Krajku. Paličkování si můžu časem koupit taky a celý ročník.;)
bubasaurka 48577
15.10.2008 10:05:24
Věrko, já ho nikdy nedělala, ale mám na to doma návod. Vydrž, pošlu. Vím jen, že se tam tam přidávají očka - dírky, aby to pak sedlo, ale zatím jsem to nestudovala.
bubasaurka 48577
15.10.2008 10:03:45
No to jste se ale rozpovídaly!!!:-D

Já osobně jsem také pro Krajku www.krajka.com (tady se dá objednat předplatné). Já beru i Paličkování, to se mi pravda, moc nelíbilo, ale posledního čísla ano a moc :-D:-D:-D (www.palickovani.cz)

Medlyn, obdivuji tě na noční - já bych to vydržela jen tak dva tři dny a pak bych někde omdlela v koutě. Jednou jsem tu noční zkoušela, ale absolutně to nešlo...
lemulka 39604
15.10.2008 6:48:34
Medlyn,
moc dobře vím, co to jsou noční. Jak z dob vychovatelky, tak teď z července z pekárny. I když na intru jsem měla tak 2-3 týdně a šlo to. Ale v pekárně jsem jela 3 neděle v kuse jen noční - přes den jsem byla jak "guma". Prostě jsem neudělala vůbec nic, všechno jsem měla obrácený a jen bych spala a spala. Nakonec jsem i docela ráda, že přišlo to moje těhotenství dřív, protože bych tam asi stejně nevydržela. Obdivovala jsem tam holky, jak to můžou zvládat. Ale byla tam jedna, která tam o prázdninách zkolabovala. Chodila vždy o prázdninách jen na noční kvůli dětem, aby potom s nima mohla být doma. Jinak se normálně jely i ranní a odpolední.
Tak to je moje zkušenost s nočníma, proto Ti držím palečky, abys to zvládala. Kde vlastně na ty noční děláš?
Lenka
Medlyn 39028
15.10.2008 6:24:16
Vamir, já jsem taky pro Krajku. Časopis Paličkování si časem koupím taky, ale dodatečně celý ročník přímo ve VSUŘ.:-D
Santy 46567
14.10.2008 22:28:38
Pokud bych mohla za sebe, jsem jednoznačně pro Krajku. Ale i to je možná věc názoru.Krajku beru 3 roky a spokojenost veliká. Ještě mám předplacený internetový časopis Pro inspiraci z Klubu inspirace.
Počkej si na další názory. Tenhle je jen můj.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 10482  [Dalších 10002 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.