| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 182264  [Dalších 181834 >>]
Jilanka+♂+♀ 21541

Re: dotaz

7.10.2008 11:30:55
Ahoj...
Zase Vás po pár dnech zdravím. Od včera mě bolí břicho a to dost, a celkově mi je nějak divně, tak čekám, že už bude brzo mrška. Tak se snažím rychle něco udělat a pak si musím na chvíli lehnout, jinak by asi bylo po mě.
A dneska si musím jít koupit nový teploměr, protože mi ho to moje díťátko zlikvidovalo.

A už zase mizím, musím do školky
mějte se :-)
Mishka + brouček 10/08 58594

7.10.2008 11:22:32
ahojte holky, tak se hlásím stále 2 v 1 ~j~ Teď nám nešel PC, tak jsem se nemohla ani ozvat :( Minulý týden v pondělí v noci jsem měla takové bolesti zad, a pravidelné tvrdnutí bříška po 20min, že jsem myslela, že už pojedeme do porodnice, nakonec´to kolem 3hod ranní ustálo a byl klid. V uterý na monitoru, už byla vidět kontrakce, tak si sestřičky i dr mysleli, že už to bude brzy a hle já jsem stále celá :-) Já se toho porodu tak bojím, že jsem si to asi úplně stopla, či co...Zítra jdu na monitor, tak uvidím, co mi dr poví ~;) A co tady nového??
simca+klucíí 66211

7.10.2008 11:11:16
holky moje zlate,
omlouvam se ze vas posledni dobou zanedbavam,jsem furt unavena,miminko chce spinkat...:-):-)
poctive ale sleduji co noveho Salutku,Barkulku..vsechny

za chvili vyrazim do skoly a tak mizim,pokud bude vecer cas a sila ozvu se,zatim pa~s~~s~
Lakynka* 26431

7.10.2008 8:30:42
varanka: no to je jasnyyyyyy:)
Varanka + Kateřinka(9/09) 81888

7.10.2008 8:20:08
lakynko...no jestli se nám to podaří společně, budeme splu pupíčkovat po cukrárnách, co ty na to?
Lakynka* 26431

7.10.2008 8:18:34
varanka: ty jo,tak to je supr..budes mit karu:) ... to je dobre ze hodne pracujes to prospiva:)))) ... ja mam taky prace dost s Tomikem:) takze ja sem uplne v klidu..uvidime na konci mesice..jestli se zadarilo,bylo by to hezky,ale jeste par mesicu tomu davam..jinak tatka je hodnej,moc:)

7.10.2008 8:15:15
Lakynko, no asi to tak dopadne. No ale lepší by to bylo kyby mrcha nedorazila a my na žádné vyšetření nemuseli.

Já se teď víc otočím tady, než na lide.cz. Přibyla mi práce, takže stíhám se tu otočit ráno, občas během dne a většinou nestihnu ani napsat. Ale aspoň zase tolik nemyslím na mimi. Tenhle měsíc se mi to perfektně podařilo pustit z hlavy. měřila jsem jen okolo ovu a pak třeba jednou za dva až tři dny a jsem klidnější. Nějak to uteklo a už jsem zase 11DPO a teplotka neklesá. Tak jsm zvědavá, co to bude tentokrát za problém.

Jo a abych byla co nejvíc v pohodě a nemyslela na to, našel mi motorku a o víkendu se na ni jedeme podívat...tak už se víkendu nemůžu dočkat!
Lakynka* 26431

7.10.2008 8:05:47
varanka: ahoooooooooooj...konecne te tu taky vidim:)no o mem mereni si muzes precist.. zanasim teplotky do grafu,ktery vam ale nemuzu ukazat:( ale je to cesky tak sem tomu dala prednost..jedine ze bych to nejak vymyslela...hihi.. az ted zacal Tom spinkat vis tak muzu merit..Tomik v pohode,je hodnej...tak to tomu svymu pekne dej.. do nosaku...
Lakynka* 26431

7.10.2008 8:02:15
aha. tak dekuju,budu to sledovat:) ....konecne malej spinka celou noc a ja muzu merit... snad se povede:) ale vim,ze co sem merivala driv, tak kdyz mi teplotka vystoupla nahoru,uz se drzela az do ms....

7.10.2008 8:02:06
Lakynko, poctivě (no, spíš už jen přes ovu) měřím, ale teď mi to nedá a už zase začínám doufat.
A co vy? Jakpak jste na tom se snažením? Můj drahouš se ještě neobjednal (nebo mi o tom neřekl a chce to zbaběle sfouknout sám) a já už to zas očekávám a pořád nic... asi na něj budu muset udělat bububu!!!
Co tomík?A co ty? Manža nezlobí?
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 182264  [Dalších 181834 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.