| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 10482  [Dalších 9552 >>]
bubasaurka 48577
3.7.2008 12:28:40
Já jsem ty fotky nemohla vůbec stáhnout, protože mi to hlásilo, že soubor je poškozený. Můžete mi je, prosím, přeposlat znovu? Třeba už se to odaří...
Já jsem se ještě k ostatním fotkám na prohlédnutí nedostala, protože přijdu domů a padám vedrem. Včera navíc jsem se tak rozčílila, že mi je zle ještě dnes - byl příliš velký odběr vody (samé bazény a zahrádky) a tekla zrzavá špinavá voda. A já samozřejmě prala, takže pračku bílého prádla (služební košile, mé nejlepší košile) jsou víte kde - zrzavé a trvale poškozené. Hlavně, že zahrádky jsou zalité a bazény naplněné po okraj - máme pro vesnici samostatnou studnu a vody stále ubývá....
Dnes večer si sednu k herduli a budu se uklidňovat alespoň tři hodiny :-D:-D:-D
Tak zatím páááá
bubasaurka 48577
3.7.2008 12:28:39
Já jsem ty fotky nemohla vůbec stáhnout, protože mi to hlásilo, že soubor je poškozený. Můžete mi je, prosím, přeposlat znovu? Třeba už se to odaří...
Já jsem se ještě k ostatním fotkám na prohlédnutí nedostala, protože přijdu domů a padám vedrem. Včera navíc jsem se tak rozčílila, že mi je zle ještě dnes - byl příliš velký odběr vody (samé bazény a zahrádky) a tekla zrzavá špinavá voda. A já samozřejmě prala, takže pračku bílého prádla (služební košile, mé nejlepší košile) jsou víte kde - zrzavé a trvale poškozené. Hlavně, že zahrádky jsou zalité a bazény naplněné po okraj - máme pro vesnici samostatnou studnu a vody stále ubývá....
Dnes večer si sednu k herduli a budu se uklidňovat alespoň tři hodiny :-D:-D:-D
Jitk@1 57605
2.7.2008 20:09:16
Ahoj všichni,mám v albu zase něco přes 30 fotek z Vamberka - sportovní haly. Máte tam i kuriozitu .... "krajku" z tavné pistole...

Evacko, i já jsem našla při podrobném hledání tu svou krajku pro OIDFA, udělalo mi to nesmírnou radost...

Zdraví Jitk@1:-)
Medlyn 39028
2.7.2008 17:23:01
Evo,;)
pravděpodobnost, že si najdeš svojí krajku je 6x větší, než že si já najdu tu svojí. :-D:-D
evacko 39341
2.7.2008 15:45:09
Prosím, založte mi ve společném albu sekci "Setkání krajkářek Vamberk 2008", dám tam aspoň pár fotek z Vamberka, které současně nevydala Jitka Zav.
A protože jsem baba ješitná, pochlubím se: Na závěsu OIDFA, co byl na podiu vpravo, jsem našla 2 ze svých kousků. Po pitvě fotografie jsem našla ještě jeden. Tak.
evava1 36794
2.7.2008 11:28:04
http://www.palickovanie.webz.cz/
brouzdava 52365
2.7.2008 0:30:35
Já jsem fotky otevřela bez problémů, ale když jsem je chtěla přeposlat těm, které nebyly v adresáři a na které jsem měla kontakt, tak to tedy nešlo vůbec odeslat. :(
divizna63 52122
1.7.2008 17:30:54
Ahoj Bubu, ty fotečky mi poslala Jitka Czlowicka a musela jsem to nejprve uložit do počítače, pak jsem to v Tatal Commanderu rozklikla a dala nabídnutou hlášku "Rozbalit a spustit". Pak už to šlo.
Teď musím jít uklízet, ale večer už se těším, až se budu kochat fotkama, co jste tam holky zlaté daly do alba. Patří vám všem veeeeeeeeeeeeeeliké díky. Tak pa pa Dana Divizna
evava1 36794
1.7.2008 15:37:46
http://picasaweb.google.com/lenzaj71
evava1 36794
1.7.2008 14:43:21
Konečně se dneska vzpamatovávám, včera jsem chodila jak mátoha. Jsem na sebe naštvaná, protože jsem prošustrovala ve Vamberku brejle. Psala jsem do kulturáku, tam je nenašli. Mám takové tušení, že jsem je až při posledních nákupech nechala ležet na stánku, akorát nevím kde. Zkoušela jsem psát do Martiny, tam jsem byla naposledy. Cestou domů jsme byli ještě v Letohradě, bylo to tam moc pěkné. Ve Vamberku "děcko" pravilo, že to bylo v kulturáku jak ve slepičárně - pobíhající a štěbetající ženské v transu. Už se těším na další akci.
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 10482  [Dalších 9552 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.