Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lemulka | 39604 |
|
|
7.8.2008 8:12:42
Paličkování si nechám asi až na podzim a háčkovat neumím, plést minimálně
.Teď se maluje vedle kuchyň, dneska by se měla stavět kuchyňská linka, takže dodělávky, dodělávky, dodělávky. Čeká se na dvě okna, pak mají přijít sádrokartonáři, příští týden klempíři, aby dali oplechování okolo nového komína .Ještě si chci založit takovou malinkou zahrádku, abych se měla příští rok v čem pachtit. Už dopředu mám hrůzu z toho stěhování - to bude bordýlku ![]() ![]() Lemulka |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
7.8.2008 8:01:52
Na Velkém hladu jde hlasovat jen jednou za týden, takže zase až v pondělí
. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
7.8.2008 5:42:16
nejde hlasovat ani na "velkém hladu". Tak nevím, kde se stala chyba.
Jitko czl, já si rejpnu: kdyby jsi měla podvinek rytíře, tak už jsi dneska na to móře slušný základ!!!! ![]() Takže, koukej se překonat a udělej podvinek ...![]() ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
7.8.2008 5:38:28
Leni, to je skvělá zpráva - držím palečky, aby to všechno dobře dopadlo. No a co budeš dělat s volným časem? Že se takhle můžeš ptát!!! No přeci paličkovat a paličkovat a paličkovat a mezitím třeba plést nebo háčkovat něco malého a krásného a sladkého...
![]() ![]() ![]() |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
6.8.2008 18:27:33
Ahojky,
děkuji všem za hlasy, ale taky jsem zjistila, že mi to v práci nefunguje, takže na to asi zapomeňte....:o))) Hold budu muset paličkovat abychom měli na móóóóóře ![]() Jinak mám skoro toho klauna, ale moc mě to nebaví. Bubu ví proč ![]() Leni to je super "novina" a moc ti to přeju. Hezky se šetři, odpočívej, kdo ví kdy budeš mít zase příležitost.....a chci vidět nové krajky, když budeš mít tolik času ![]() ![]() ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
6.8.2008 8:59:33
Lemulko, budeš paličkovat a paličkovat... Držím ti palečky, ať je to pozitivní.
Hani Bubu, dík za odkaz, až půjdu ke kutilovy, nechám tam celou výplatu. Výhoda je, že je to hned u metra. Jitko Czlowi, zkoušela jsem několikrát hlasovat na tvou fotku, ale vůbec to nereagovalo. Jdu si užívat poslední dny dovolené a začala jsem paličkovat záclonu. Bude z volných pruhů jako žaluzie a žádný zázrak, jen vzorníky, ale budou to kilometry... ![]() |
| lemulka | 39604 |
|
|
6.8.2008 8:04:36
Ahoj holky,
hlásím se po delší době, abych vám oznámila jednu novinku: skončila jsem v práci, jsem na neschopence - jsem pravděpodobně v jiném stavu. V pondělí jedu na ultrazvuk, kde by se vše mělo potvrdit. Doktorka mi noční práce a makačku v pekárně zakázala, takže jsem zatím doma - nevím, co s tolika volným časem budu dělat ![]() |
|
|
5.8.2008 21:10:34
je na http://www.kloeppelshop.de/
|
|
|
5.8.2008 21:08:27
Prosím, prosím, kdo máte chvilku, dejte hlas fotce s názvem Velký hlad na stránkách:
http://www.mamidrink.com/fotosoutez/ Dát možnost seřadit od nejvíce ohodnocené fotky, pak je na 4.místě. Děkuji všem ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.