Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
5.11.2011 10:29:33
ažurko,salúúú,ahojky
![]() ![]() ![]() |
| Ažurka + Toni+Andul | 62779 |
|
5.11.2011 10:24:59
ahoj SAlu
![]() ![]() ![]() |
| salute | 74263 |
|
|
5.11.2011 9:41:40
ahojík Simííííííííí já je asi neumím sem dát musíš počkat až na holky
|
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
5.11.2011 9:10:16
holky chceme vidět fotkýýýý!!!!!
![]() ![]() ![]() |
| salute | 74263 |
|
|
5.11.2011 8:49:35
jo jo a Hrošíku mluvily jsem o tobě hoooodně ,ale v dobrém jsi asi krásný číslo taky!!!no prostě je toho hodně myslím ,že budu ještě dlouho vyprávět a psát ...páč najednou se to všechno napsat ani nedá!!!Já nepustila tu naší karkulinku spát jo musela sedět a posluchat chudák a já kecala a kecala a opakovala se a karkulinka seděla maličké očka měla a poslouchala by chudák snad až do úplného rána jak je milá
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| salute | 74263 |
|
|
5.11.2011 8:45:14
Ahojky holky zdravím vás všechny do jedné!!!!ano byla jsem u té naší barkulky-karkulky.Cesta hrůza ale jsem moc ráda,že jsem konečně zvedla zadek a dokázala jsem k ní ject.Barkulinka měla jídla ,že ,kdybych tam byla o den déle ,tak bych přibrala na 1OOkg!!je hrozně milá a ukecaná taky!!!Ája je už velká slečna na vdávání vid barkul!!!
Maruška no to je panenka ,nádherná moc šikovná nedá se to ani napsat ,chtěla jsem si jí zabalit sebou do cestovní tašky,ale barkulinka by mi jí nedala a já bych jí jenom hoooodně rozmazlila a to asi není dobře...já jsem cvok hodný a barkulinka je přísná a umí to jinak s dětmi i se všemi ostatními to já neumím....Máta no tak to vám řeknu to je číslo ....je veliká ..,pěkná a ukecanáááááááááááá mocccccccccccccccc ukecanááááááááááá kluky má nádherný manžu fajn...prostě byla to krásná návštěva...máme i fotečky tak snad je sem holky dají já to neumím...no prostě holky koukejte taky zvednou prdelky a jedte se podívat do Orlové páč tam oko nezavřete ..pusu taky ne a máte tam hned dvě holky ,které opravdu stojí za to je vidět!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| barkula | 43044 |
|
|
4.11.2011 21:19:31
no to měla být poklona,lepší než bláznivá tetka,ne,o)))tak okomentovala Ája Salu když ji viděla poprvé,o))ale ne,obě jsou láskyplné
![]() ![]() ![]() |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
4.11.2011 15:32:54
chvíli mi trvalo pochopit, co je ošpice :o)) no neškytali jsme :o)) teda nejmladší jo, po jídle denně :o) csss, puboška....
Jsem rád,a že jsi se tak bavila a že i salutka si užila holka naša!!!!! A i Maťulka, bomba!!!!! |
| barkula | 43044 |
|
|
4.11.2011 14:12:37
ahojík všem,tak koukám,že Maťulík už hlásila,o))takže jj,heč,měla jsem tu vzácnou návštěvu,bobíšek je ted na cestě domů,razili jsme dopoledne na vlak do Ovy a doma bude až večer po osmý,no cestu ji nepřeju,musí to být síla,tolik hodin,ale jinač jsem moc ráda,že konečně Salu dorazila,je to teda držtička,pusu nezavře,překoná ji teda jen Maťulík,ale ta tou svou papulou udolá každého,co zlato,o))))takže já po třech dnech můžu mluvit jen jááááá,o)))jinak bylo vážně supr,jsem nevyspána až blázen,ale normál se mi ani spát nechce,večer odpadnu,o))Jinak Hrošíčku,snad jste neměli doma všichni ošpici,o))))trošku jsme tě pomlouvaly,jaká jsi "puboška",o))))teda probíraly jsme všechny holčiny,s kterýma jsem se stačila už vidět osobně,ale to víš,ty jsi byla u nás,o))jo a nikdo ji nevěřte,normál bude kecat,nic jsem nepekla a jídla bylo jak pro vrabce,jen ona opice nic nejí,o))))
jo,supr fotečky,o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.