Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Re: Alti2.10.2008 12:24:47
Jak to mam chapat, ze ti v noci neda pokoj? Ohledne sexu?
A co znamena necham se proplesknout? ![]() Co nato tvoji nebo jeho rodice? To nemas u nikoho zastani?Detem bude tezko,ale jiste to zvladnete..Vidim, ze uz to beres s jakousi rezervovanosti.Ale mas krasne deti! Manza ti ten konec zduvodnuje jak? Ze nema hotel servis?Nebo co mu prekazi?Nekoho ma? Ja mela pred 3 tydny 52 kg..Ale ted nevim..Musime koupit domaci vahu.. To uz odkladame od leta.. |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: Alti2.10.2008 12:24:06
Alti, jasně, někomu pomáhá!!! Já jen, že po tabletkách a alergické reakci, kterou má jeden člověk jedno tak za tři roky a není moc známá, tak pro mě musel apřijet rychlá a ani oni nevěděli, co se mnou a byla jsem chvíli v bezvědomí....tak já na něj prostě mám negativní velmi zkušenost....
Gazelko, deku mám bez potisku, je tam zbytečný a byla levnější bez něj :o) Alti, nemáš to lehký panenko!!!!! fakt Ti moc přeji, aby jsi zase měla energii na vše a hlavně, aby jsi měla klid v srdíčku!!!! |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Re: Alti2.10.2008 12:24:06
Jak to mam chapat, ze ti v noci neda pokoj? Ohledne sexu?
A co znamena necham se proplesknout? ![]() Co nato tvoji nebo jeho rodice? To nemas u nikoho zastani?Detem bude tezko,ale jiste to zvladnete..Vidim, ze uz to beres s jakousi rezervovanosti.Ale mas krasne deti! Manza ti ten konec zduvodnuje jak? Ze nema hotel servis?Nebo co mu prekazi?Nekoho ma? Ja mela pred 3 tydny 52 kg..Ale ted nevim..Musime koupit domaci vahu.. To uz odkladame od leta.. |
| Alt+3 | 56498 |
|
|
Re: Alti2.10.2008 12:15:02
...tohle mě baví, cha....můžu někoho děsit, juchůůů
Gazell s manžou to trvá už pár let a nemám už jaksi energetické zásoby na zvládání 3 dětiček a blbnoucího chotě. On by si představoval, že mu budu dělat full service, občas se nechám proplesknout, sprdnout, v noci mě nenechá vyspat (ani když 5x kojím, ošetřuju teplotkové holky a bolavé dásničky od prvního zoubku a náhodou na chviličku zaberu)....a na venek, jako že nic...krásná rodinka.....s tím blinkáním: Johanka vždycky zabrala na nějakou babskou, čí lékařskou radu proti nevolnosti na jeden den. Druhý už si vytvořila "protilátky" a tak jsem (pokud vím) jediná, kdo zvracel po protiblinkacích lízátkách, Torecanu v čípkách, ledové cole, vodě, homeopatikách, zázvoru, kompleto po všem, do 15. tt a to všude. A jaká je to krásná holka moje!!! Takže hlavu vzhůru (pokud to jde), když jsem to přežila já (s minimální váhou 42kg při výšce 165cm), tak vy taky ![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Re: Simisku2.10.2008 12:13:02
Paa.Gratuluji ke zkousce!V tomhle stavu je to obdivuhodny
![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Re: Simisku2.10.2008 12:11:57
Nevadi, Alex se obejde a uchyti i bez toho..
Casem naskoci jiste na spravnou vlnku, snad se potka s nejakym rozumnym ucitelem,ktery v nem talent rozpozna a bude ho dal vest..Treba to potrva jeste par let, nez na nej narazi.. Alex si zatim udrzi linii nasavani novych informaci, kdyz ho to tak bavi..To mu jen prospeje.. ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
Re: Negativní!2.10.2008 12:10:29
Gazeell,zkouska na 3
![]() ![]() ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
Re: Negativní!2.10.2008 12:09:43
jdu se natahnout jsem kaput
![]() pozdeji ahojky![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Simisku2.10.2008 12:09:30
Tak jste to zvladli!
No hlavne zes nasla prostredek, jak to zmirnit..Ja se ke kole dostanu az k veceru, tak doufam, ze snim k obedu aspon krajec chleba..Zobkam ted znova po malych hltech banan..Zatim to jde.. Co ta zkouska cos mela? Zitra mame kontrolu taky, ale v pul 12..Mel narvano , ale vmastili me tam..Jsem zvedava. ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
Re: Negativní!2.10.2008 12:08:53
jinak mudr rekla ze Alex je nadprumerny ma siroky rozhled po vsech strankach,ale neni genialni,takze mu plan na individualni vzdelani nedaji...neresim to
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.