| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 182264  [Dalších 180794 >>]
Malischka+Veru 13.5.08 41400

Re: Salutko!

1.10.2008 14:16:23
tak tchýně se do tohodle moc neplete, jen mi jí pořád přikrývá nebo odkrývá, podle toho jaký má pocit, ale já už si zvykla...taky malou nechová, bojí se kvůli zádům, tak jsem ráda, jinak se mi do ničeho neplete, ale teď měla kecy, že je malá na mě závislá a že bych jí jí měla nechat na delší dobu a to jsem jí řekla že si to nemyslím...na kecy ohledně kojení se můžeš vykašlat, prostě to nešlo a basta, a malá je spokojená ne, tak co? hlavně buď v pohodě, protože jak je člověk nervózní tak je i mimčo a to je blbý....
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590

1.10.2008 14:15:45
gazelko dobrou chu´t a neboj, bordel neuteče, bohužel ~k~

a co, hlavně, aby ti bylo dobře, to je hlavní!!!!

No, malá je děnsě papulatá, má kulatou hlavu a tváře děsně buclatý, ale to má od narození, nikdyj sem tak kulaotu a buclatou hlavu novorozence neviděla .o)) no celej Michal, sousedka malé taky neřekne jinak, než ahoj malej Míšo :o)

1.10.2008 14:13:39
Mi se stálek oukáme po pozmecích, něco máme vyhlídnutýho, ale uvidíme, dřív než za rok se nedovíme, jak to vypadá... kdyby to ale vyšlo, tak by to bylo úžasný....toto bychom prodali a bylo by....mít baráček, nádherná představa.... ceny tady za pozemek i o vesnici dál už se pohybují cca 5500kč za m2~:(
Tabitha+2 73840

Mali

1.10.2008 14:12:54
Divala jsem se na foto na tehulkach, mala je krasna velka slecna a ty vypadas skutecne stastne! At to vydrziii R^

Hrosi-Emi ma teda pusinecku ~j~..Jak malovana..

Ryze se dusi, polevka hotova, tak jdu zkusit..Zatim se loucim, pujdu si pak lehnout.Jsem opravdu uz od soboty nepouzitelna, doma je to tady neuklizeny, ale me to vubec nebere..Jen jak prijde manzel, tak obcas neco podotkne, ale jak vidi, jak mi opravdu je, tak hned me posila do postele..No jako zelepana..~g~

1.10.2008 14:11:35
vzhledem k tomu že jsme si vzali půjčku a budeme dělat okna tak tu určitě budeme s ní bydlet...děsí mě představa shánět bydlení, při dnešních cenách a možnostech...taky jsme zvažovali že bysme se odstěhovali na Vysočinu ale kvůli práci a tý půjčce to nepůjde jen tak, hlavně tchýně se nikam stěhovat nechce...je 13let vdova a líbí se jí žít jen sama s kočkama ale kdyby jsme tu nebyli asi by si to brzy hodila, stačí když se napije a hned má lítostivou a to je strašný...

1.10.2008 14:10:46
mali, je fajn, žealespoň pohlídá.... to moje tchýně by pohlídala, ale to já moc nechci, za prvé je Emi malá, za druhé ji teď nešlo ji ani dát z flašky malé... tak bych to ještě neriskla a s kočárkem by asi nešla a malou bych ji musela dovést.. ona by smeka přijela, ale to zase nechci já, být celej den v jedné místnosti, nene... nějak teď nepotřebuju lidi mockolem sebe, unavuje mě to... a navíc mě naštvala s tím, že nekojím a že to je špatný a zda se to ještě němůže rozběhnout a ať zkouším přikládat a trošku tím zmanipulovala Michala a taky to chvilku zkoušel ty řeči na mě...a to mě prostě štve... a moje matka příjde v nedělu na hodinu, jak páchne kouřem, tak to malou vždy rozhodí, navíc jak ji drncá, div z ní duši nevytřepe a přijede vždy tak, že malá je haldová nebo se zrovna krmí a její harmonogram ji tím děsně narušuje a já pak se snažím hodinu i víc malou uklidnit... a taky její rady, když malá brečí, že se kroutí, nebo že má určo ještě hlad, nebo že chce přebalit... (jsem se teď nasrala a řekla jsem jí, ať ju teda přebalí,ale poslala jsem Michala, aby asistoval) a jak jí zklaplo ~j~

1.10.2008 14:05:33
mě se líbí v noci, když na prázdno začne sát, už jen jak dopije mlíko z flašky a ta pusa ji sama ještě prákrát nasaje a mlaskne u toho občas, tak se hrozně lekne :o)) no, mi zatím koukáme, zvedáme hlavičku, už se poprvé usmála včera, dneska se mi to ještě nepodařilo....už chce spát jen na zádech, na boku už vůbec....
IveIve 56905

1.10.2008 14:05:32
Mali, ale vnučky se tchýně dočkala, tak by mohla dát pokoj. A vy plánujete do budoucna zůstat bydlet u ní, nebo uvažujete o něčem jiném? Ale při Pražských cenách je asi lepší strávit ty tchýniny prupovídky, co? :-(

1.10.2008 14:02:52
jj Hroší máš fakt krásnou princeznu ~;)~s~ Veru se taky budí dlouho, ráno vždycky půl hodinky povídá v postýlce medvědům, prakticky nepláče...teď se jí zalíbilo křičet, prostě zkouší jak moc nahlas může křičet a má z toho srandu...taky se směje na všechny lidi i na cizí...

Re: hmm

1.10.2008 14:02:35
Mali, jj, musím souhlasit se vším!!!! už tady nebudou hnusný věci a každá bazálenka se dočká miminka a vše už bude bez problémků!!!!
[<<Předchozích 1460] Názory 14611470 z 182264  [Dalších 180794 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.