| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 10482  [Dalších 9952 >>]
bubasaurka 48577
27.9.2008 21:11:17
všem - vítám novou dušičku!
Já jsem se teď pár dní moc k PC nedostala. Byla jsem nějaká utahaná z toho, jak pořád tahám synáčka, aby nemusel moc šlapat na tu svoji nohu. Hlavně nechci, aby skákal po jedné noze do schodů a ono jich k nám je docela dost, tak ho tahám na zádech a včera už jsem byla tak zdrchaná, že jsem padla za vlast v šest večer a spala až do osmi ráno. :-)
Dneska jsem si konečně udělala trochu pořádek v paličkování. Jo, holky, povídala Alenka Třešňáková, že Texlen končí a lněné nitě už do maloobchodu nedodávají. takže honem pro levné zásoby do krámů, protože pak prý bude klubko za 4 eura z dovozu....
Lemulko, ty se koukej šetřit!!!!
Jitko czl, koukám,že vážka je oblíbené téma na paličkování :-)) :-)) a doufám, že ji v létě dáš do Vamberka!!!!!
Tak, teď jdu ještě uklidit pár věcí a zítra se snad zase po delší době pustím do paličkování.
A konečně si také prohlédnu fotky z prusínovic - kačka asi odvedla pěkný kus práce
~s~~s~
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
27.9.2008 20:14:42
Ahojky,
Lemulko co že jsem tě dneska neviděla na jarmarku v Dobrušce....paličkování tam bylo a ty ne.....~:-D~:-D~:-D

Fotky jsem zkoukla a fakt paráda....

Jinak jsem se rozhodla že letos zkusím nějakou trojrozměrnou krajku na vánoce.....pokus první bude patřit stromečkům z picasa a pokus dvě (pokud pokus jedna selže) kytce na stůl z PŽ

Jo a paličkuju vážku, je to můj první pokus o vlastní návrh s vláčkou a fakt je že bych si ji měla zopáknout, ale vzhledem k tomu, že vážka má křídla nepravidelná, tak to vypadá vcelku autenticky ~;)~:-D
verababička 54699
27.9.2008 9:24:56
hurá povedlo se ale nemám svoji ikonku~;
Leni moc gratuluji ,sice opožděně ale o to více ti to přeji,dávej na sebe pozor víš že práce neuteče a nikdo to za tebe neudělá.
Kačko ta výstava musela být nádherná ale když jsem si prohlížela fota tak na mne sedla depka,já jsem celé léto na paličky nesáhla a co jsem se naučila v Kychové jsem zapoměla co se dá dělat když už jsem stará a sklerotická ~:-D

Mirvo také tě tu vítám a ve Val.Meziříčí pořádají v říjnu kurz začínání a ukončování krajky
verababička 54699
27.9.2008 9:12:45
Ahojky děvčata, děkuji za gratulace mile mne překvapilo že jste na mne nezapoměli když jsem se tak dlouho neozvala,PC se poo............a tak muselo do opravy,slibovali že všechna data zachrání ale skutek utek a tak mi zbyli jenom oči pro pláč,vše je no víte kde.Snad mne to pustí dál

Medlyn 39028
26.9.2008 21:01:35
Vítám Mirvu, ať ti klapou...~:-D

Lemulko, nepřeháněj to s tou aktivitou. Tvoje plány jsou dost velké i pro tři početné rodiny. Raději se šetři.R^

Kačko, fotky máš úžasné, muselo to být krásné. Při takové nádheře se o mě pokouší pocit méněcenosti, že mi na paličky padá prach a já zdrchaná padám večer do peří a to mi ještě nezačaly noční směny. To bude drastický.~;((
Mirva 87349
25.9.2008 19:34:50
Ahoj Lemulko, tenhle pocit znám moc dobře. Neboj se všechno zvládneš úplně s přehledem. Já se stěhovala do nového bytu týden před Vánoce. Zvládli jsme to a byly to nejkrásnější Vánoce.Hlavně se šetři a mysli na to že práce neuteče a miminko potřebuje klid a maminku v pohodě.Drž se a zatím ahojky~s~
Mirva 87349
25.9.2008 19:31:25
tuto adresu jsem dostala od Lemulky a tak jsem si dovolila vás vyhledat. Protože začínám paličkovat tak bych potřebovala občas poradit. Ted mám problém s zakončováním práce tak aby nebylo to zakončení vidět. Zatím to skouším zapošívat, ale uvítala bych radu od profiků. Díky Mirva
~;((
vladanna 55687
25.9.2008 15:24:29
Ahoj Kačko, tak jsem koukla na fotečky R^asi to bylo krásné podle foteček.Jen mě mrzí že jsem dojela dlouho do Kroměříže , že jsme se opět mohli vidět.Vlaďka :-)
lemulka 39604
25.9.2008 11:19:13
Ahoj holky,
Kačko - zrovna jsem zkoukla fotky z výstavy R^ Paráda. Jsi moc šikovná holka. Všem, které vystavovaly skládám obdiv za všechna dílka, nemám času nazbyt. Snad v zimě trochu času vyšetřím.~;)
A protože jsme kamarádky, tak bych vám chtěla napsat, že jsem v pondělí byla na ultrazvuku, vše je v pořádku a vyvíjí se a roste tak jak má. Jsem "teprve" ve 13tt, termín porodu mám stanoven prozatím na 4.4.2009, první pohyby by se měly projevovat už na konci října.
Doděláváme baráček, už se to konečně blíží k tomu, co by se dalo popsat dodělávkami. Mysleli jsme si, že se stihneme nastěhovat do konce října, ale plány překazil sádrokartonář, který už měl dávno mít půlku práce hotovou. Takže budeme rádi, když to stihneme do Vánoc. Čeká mně samozřejmě plno třídění věcí, vyklízení skříní, neustálého uklízení a přepírání. Ale snad to nějak zvládnu ~:-D.
Mám chuť pustit se do paličkovní, ale jak jsem neustále "ve špíně" na stavbě, tak jsem doma ráda, že se umyju a převlíknu, trochu usměrním děti a padám do postele mrtvá. Navíc jsem tak šíleně od úterka nastydlá, že to až není možný~:(
Kačka L.,3 děti 49198
25.9.2008 8:28:43
Oprava adresy

http://rodina.cz/rohali
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 10482  [Dalších 9952 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.