Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evava1 | 36794 |
|
|
25.8.2008 12:35:49
http://picasaweb.google.com/mcospo/LIBRITOSDENAVIDAD
Záclonku jsem taky dělala - do kuchyně krátkou z mušelínu s krajkou přišitou a k tomu dvě krajky do kredence. Záclonka čeká na vypnutí po prádle. Tenkrát jsem ale neměla doma internet. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
25.8.2008 9:05:23
Teda Medlyn, tak na tu záclonu jsem nesmírně zvědavá. Já totiž koketuji s myšlenkou upaličkovat si záclonky do oken na chaloupku - ale nevím, nevím, přeci jen to jsou 4 docela slušné čtverce...
a já mám jen dvě ruce ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
24.8.2008 21:16:09
Hani už jsem se dívala slintám blahem. Jsou všechny krásný. Já pokračuji v zácloně. Zatím třetí pruh z plánovaných devatenácti.
![]() Všem přeji plno elánu do nového týdne. Taky ho budu potřebovat. ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
24.8.2008 20:04:51
Tak mám po dovolené, zítra jdu zase pilně pracovat
![]() Jitko czl, tak v té knize musí být mnohem více inspirace, ne? Mně ta rybička přišla jako ze staraých vzorů na vyšívání. Já mám někde podobné ptáky - taky takový prapodivný tvar ![]() ![]() Jinak jsem do svého alba dala své výtvory, které jsem spáchala přes dovču http://rodina.cz/bobaci |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
22.8.2008 10:09:28
Díky moc, no já už jsem našla skleničku se 60 - tedy podvinek na ni a dala se do toho, už mám tu 60, ted ještě tu skleničku......Nechám to na ní, bud si to pověsí, nebo uloží mezi přáníčka...
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
22.8.2008 8:12:15
Hanko bylo to podle jedné knížky, kde byli takové starší vzory na vyšívání.
|
| bubasaurka | 48577 |
|
|
21.8.2008 20:01:07
(Teda fakt, kdo vymyslel ten systém názvu článku, by měl dostat na zadek . kdo to má pořád vymýšlet!!!
)Zdravím vás všechny - pomalu se mi blíží konec dovolené a už mi volali, jestli skutečně v pondělí přijdu... Já teď pilně paličkuji pro Kačku na tu výstavu. Jen co budu doma, tak to vyfotím a pochlubím se - tak si laskavě připravte slova chvály ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prst mám docela slušně rozďobaný od špendlíků. Docpala jsem si herduli senem a jsou v něm pěkně tvrdá stébla. A někdy je propíchnout uměním...![]() Jitko czl, ta rybička je strašně zvláštní - to je tvoje fantazie nebo má předlohu (ta ryba )Divizno, hele nechceš ty svoje chapadla nechat chvíli na pokoji? Já už mám z tvé aktivity docela trauma!!!! ![]() ![]() ![]() Máš to moc krásné, ta (nebo ten) encaustic je strašně zvláštní....Zatím pááá, jdu dodělat ten obrázek... |
| lemulka | 39604 |
|
|
21.8.2008 16:42:21
Hani, prosím Tě - až budeš na e-mailu nebo na ICQ, tak se ozvi - potřebuji se Tě zeptat na průkazku pro Kubu.
Díky Lemulka |
| bella11 | 58258 |
|
21.8.2008 10:47:38
http://www.kloskant.info/tekenen/eenvoudigtorchon.html
to je odkaz na malování podvinků, akorát nevím, jaký je to program v počítači - je to pod "Kant tekenen" |
| Anit | 54487 |
|
|
21.8.2008 8:33:55
noooo to sa Ti lahko povie
som po Kychovej paličky nemala v rukách (dovolenka doma s mužom týždeň) a teraz už zarezávam v robote prídem unavená. Ale včera som prekreslovala to čo som paličkovala. A dokonca som sa aj chytila paličiek, ale ked som sa pozrela na tie moje rohy ... som zaplakala ... nejak mi to vyšumákovalo z hlávky - musím to ešte niekdje kuk v knihe a tiež napísať do návodov podľa seba. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.