Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| brouzdava | 52365 |
|
|
13.8.2008 22:06:39
Ahoj, Kychová byla strašně fajn, naprostá pohoda a relax, příští rok, jestli mě tedy Dana vezme, jedu zase. Normálně se mi nechtělo odjet, tak jsem si říkala, co by se stalo, kdybych nenastoupila do auta (známý byl shodou okolností u Vsetína, takže jsem měla luxusní odvoz). Doma klasika - před odjezdem jsem si říkala, že za týden se hlady a ve špíně umřít nedá, ale zjisila jsem, že čtrnáct dní už by bylo riziko a třetí týden kritický, ale jsou šikovní a ten týden zvládli a hlavně přežili (jenom dcera si s manželem průběžně vyměňovali názory).
Teď tady byla na návštěvě kamarádka s dětmi a sestra s rodinou, takže to bylo hektické, ale jdu na to, a vrhnu se na zoubky ve vláčce - ale bojím bojím, asi to nebude jen tak, hlavně když tady nebude Věrka, Dana ani nikdo jiný, kdo by zasáhl při nezdarech. A jinak jsem ráda, že jsem poznala Alenku, Anit, Milenu, Věrku babičku, Zuzku, jsou to všechny moc fajn ženské. Krásný zbytek týdne. Katka |
| malvi | 50275 |
|
|
13.8.2008 22:05:31
Zriedka preklikávam podobné stránky, mávam pocit, že nič nové neprinášajú. Jitka, toto bolo zverejnené s tvojim súhlasom, či nie?
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
13.8.2008 20:19:04
Evavo tak to ti nevím pocity mám smíšené a asi si dám adresu na stránky na fotky
![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
13.8.2008 13:22:39
pre Věrku-babičku ... dúfam, že sa Ti to podarí otvoriť
http://picasaweb.google.com/2AnnaSZ2/T_russ |
| evava1 | 36794 |
|
|
13.8.2008 11:34:32
http://mariola81.multiply.com/photos/album/16/looking_for_poszukuje
Zvlášť Jitce se to bude líbit!!!!!!!!!!!!! |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
13.8.2008 6:42:29
Ahoj všichni,prosím vás, kdo už chcete něco poslat na tu naši krajkovou výstavu,tak jsem dala do vzkazů moji adresu
![]() Tak zatím díky,mějte se moc fajn,myslím na vás-papa letím do práce Kačka |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
12.8.2008 22:07:33
Všechny vás zdravím, pilně čtu, obdivuji díla všech....pilně každý týden hlasuji.
Recepty vypadají lákavě, určitě zkusím. Objevila jsem stránky L.Máslové...http://www.lkrajka.ic.cz/ Jitk@1 ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
12.8.2008 12:09:14
Ahoj Alenko, slané sú už v odkazoch. Ale našla som tam i čoko placičky od Teba a teda vôbec si nepamätám, že by sa niečo také fajné dostalo do mojich úst. Boli vôbec na stole?
Tak a ku Kychovej(pri Vsetíne). Bolo tam dievčatá výborne. Rodinná atmosféra, pohoda. Dovolenka ako vyšitá. To čo sme si navrhli, sme si upaličkovali. Alebo dievčatá paličkovali vláčku. Veľa som sa naučila (dúfam, že to nezabudnem pri mojom hosipovi). Kto ešte nevie kde sa o tomto kurze viac dozvie aj s fotočkami tu je adreska: http://www.sweb.cz/valasskykrajkarsky/ Na rok idem zas a teším sa na Vás dievčatá. Boli ste úžasné. Práce sem pridané sú nádherné. |
| vladanna | 55687 |
|
|
12.8.2008 7:49:37
Hezký den všem
Dani tak ten vějíř je nádherný nemá chybu, kdy ty to děláš já jsme doma celý dny a nestíhám . Jinak dečku a kytku máš moc nádhernou .Taky už jsem si k tomu sedla konečně. Já teď spíš si hodně kreslila , tak mám z čeho vybírat . Mějte se krásně Vlaďka ![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
11.8.2008 21:48:19
vítám vás doma z Kychové
Muselo tam být moc dobře - ach jo, že já jsem tam nebyla.... Květinka i dečka jsou moc pěkné! Ale abyste neřekly, že my,co jsme seděly doma a v práci jsme se flákaly, tak jsem přidala na své stránky Divecka.napady.net taky něco na okouknutí - paličkovaný vějíř a čtyři nové encaustické obrázky - tak kdo chcete - nakoukněte Mějte se krásně, pa pa Dana Divizna |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.