Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.8.2008 14:05:07
se mi to moc brzo...
http://kutil-florenc.cz/ ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.8.2008 14:04:34
jsem objevila - odkaz jsem dostala. Kdo jste z Prahy a blízkého okolí, třeba to znáte - ale já jsem dnes nad tím slintala...
![]() ![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
5.8.2008 12:33:03
Díky Milčo, už je mi líp a makám v práci jak barevná...
Mnohem raději bych taky byla v Kychové... |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
4.8.2008 21:17:44
Byla jsem se dnes podívat za holkama v Kychové. Všechny nadšeně paličkují a mám Vám vyřídit pozdravy.
Dano přeji, aby bylo brzy líp. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
4.8.2008 5:58:37
dodatečně ti přeji všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdrasví a ať se nitě emotají, uzlíky drží a paličky nelámou!!!
![]() ![]() Já jsem se teď nedostala pár dní k PC a asi hned tak nedostanu. Mám na návštěvě opět maminku, takže veškerá činnost, která jenom vzáleně připomíná práci na PC, mám zakázanou. Povoleno je pouze gruntování, gruntování, gruntování a mezitím uvařit a bavit se s ní.... ![]() |
| mismach | 76341 |
|
|
3.8.2008 21:17:06
Já se také připojuji k opožděnému přání a ať ti klapou paličky! Míša
![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
3.8.2008 20:54:19
přeji Vám krásný konec víkendu. Já jsem ho měla docela hnusný - v pátek nás holka přemluvila, ať jedeme na Hartu - přehradu pár kiláků od Krnova. Tak jsme se vypravili na celý den. No a i přesto, že jsem se schovávala před sluníčkem na břehu, tak na vodě na lehátku jsem se parádně spálila a chytila úžeh (nebo úpal?) - no to už je jedno. Prostě sobotu jsem strávila s obklady a zimnicí a žaludkem jako na vodě, dnes už to bylo trochu lepší, ale nejraději bych se svlíkla ze své spálené kůže. Prostě jak jsem stará, tak jsem blbá - ale když mi v té vodě bylo tak dobře... No a zítra už musím do práce, béééééééééééé
Jinak přeji Kačce taky všechno nejlepší, jako tradičně pozdě... ![]() Mějte se holky pěkně, pa pa Dana Divizna |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
3.8.2008 18:56:14
Ahojky,
tak jsem se zase na chvíli utrhla....skoro mám hotového klauna, tak se budu mít brzo čím pochlubit i když jsem to dělala z pokovené nitě a tak nevim nevim jak to bude držet.... Stavba nám teď chvíli stojí a čekáme až dojde materiál, tak jsme měli i volný víkend....byli jsme v Jaroměři....ale v pondělí už přivezou cihly a nestoupí na střechu a otaškují nám ji..... Kačko prosím asi 3 týdny před mi napiš mail asi tohoto znění "ihned nabal krajky a pošli" a já pošlu teda pokud ten mail budeš posílat každý den, snad do týdne to pořídím :o))) Vím že je to se mnou hrozné, ale mám toho nějak moc ![]() No a nakonec jsem vás chtěla poprosit jestli byste mi nezahlasovali tady http://www.etravel.cz/souteze/soutez-foto-3?pg=7 u fotky č. 927 . Tak trošku mě napadlo polechtat štěstí pod krkem a zkouším jestli by se nezadařilo, že bychom vyslali k moři aspoň někoho příští rok ![]() ![]() Díky moc...hlasovat se dá každý den. |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
2.8.2008 15:11:23
No,tak takle ten plakát vůbec nevypadá,netuším,co se s tím udělalo!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
2.8.2008 15:10:17
1. Krajkářský netklub ve spolupráci s obecním úřadem Prusinovice
pořádají prodejní výstavu ZLATÉ RUĆIĆKY která se koná v sobotu 20.9.2008 od 9:00 do 17:00 h v kulturním domě v Prusinovicích Bude zde možné shlédnout jak hotové výrobky,tak jejich výrobu. Zastoupení budou mít např. paličkování (možnost koupě podvinků), patchwork, malba na hedvábí, korálkování, Zuberská výšivka, včelařství, papírový pedig, pedig, háčkování, křížková výšivka a další. PŘIJĎTE POKOCHAT SVÉ OČI LIDSKÝM UMÉNÍM Srdečně zvou pořadatelé Vstupné dobrovolné |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.