Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Mati2.10.2008 9:24:26
Ahoj Mati! HOlka, vždyť je to pěkný, když takhle Marťas reaguje, ne??? ;) To třetí dítko by vám slušelo a na věk kašli, když se na to budeš cítit, tak proč ne?
![]() Zkus nějaká homeopatika. Mě na holky zabírají, já jim věřím a můžou se i při kojení, tam žádné kontraindikace nejsou. Zkusím se podívat do chytré knížky, co by vám sedlo ![]() ![]() HOlky, ať vám nevolnosti brzo pominou!!! |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
Re: Mati2.10.2008 9:17:45
Gazellko, zkoušela jsi suchej rohlík nebo piškoty? Já se snažím nezvracet, právě abych nehubnula...takže za ten jeden měsíc jsem dokonce přibrala celých 300g
![]() ![]() |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
Re: Simi2.10.2008 9:16:27
Ahoj Maťo, taky sem nějaká nachcípnutá, je to naprd
![]() Tak hlavně ať se z toho brzo všichni dostanete!!! Ten Tvůj chlap je vtipnej, to jako že si pak vezme rodičovský volno a bude se o třetího prcka starat? ![]() ![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Mati2.10.2008 9:11:29
Ahooj.No super, ze bude mycka.
![]() Inak chlapom rozumiem, oni ani nenosia , ani nerodia, plodenie je im prijemne, tak preco nemat dalsie mimi..Ak sa k tomu stavia takto,je to predsa pekna opora..Este by ste mohli poriesit svatbu a mate vsetko koser. U mna je von uz aj predsnidavka..Neviem,co mam skusat.. ..Mam pocit, ze som trochu schudla..![]() Naviac som este stale nachcipana.. |
| Maťa. | 21117 |
|
|
Re: Simi2.10.2008 9:00:24
A inak trikrát hurááá dnes odpoledne, k večeru príde zapojiť inštalatér kooonečne myčkúúúúú sláva sláva sláva..bo to nádobí ma fakt oberá o čas pri deťoch..keď mám kopce inej práce.
Holky nevoľnosti si len užite babulky, keď sú to nevolnosti z mimískov )))))))) |
| Maťa. | 21117 |
|
|
Re: Simi2.10.2008 8:58:24
Ahoj holky, malý spinká (snáď pospí chvíľu) a Filípek šiel s babičkou do školky druhý deň bez plaču
![]() Inak sme nemocní furt, ja som hlavne večer kantáre, dráždivý kašel a tak podobne, Michálka odsávam i cez noc, aby vobec mohol pri kojení dýchať a Filípek má zase divoké sny, tak vyskakujeme s tatínkem na striedačku..no veselo. Vlečú sa s nami tie nemoci vlečú..a ani riadny liek si nemožem zobrať kvoli koju. Tak holt musím prežiť. Inak včera som sa bavila s Marťáskom o tom, jak vyriešime antikoncepciu (meranie pri koju nemá vobec zmysel, ani nebudem menštruovať a spoliehať sa na nemenzesovanie sa tiež nedá). Tož a Marťas, že načo, že ešte tretie Mu vravím, že si snáď robí srandu, že už mám i svoj vek A že sa ho pýtam na názor na prípadné zavedenie Mireny (stojí 6 tisíc cca).No a on to ukončil tým, že nech antiko neriešim, že najprv nech si poriešim řidičák A bylo vymalováno No rozumiete tým chlapom?![]() |
| Varanka + Kateřinka(9/09) | 81888 |
|
|
Re: Salutko!2.10.2008 8:57:47
teri...no přeci paní Lea
nebo Leona... je to vážně moc pěkné jméno. Stejně jí ale budou říkat Týno...My chcem Kačku, Ondru a Jirku |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
Re: Salutko!2.10.2008 8:51:19
Ivelinko, koukala jsem, jak jsi řešila jména - Leontýnka je krásné jméno (vždycky si vybavím Ať žijí duchové)
Jen si nedovedu představit, jak se bude Leontýnka cítit, až se bude představovat v padesáti... |
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
Re: BAZÁLKÁM,O)))2.10.2008 8:44:12
Dobré ránko, Simi naprosto s Tebou soucítím, mám festovné celodenní nevolnosti a jen silou vůle nezvracím (představa kapaček v nemocnici je zatím silnější). Drž se holka a ať máš to město brzy za sebou!!!
|
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Simi2.10.2008 8:04:18
drzim ti palec, at to zvladnes !
Ja vcera nesnesla vecer ani ryzi..Ted tlacim bio predsnidavku z cerstvych jablek..Zkusim k tomu kousicek chleba.. Co jinak ta zkouska v utery, nebo kdy?.. Ja jdu dnes na UP a predtim na krev, pak se mam kolem pul pate odpol.sejit s jednim panem, ktery by mi mel dovest knihy, co jsem si objednala pres aukci..Snad to zvladnu aspon taxikem.. Jeste ze me rano veze manza..Uz abychom meli to STK na puntikovi..Ale neni caaaas..Musime totiz s autickem zajet na Slovensko,na Myjavu a ted to nevychazi.. Preji vam pekny den holky.. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.