| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 10482  [Dalších 9692 >>]
bubasaurka 48577
28.7.2008 21:49:06
mám také doma. Ale protože jsem byla dneska totálně umordovaná z práce a z vedra a hlavně z vynikajících služeb bank a pošt, nechala jsem si prohlížení na zítra. Jen jsem ji ve fofru přečetla a jsou tam úúúúúúžasné věci. Už se těším na zítřejší slintání :-D:-D
Ty banky - potřebovali jsme dát na vlastní účet u poštovní spořitelny peníze. Nejdříve jsme šli do pobočky ČSOB - tam nám řekli, že že je to lepší na poště, protože je to bez poplatku. tak jsme funěli přes půl města na poštu. Tam nám řekli, že ty peníze nám přičtou na účtu až za TŘI DNY. Ale že v bance nám to udělají hned. tak jsme funěli zase zpátky, patřičně namíchnutí. No a v bance jim zase
nestačila kartička, kterou jedinou k tomu účtu máme. takže nakonec jsme nevyřídili nic, jsme jsme vypotili asi deset litrů vody a měla jsem chuť jim omlátit čerstvě zakoupené hrníčky o hlavu....:-D
Medlyn 39028
28.7.2008 17:59:10
Krajku mám taky i když od pošťaček pěkně zmuchlanou, ale je v ní nějaká pyramida...:-D
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
28.7.2008 17:01:38
Ahojky,
tak už vyšla nová krajka a až ji Bubu uvidíš tak poskočíš nadšením a zapomeneš na paličkování a budeš se aspoň půl hodiny kochat (a možná další půl hodinu malovat :-D:-D:-D)
bubasaurka 48577
27.7.2008 11:38:10
No Jitko, k tomu tvému dilematu, jak by jsi zvládala paličkovat v obýváku a mýt nádobí v kuchyni - rada je jednoduchá - přines si paličkování k umývadlu :-D:-D:-D:-D

Jinak já jsem si vyzvedla kluka z tábora už ve čtvrtek - mel teplotu. Vyprala jsem ten humus, vyvětrala pak celý byt a včera jsem ho odeslala k babičce do Prahy. Horečka byla z nervozity :-D Jenže na autobus jsme čekali od půl dvanácté do čtyř. myslela jsem, že u toho umřu. Muž byl na zájezdu, já sloužila na telefonu,takže jsem poletovala střídavě po silnici a střídavě po lese a stráni a lovila signál, aby se zákazníci dovolali. Nakonec se muž vrátil ze zájezdu ještě dřív, než děti odjeli, takže jsme mohli oba zamávat synáčkovi. Te´d si sedím v pohodičce doma paličkuji a beru telefony :-D:-D:-D
brouzdava 52365
27.7.2008 11:16:42
Ahoj Jitko, vy teda jedete, gratuluji ke střeše, vždycky se mi zdálo, že střecha je takový základ. A najít fakt dobré řemeslníky je dneska zázrak a když se to podaří je radost se na to dívat. Kychová je za týden, kdo ví, jaké bude počasí. Z lodí se vrátili celkem spokojení, dokonce si ani moc nestěžovali na počasí, tady asi byla větší zima než v Čechách. Ale jak průběžně mokli, obsah zavazadel byl tedy opravdu "humáč", tak nejezdí ani dcera z táborů. A mimochodem, včera jsme ji vezli na tábor tady kousek od nás, budou sekat louky s ekoklubem, a nechtěli jsme, aby se potloukala po lese sama. Ani bych nevěřila, že se můžeme ztratit pár kilometrů od domova, a dokonce s PDA a navigací (pravda je, že jsme přesně nevěděli, kde tábor je). Ale nakonec po dvouhodinové procházce jsme tábor našli a zpátky k autu už došli v pohodě (cestou jsme našli dokonce jednoho praváka - a to jsme jenom šli po cestičkách). A měli jsme v nose, protože juniora jsme nechali u babičky - asi by ho škráblo už cestou k táboru.
Tak všem přeji krásný týden - prý se léto konečně ukáže (jestli to ještě platí). Katka
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
27.7.2008 7:41:27
ahojky,
být chobotničkou bych taky asi uvítala, ale nevim jak bych jedněma chapadlama paličkovala v obyváku a druhýma myla nádobí v kuchyni :o))))) Ale je fakt, že by mi to otevřelo mnoho nových možností jako jsou frivolitky, drátkování apod....:-D:-D:-D:-D

Kychovou vám docela závidím, i když se udělalo šílené vedro a asi se vám budou potit ruce (což u paliček nesnáším - jsem děsnááá) tak bych z fleku jela taky.
Brouzdavo tak to si fakt doma nevybrali dobrý týden....ale aspoň teď se ohřejí.

My jsme v tom větru a nečase udělali střechu....no my ani ne, manžel pomáhal zdít štíty a firma dělala střechu. Měli jsme na to pána až od Dobrušky a teď všichni chodí a říkají jak je to krásná práce a jak jsou dobrý a jak to bylo rychle atd. Tak jsem fakt ráda, že se to nakonec podařilo a udělala to jeho parta. Sama když jsem tam přijela tak jsem koukala jak to tak fičí, hučí, řeže atd. skoro do rytmu. Byla to nádhera už jen pozorovat jak jsou sehraní.
Včera jsme střechu oslavili a po celém dnu na sluníčku jsem parádně červená ~f~ :-D
brouzdava 52365
25.7.2008 16:55:36
Ahoj, do Kychové už se těším, ale ještě nebalím, nechávám, jak je naším "dobrým" zvykem, všechno na poslední chvíli. Ale i tak si vzpomenu čím dál častěji, že už je to za pár. Dívala jsem se na spoje, budu asi ve Vsetíně v 12:15, takže doufám, že nebudeme mít zpoždění a přípoj ve 12:20 stihnu, jinak jede další po druhé hodině.
Dneska se vrací zbytek rodiny z lodí, týden mrzli a mokli na Berounce, myslím ani oni sami nečekali, že se počasí tak ukáže. Podařílo se mi dokončit dvě věci, které jsem měla rozdělané ještě z kurzu a do kterých se mi nechtělo, protože se mi vůbec nedařilo. Teď nemám odvahu to natužit a sundat, nic moc to nejspíš nebude. A hlavně děvčata, byla jsem dneska s kolegyní na kole, a fakt pokaždé děkuji, že bydlíme tady u Blanska, protože jezdím takhle čtvrtý rok a pokaždé najdeme cestu, kterou jsme ještě nejely, nikdy to není úplně stejné a vždycky je to nádhera, takže pokud byste ctěly dovolenou pěšky nebo na kole, fakt můžu jenom doporučit (jeskyně, cyklistické stezky, lesy, fakt nádhera, maliny, dneska cestou i nějaké ty houby).
Dano, jenom se můžu připojit, máš krásné obrázky, nádherné paličkované blahopřání. Ty obrázky žehličkou mi hlava nebere. Máš můj obdiv, jak při svém pracovním vytížení ještě stíháš takovou krásu.
A aby se to nepletlo, přišla bouřka, a když jsem se dívala na radar, jenom na přeháňku to nevypadá. Letos je to síla:(.
Anit 54487
25.7.2008 11:28:29
... ideme z opačnej strany a dúfam, že to chalanisko najde ... no uvidíme ako je to označené
Anit 54487
25.7.2008 11:27:07
Alenka, tiež sa veľmi teším ... svedčí o tom i stolík v obyvke. Chystám si naň paličky a priadzu ... no keby ste ho dievčatá videli, tak sa smejete najmenej 5 min. Maaaaaaaaaam tam naukladaných plno vecí. Ale našťastie sa moj muž rozhodol, že mi zariadi odvoz autom, tak to hádam nejak zvládneme :o))) :-D:-D
bella11 58258
25.7.2008 10:34:47
Já taky, já taky :-):-):-):-):-)

Ahoj holky,
Anit, taky se těšíš na Kychovou? Já určitě.
Kdo ještě jede?
Já už nemám přehled .
Do Vsetína přijedu buď v 10,21 nebo 11,08.
Bude tam taky někdo v tuto dobu a potom pojede 12,20 do Kychové ?
[<<Předchozích 780] Názory 781790 z 10482  [Dalších 9692 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.