| Ažurka + Toni+Andul | 62779 |
|
30.12.2011 8:29:23
Simčo ještě,že to dopadlo dobře
![]() Matul stále nemocná ![]() chjo naší Andul prořezávají stolčiky a furt brečí jsem z toho na palici už i Martin šílí a pěkně se taky holky rvou o hračky a to je taky furt řev kruci co s tím asi vydržet kolik let ještě než budou rozumné![]() ![]() |
| pingui | 49813 |
|
|
30.12.2011 8:14:35
Matí šmarjááá,to je konec. Pořád nemocná? Holt blbé období!Snad bude brzy jaro a všechny nemoci odejdou.Ale tu střevní chřipku má více lidí,něco lítá já to měla na Štědrý den
![]() |
| Maťa. | 21117 |
|
|
30.12.2011 0:31:13
Do Národního sa vačšinou chodí vo veľkej večerní. Čiže dlhé šaty. Na ramínka možu byť, zvolila by som k tomu prehoz cez plecia, keby náhodou (napr. šifonový šál).
Pekne sa pobav![]() Inak sa plácám v střevních problémoch (bacil) a odo dneška k tomu ma bolia zase mandle, nechápem, stále je na mne niečo nalepené. Inak sviatky ok, zajtra varím novoročnú kapustnicu (musí sa uležet ![]() |
| pingui | 49813 |
|
|
29.12.2011 20:11:58
holky mám dotaz. Nevíte jestli jsou do Národního divadla,nějaké pokyny k oblekům,šatům. U chlapů je to jasný,ale co ženy? Jaké společenské šaty jsou přípustné? Mohou být na ramínka,jakou by měli mít správnou délku? Nebo musí být ramena zakrytá? Existují vůbec nějaká pravidla?Nebo každá zvolí večerní šaty dle svého uvážení?Nevíte?
![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
29.12.2011 19:54:56
no bylo veselo
![]() ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
29.12.2011 19:54:28
nikdo nevi,pry byl nahlasen pozar v byte alle nekdo popletl cislo domu...no jeste ze byli lide doma jinak by pry hasici museli vylezt po balkonech venkem rozbit okna a provest kontrolu...sousede jeli na hory az dneska odpoledne
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.