Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lemulka | 39604 |
|
|
1.10.2008 8:18:25
Ahoj holky,
jen mě tak napadlo - co náš Net klub???? Vím, že jsem ta poslední co do toho může povídat, když na paličky není teď absolutně čas, ale není škoda, že se už nikde neprezentujeme? Lemulka ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
1.10.2008 6:56:48
Teda Evi máš moc krásné náramky. Normálně jsem dostala chuť si taky upaličkovat náramky. Bohužel nemám ve sbírce podvinků žádný podvinek na náramek ( akurát teď z časopisu DRN ).
Můžu vás holky poprosit o podvinek na náramek? Jestli jsou to vaše návrhy , za podvinek si zaplatím. Jo, ještě něco se chci zeptat. Před rokem jsem byla na rekordu v Mohelnici, dostala jsem tam od některé z vás CD s podvinkami z PIKASA, ale nevím komu mám za CD zaplatit. Jsem dlužník !!!!!! Ahoj Alena |
| evava1 | 36794 |
|
|
30.9.2008 20:28:32
Do alba jsem přidala náramky. Něco jsem tam dala dvakrát, neumím to smazat.
Jsou v různém stadiu rozpracování, někde není zapínání, něco není sešité, jenom sešpendlené. Ale když už jsem se dokopala ke skeneru,tak je to tam. |
| divizna63 | 52122 |
|
|
30.9.2008 19:14:13
tak se mi to poslalo nějak rychleji, než jsem chtěla
Vladi - díky za pochvalu na mých stránkách Jitko@ - na betlémy jsem se chystala, ale nestíhám, jako vždy No a jinak jsem se při kurýrování z nachlazení bavila tím, že jsem kámošce trochu ozdobila bývalé akvárko pro závojnatku - chtěla s tím něco udělat, ať není vidět čára od vodního kamene, tak jsem tu skleněnou kouli trochu omatlala barvičkama na sklo. A k tomu ještě jednu láhev od likéru. mám to na svých stránkách www.Divecka.napady.net v rubrice "ostatní", tak kdo chcete - nakoukněte! Tak a teď se jdu konečně navečeřet a upadnout na gauč. Mějte se holky pěkně, papa Dana Divizna |
| divizna63 | 52122 |
|
|
30.9.2008 19:08:24
všechny vás po menší odmlce zdravím. Byla jsem mírně nachcíplá, tak jsem se musela trochu vykurýrovat.
Lemul - přeji Ti hlavně zdraví, ať jsi i s miminkem spokojená ![]() |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
30.9.2008 8:53:51
Zdravím děvčata. V první řadě mám poděkovat všem hlasujícím pro Strážov a jejich malé krajkářky. Vyhráli a dostali tu dotaci. Paní učitelky byly utrácet ve Vamberku. Nakoupily horu podvinků, ale také kupují paličky a tak. Také na našem zájezdu do mlýna Jany Novak koupily knihu.
Jinak už jsem dlouho neviděla DRN, prý tam ted byl nějaký paličkovaný most či co mě to říkala jedna paní včera...Máte někdo nějaké novinky? |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
29.9.2008 17:43:05
"Městské kulturní středisko v Mohelnici připravuje výstavu krajkových betlémů, kde do 30.10.2008 je očekáván i váš betlém."
Ahoj všichni, bude se někdo účastnit výstavy betlémů v Mohelnici? Docela mě to láká, pamatuji si, že už na tom někdy dlouho před prázdninami pracovala Evask, tímto ji zdravím. Jitk@1 |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
29.9.2008 17:12:11
Hani, paradox je, že já ho měla nakresleného dřív než jsi ho dávala do alba, a dřív než ho měli v krajkářské škole (tam jsem ho ukazovala, když jsem ho měla), ale dostala jsem se k němu až teď
![]() |
| mismach | 76341 |
|
|
27.9.2008 21:15:19
Po dlouhé době se zase ozývám. Pořád si neumím najít čas na paličky,tak není čím se chlubit. Dnes jsme byli s dětmi na dni sponzorů Zoo Olomouc. Nenapadlo by mně, že největší úspěch bude mít mládě pásovce schované pod auty a prchající mravenečník. Foťák jsme sice měli, ale fotily jen děti, tak z toho moc fotek asi nebude.
Zatím se mějte Míša |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.