Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubasaurka | 48577 |
|
|
4.10.2008 10:23:40
Ahoj všechny - tak našemu chlapečkovi včera sádru konečně po měsíci sundali. Hned jsem ho musela nacpat do vany, protože víte co udělá měsíc nemytá noha????
![]() ![]() Kačko, to je bezva, že se výstava líbila. Tak to abychom začali pilně pracovat na dalších věcičkách. A hele kačko, kde jsi tam vzala ty krásné šaty se šperky? koukaj nám o tom napsat taky trochu víc!!! Prosííííím! Páááá ![]() |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
3.10.2008 21:53:29
Ahoj
NO TO TEDA- TO VÍTE?ŽE JE NETKLUB SLAVNÝ!!!!!! Už pilně střádejte na příští rok-máme ze Zlatých ručiček udělat tradiční každoroční výstavu,moc se to tady všem moc líbilo ![]() ![]() ![]() Leni,drž se - přeju ti příjemné chystání a těšení na mimi Zatím se mějte-poslala jsem vám meilíky.Papa Kačka |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
3.10.2008 18:41:03
http://www.kloeppelshop.de/
|
| lemulka | 39604 |
|
|
3.10.2008 6:39:28
Tak to mě, holky, nebijte......
. Vůbec jsem to nevěděla.....nepročítala jsem příspěvky dozadu, protože jsem tady dlouho nebyla....Tak to se moc omlouvám.![]() Jen jsem si myslela, že to nějak upadlo, no..... Tak to jsem moc ráda. Už se docela těším na zimu, pustím se do toho. Teď to není možné, v obou barácích je bordel, doma už skoro neuklízím, protože se už postupně snažím vyklízet a třídit věci ze skříní a současně sháním věci na mímo. S hrůzou jsem zjistila, že jsem asi po klukách úplně všechno zlikvidovala, a to jsem byla přesvědčená, že jsem si to pěkné nechala. Ale včera jsem převrátila vzhůru nohama celej barák a nenašla jsem nic. Mám jen plimo, povlaky do postýlky, zavinovačky, osušky, larisky, a toť vše. Jsem to ale koza. Ale koho by napadlo, abych to 12let schovávala, že jo.. Bohužel...Tak se mějte všechny krásně, a ještě jednou se omlouvám za tu svoji blbost. Lemulka |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
2.10.2008 18:55:31
Ahojky,
tak se hlásím že žiju, resp. přežívám. Dneska jsme šli na houby (nerostou, ale prošli jsme se pěkně) Pořád dělám vážku, snad to do příštího týdne dodělám. Pak už příjde bída na kozáka (mě) a budu muset začít zase kreslit.....i když mám ještě v plánu mezitím něco vánočního.... |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
2.10.2008 17:12:03
No podvinky tam jsou, ale já bych chtěla vidět i fotky...
|
| Santy | 46567 |
|
|
2.10.2008 14:36:58
Právě jsem chtěla na Lenku reagovat a Hanka mě předběhla. Netklub je slavný. Vždyť v Prusinovicích se to ukázalo. A nakonec i ve Vamberku.
Mně se to nejlíp kecá, protože než vytvořím něco koukacího, tak asi už nabudu naživu. Ale jsem hrdá, že k Vám taky patřím. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
2.10.2008 13:25:10
Leni, ale vždyť teď Kačka pořádala 20, září tu výstavu, kde jsme se - teda snad - prezentovali jako NetKlub...
Kačkó´óóóó - vyvrať nebo potvrď!!! ![]() ![]() ![]() |
| lemulka | 39604 |
|
|
2.10.2008 12:06:45
Jiťo človi - byla jsem taky na jarmarku v Dobrušce, na ten stánek jsem tam koukala.
Paní měla moc krásné krajky, ale ani jednu upaličkovanou dle svého podvinku, vše měla podle cizích návrhů, které neměla ani označené. Na ceny jsem moc nekoukala, spíš na provedení. Lemulka ![]() |
| evava1 | 36794 |
|
|
1.10.2008 10:57:19
http://picasaweb.google.com/miravlaar/PaliKovN1#
tady je něco pro inspiraci. Náramky jsou buď vzorníčky, nebo vezmu čtverečkovaný papír, nakreslím velikost, vezmu paličky s namotanými zbytky a vymýšlím za pochodu. Děláme už třetí týden koupelnu - a konec v nedohlednu. Netopili jsme, tak jsem se pěkně nachladila. Jsem uvolněná z pracovního procesu jako stavební dozor a kuchařka. Sedím uprostřed bordelu a paličkuju. Uklízet se nedá, ještě se budou bourat nové dveře do kuchyně - metrové zdi z vepřovice - a dávat krbová kamna. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.