| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: :)1.10.2008 10:48:07
MARCI gratuluju k autíčku!!!! :)
a s tím sportem to nepřeháněj, ať za chvíli nejsi průhledná!! :) |
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
:)1.10.2008 10:46:07
BARU koukám nová ikonka :)))
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
VERUUUU1.10.2008 10:45:23
juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů je to tááááám!!!!!! :))))))) sme to tu všechny jako věděly, takže zádná novinka noooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moc gratuluju a přeju ať se tě prďolové drží zuby nehty nejmíň do tvojí 80tky :) ![]() ![]() ![]() tož znovu, protože jsem to jaksi taksi nenazvala :)))) holky a jedéééééééééém // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // |
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:44:23
juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů je to tááááám!!!!!! :))))))) sme to tu všechny jako věděly, takže zádná novinka noooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moc gratuluju a přeju ať se tě prďolové drží zuby nehty nejmíň do tvojí 80tky :) ![]() ![]() ![]() |
| marciska + beruška | 53184 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:37:00
Holky já se ani nepochlubila v pátek jsme s Michalem koupili nové teda ojeté auto. Ford focus combi pro znalce 1.8 Ghia výbava. Konečně auto do kterého nemusim sundavat kolečka s kočárku a má posilavač řízení. To je vám taková paráda a jezdim s nim já Michal si nechal tu starou Felicii na dojest do práce. Už žádné ranní vstávání s ním do práce kdy pitřebujeme auto. No je to paráda.
A dneska jdem s Míšou zae na squosh se těšim jak babka na důchod. ![]() |
| Bára+3♀ | 43220 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:32:48
Veru, koukám,že super novinka!!!!!
Tak moc gratulujem a ať se mimískům daří a tobě pěkně roste bříško ![]() ![]() (mam novou ikonku, poprosila jsem Mati o adresu na ta úžasná písmenka, takže shoda není náhodná ) |
| Míša_ | 14374 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:30:42
Veru!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() obr gratulce!!!!A honem pro foťák a ukázat!!! ať se můžem taky kochat |
| Veroničák | 27433 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:27:43
Holky, díky, já tady sedím u poče tupě se usmívám, koukám na ten test a doufám, že ta čárka tam fakt je a že nemám vidiny
![]() |
| marciska + beruška | 53184 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:26:55
Gratulace největšííííí
Přeji pohodové těhu a hlavně zdravíčko a taky zdravíčko a ze všeho nejdůležitějšá ZDRAVÍČKO tobě i tomu mrňouskovi.![]() ![]() ![]() |
| Želvička78 | 56465 |
|
|
Re: Simi1.10.2008 10:26:34
Veru, super, moooc gratulujeme
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.