Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| evava1 | 36794 |
|
|
18.7.2008 9:57:49
Na Klubu inspirace je taky nový podvinek.
V DRNu je paličkovaný stromeček, přes víkend ho naskenuju a hodím do alba. |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
18.7.2008 9:24:18
Na http://www.lokk.nl/ je nový podvinek...Všechny vás zdraví Jitk@1
![]() |
| Hugo z hor | 22723 |
|
|
18.7.2008 9:16:00
Ahoj všem, tak já jdu opět otravovat s hlasováním. Moc prosím na www.mamidrink.cz/fotosoutez - fotka "velký hlad". Budu vás s tím otravovat někdy do poloviny srpna
Díky moc |
| Santy | 46567 |
|
|
17.7.2008 20:16:00
Jitko, překvapila jsi mě moc a hlavně tím, že jsi tak rychle zmizela. Před tou masnou jsem byla dost zklamaná, protože jsem jela pro maso, ale to co tam měli jsem neměla odvahu koupit.Byla jsi u Morávků?
Zdalipak byla doma jejich Jitka? Ale oni asi bydlí zvlášť. Bylo to milé, ale moc krátké. Ale byla jsi doma zároveň jako já. Než jsem se vrátila do města a koupila to maso a pak do Lídlu pro zeleninu, tak jsi se hláesila na ICQ. Holky, Kychovou trošku závidím, ale nejsem na tom letos nijak dobře se zdravím, tak jsem se přihlásila k Ivě na kurz. Bude to u nás za humny, v Kosteleckých Horkách a jedu 28.7.Jen do pátku.Pak napíšu. Třeba budu překvapená, ale sotva. Hana |
| Santy | 46567 |
|
|
17.7.2008 20:15:58
Jitko, překvapila jsi mě moc a hlavně tím, že jsi tak rychle zmizela. Před tou masnou jsem byla dost zklamaná, protože jsem jela pro maso, ale to co tam měli jsem neměla odvahu koupit.Byla jsi u Morávků?
Zdalipak byla doma jejich Jitka? Ale oni asi bydlí zvlášť. Bylo to milé, ale moc krátké. Ale byla jsi doma zároveň jako já. Než jsem se vrátila do města a koupila to maso a pak do Lídlu pro zeleninu, tak jsi se hláesila na ICQ. Holky, Kychovou trošku závidím, ale nejsem na tom letos nijak dobře se zdravím, tak jsem se přihlásila k Ivě na kurz. Bude to u nás za humny, v Kosteleckých Horkách a jedu 28.7.Jen do pátku.Pak napíšu. Třeba budu překvapená, ale sotva. Hana |
| brouzdava | 52365 |
|
|
17.7.2008 19:30:11
Ahoj, vrátili jsme se včera po několika dnech od rodičů - vymalovali jsme kuchyň, která si o to už několik let říkala, byl to celkem horor, protože barva nechtěla držet, nakonec jsme museli škrábat a muž štětkoval, takže váleček byl u ledu. Kdybych to byla bývala věděla..... Byla jsem tak mrtvá, že jsem ani neměla sílu napsat. Tak dodatečně.
Myslím, že to můžu klidně napsat, paní Moravcová je moje "učitelka paličkování", od ní jsem dostala základy před těmi mnoha lety. Jinak album fotila kolegyně z kroužku paličkování, která byla s námi ve Vamberku. Já ho mám ještě v obálce, vůbec jsem se nedostala k tomu, abych s ním něco udělala. Paní Moravcová paličkuje moc pěkně a teď se do toho vrhla po hlavě a ze všech sil, třeba se odhodlá zveřejnit svoje výtvory. Pokyny ke Kychové jsem dostala včera mailem od paní Šmelcerové, dívala jsem se na spojení, budu ve Vsetíně nejspíš ve 12:15 a je tam jenom 5 minut na přestup, takže pokud nestihnu autobus ve 12:20 na Kychovou, jede další ve 14:40. Snad se s některou z vás uvidíme . |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
17.7.2008 18:17:41
tak jsem si dneska vyrazila do VM za kamarádkou kterou jsem moc dlouho neviděla a když odjíždím tak koho nevidím HankuS....tak tomu říkám náhoda...Hani doufám, že jsem tě moc nepřekvapila, to nešlo jen tak odjet
![]() ![]() ![]() |
| bella11 | 58258 |
|
17.7.2008 12:18:18
Včera mi přišli nové informace ke Kychové. Máte je taky ?
Stránk, kde je OEIDF jsou výborné, ale bohužel nějak jsem nikde nenašla svůj výtvor. Je to hrozně velké množství paličkovaných kousků. Vypadá to moc dobře - nádhera. ![]() |
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
17.7.2008 9:23:33
evavo tak to je opravdu čerstvé foto, jsou tam i ty dílky puzzle, co se paličkovali tady u nás, a je to supeeeeeeeeeeeer, hned poznáme český stánek....
|
| Tolarova.Jana | 49301 |
|
|
17.7.2008 9:16:46
Tedy Medlyn, to je krásný objev......nádhera, kdes objevila takovou nádheru?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.