| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 10482  [Dalších 9702 >>]
Kačka L.,3 děti 49198
31.7.2008 12:56:59
Ahoj,všechny zdravím po delší době. LÍTÁM JAKO HADR NA SMETÁKU. Práce,brigáda,zavařování,pole,děti........ještě že aspoň Zuza jede na týden na tábor-jede do Proseče u Chrudimy na taneční,tak uvidíme,jak se jí to bude líbit,ale vybrala si to sama. Vojtíka si moc neužiju,ale to se nějak za čas usadí :o)))

HOLKY MYSLETE NA TU VÝSTAVU!!!!!!POMALU SE TO BLÍŽÍ!!!!DÍKY

Tak zatí ahojte a užívejte si prázdnin a koupání. Kačka

mismach 76341
30.7.2008 20:12:00
Ahoj všichni! Taky už mi přišla Krajka a to mi ji pošta přeposílala. Jen ještě nemám čas na paličky. Děti jsou už doma a zlobí:-D a já ještě pořád přeorganizovávám domácnost. Já chci být taky chobotnička...:-D
Zatím se mějte fajn. Míša:-)
Anit 54487
30.7.2008 19:51:44
Veru nie je to tak. Je to časopis, ktorý vydáva pani Frajkorová z Prešova. Tiež sú tam rôzne články, pozvánky, podvinky (ale tieto nie sú na pauzáku). Teraz čakám že vyjde ďalšie číslo. Keď ho budem mať v rukách napíšem jeho obsah.
bubasaurka 48577
30.7.2008 12:24:30
Anit, beru i Paličkování, ale to se mi tolik nelíbí. Pravda ale je, že některá čísla jsou naprosto senzační. Myslím, že to poslední zrovna bylo z těch, které mne nadchnuly. Ale na Krajku nedám dopustit. Já zase vůbec neznám Čipku - myslela jsem, že je to jen Krajka ve slovenštině...:-D
Anit 54487
30.7.2008 11:36:26
Hanka a odoberáš aj Paličkování. Pre porovnanie s Krajkou.
Vo Vamberku som si kúpila posledné číslo a teda bola som unesená.
divizna63 52122
29.7.2008 21:44:35
konečně jsem se zase dostala k PC a všechny vás zdravím. Díky za pochvaly, mám z nich vždycky strašnou radost :-) Ale jako chobotnice bych docela chtěla být, aspoň bych toho stihla mnohem víc, protože nápadů je dost, jen času je realizovat je pořád málo...
Jitko Czlowiczko - gratuluji ke střeše a taky k Tvé pyramidě v Krajce. Dnes jsme přišli večer domů a vylovila jsem ji ze schránky a hned jsem si aspoň prolistovala. Máme za sebou dva dny dřiny na zahradě, protože ji chci celou předělat, a další dva dny malování a uklízení u přátel, tak asi u toho usnu, než přečtu celý článek.
Anit - přáníčko pošlu, jen co se dostanu na poštu, neboj, myslím na to ;)
Mějte se holky krásně, trochu vám závidím Kychovou... Já už v té době zase budu makat v práci ;(( pa pa Dana Divizna
bubasaurka 48577
29.7.2008 11:54:22
Máš pravdu, Anit, přes banky je to složité, drahé, zdlouhavé a navíc přes hranice... no to byty peníze asi byly dříve, kdyby šly pěšky :-D:-D:-D
Anit 54487
29.7.2008 9:56:37
Veru,veru nemám. Viem, že sa tam dá objednať, ale je drahé poukazovať peniaze cez banku. Ked som si kupovala prístup na klubinspirace tiež som to riešila hotovostnou platbou na nejakých trhoch.
Takže aj toto tak vyriešim s dohodnutím dopredu. Oni sú dievčatá veľmi príjemné a prístupné.
bubasaurka 48577
29.7.2008 9:15:58
Anit, ty ještě nemáš Krajku???!!! Je fakt moc pěkná - dá se objednat i na www.krajka.com....:-D:-D
Anit 54487
29.7.2008 8:44:10
hmmm, tak už viem čo si objednám na budúci rok ... dúfam, že to b udem môcť vybaviť aj vo Valmeze ...
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 10482  [Dalších 9702 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.