| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
1.9.2009 17:06:38
černá s oranžovou zní dobře....ono asi spíš záleží co nosí....dáš pak do alba fotku?
taky se odhodlávám k činu, ale zatím mám jen nápady v hlavě....třeba se někdy vysvobodí.... zapomenout na tebe? ani za nic....jsem ráda, že se máš dobře....a že se občas potkáme ![]() |
| malvi | 50275 |
|
|
1.9.2009 8:04:04
Ahoj, Jitka, teší ma, že si nezabudla
Ja už ani neviem, čo je ICQ , tam sa naozaj nemôžeme stretnúť. A vlastne ani nikde na diskusiách, úplne som vylúčila tento druh zábavy, resp. hltačov času a len veľmi zriedka "nakuknem" aspoň sem. Paličkujem málo, ale práve dnes sa chystám urobiť synovej priateľke náramok a náhrdelník k narodeninám. A rozhodujem sa, aký by bol vhodný pre drobnú, útlu, maximálne štíhlu slečnu, aby to na nej pôsobilo dobre. Farby si vybrala sama: čierna s pridaním oranžovej. |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
31.8.2009 21:02:58
Mariko, na tebe jsem tuhle myslela jak se máš. Nepouštím už ICQ tak tě tam nevídám.
Tak napiš jak je.....jaké máš nové úspěchy... K tužení jak psaly holky, asi nejhorší bych označila ten lak na vlasy....chvíli jsem ho používala a ta krajka mi přišla taková "lepkavá" |
| brouzdava | 52365 |
|
|
28.8.2009 20:42:56
Ahoj, čtu až teď, to mě mrzí, že jsi nepřijela, tak snad příští rok. Těšila jsem se, že tě uvidím i s děvčaty. Bylo to fajn, jenom pro mě krátké (rodinné zdravotní komplikace způsobily, že jsem jela domů už v pátek, místo v neděli, ale chystám si to příští rok vynahradit).
|
| evask | 62042 |
|
|
20.8.2009 10:03:17
Ahoj holky,jak psala Eva - tu knihu mám, myslím ale, že je pro začátečníky, ne pro takové mistry, jako jste vy, jsou tam záložky a šály a taky popsané plátno, polohod, tvorba čtvercové herdule, pěkné fotečky....Nakladatelství Ikar. No ale mně se líbí, protože já jsem pořád začátečník. Mějte se. Eva
|
| evacko | 39341 |
|
|
18.8.2009 15:00:01
Vyšla fungl nová kniha "Paličkovaná krajka pro začátečníky". Je to překlad z angliny, od západních autorek. Výuka je dosti poplatná tamnímu stylu krajky, začíná se prakticky ihned půdicemi, tenké ozdobné paličky s cingrlaty apod. Hodně instruktívních fotek ve sledu, hlavním tématem jsou záložky. Dobrá cena 200,-Kč.
|
| evacko | 39341 |
|
|
17.8.2009 14:05:29
1. Zředěný Herkules 1:1 ( jak psala Milča )
2. Čistý polystyren rozpuštěný v tetrachloru či toluenu do nasycení 3. Za studena rozpustný škrob 4. Lak na vlasy |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
17.8.2009 11:41:47
Já tužím tekutým lepidlem (herkules, pritt) ředěným destilovanou vodou. Řekla bych, že v poměru tak 1:1. Po natužení fénuju, aby krajka rychle uschnula a špendlíky nerezivěly.
Někteří tuží "smraďochem", oficiální název Ti určitě někdo poradí. |
| Martina Zimová |
| • |
16.8.2009 2:00:59
Dobrý den, nedávno sem se asi po 8 letech vrátila k paličkování a trápí mě jeden problém. Nevím čím mám své výrobky natužit. Poradí mi někdo ze zkušenějších?? Předem děkuji...
|
| malvi | 50275 |
|
|
7.8.2009 22:16:01
Vyzerá to, že v Kychovej bude veselo
Želám vám krásny pobyt a veľa tvorivej atmosféry! |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.