| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 45065  [Dalších 44545 >>]
simca+klucíí 66211
5.11.2011 10:29:33
ažurko,salúúú,ahojky ~;((~s~~;((
Ažurka + Toni+Andul 62779
5.11.2011 10:24:59
ahoj SAlu~:-D~;((~s~
salute 74263
5.11.2011 10:06:45
Hrošíku krásné fotky nádhernéééééééééééééééééé~R^~R^~R^~R^
salute 74263
5.11.2011 9:41:40
ahojík Simííííííííí já je asi neumím sem dát musíš počkat až na holky
simca+klucíí 66211
5.11.2011 9:10:16
holky chceme vidět fotkýýýý!!!!!~s~~s~~s~
salute 74263
5.11.2011 8:49:35
jo jo a Hrošíku mluvily jsem o tobě hoooodně ,ale v dobrém jsi asi krásný číslo taky!!!no prostě je toho hodně myslím ,že budu ještě dlouho vyprávět a psát ...páč najednou se to všechno napsat ani nedá!!!Já nepustila tu naší karkulinku spát jo musela sedět a posluchat chudák a já kecala a kecala a opakovala se a karkulinka seděla maličké očka měla a poslouchala by chudák snad až do úplného rána jak je milá~f~~f~~f~~:-D~:-D~:-D~:-D
salute 74263
5.11.2011 8:45:14
Ahojky holky zdravím vás všechny do jedné!!!!ano byla jsem u té naší barkulky-karkulky.Cesta hrůza ale jsem moc ráda,že jsem konečně zvedla zadek a dokázala jsem k ní ject.Barkulinka měla jídla ,že ,kdybych tam byla o den déle ,tak bych přibrala na 1OOkg!!je hrozně milá a ukecaná taky!!!Ája je už velká slečna na vdávání vid barkul!!!~t~ Maruška no to je panenka ,nádherná moc šikovná nedá se to ani napsat ,chtěla jsem si jí zabalit sebou do cestovní tašky,ale barkulinka by mi jí nedala a já bych jí jenom hoooodně rozmazlila a to asi není dobře...já jsem cvok hodný a barkulinka je přísná a umí to jinak s dětmi i se všemi ostatními to já neumím....Máta no tak to vám řeknu to je číslo ....je veliká ..,pěkná a ukecanáááááááááááá mocccccccccccccccc ukecanááááááááááá~t~kluky má nádherný manžu fajn...prostě byla to krásná návštěva...máme i fotečky tak snad je sem holky dají já to neumím...no prostě holky koukejte taky zvednou prdelky a jedte se podívat do Orlové páč tam oko nezavřete ..pusu taky ne a máte tam hned dvě holky ,které opravdu stojí za to je vidět!!!!~z~~z~~z~~z~~z~~z~
barkula 43044
4.11.2011 21:19:31
no to měla být poklona,lepší než bláznivá tetka,ne,o)))tak okomentovala Ája Salu když ji viděla poprvé,o))ale ne,obě jsou láskyplné ~s~~s~~s~
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
4.11.2011 15:32:54
chvíli mi trvalo pochopit, co je ošpice :o)) no neškytali jsme :o)) teda nejmladší jo, po jídle denně :o) csss, puboška....~:-D
Jsem rád,a že jsi se tak bavila a že i salutka si užila holka naša!!!!! A i Maťulka, bomba!!!!!
barkula 43044
4.11.2011 14:12:37
ahojík všem,tak koukám,že Maťulík už hlásila,o))takže jj,heč,měla jsem tu vzácnou návštěvu,bobíšek je ted na cestě domů,razili jsme dopoledne na vlak do Ovy a doma bude až večer po osmý,no cestu ji nepřeju,musí to být síla,tolik hodin,ale jinač jsem moc ráda,že konečně Salu dorazila,je to teda držtička,pusu nezavře,překoná ji teda jen Maťulík,ale ta tou svou papulou udolá každého,co zlato,o))))takže já po třech dnech můžu mluvit jen jááááá,o)))jinak bylo vážně supr,jsem nevyspána až blázen,ale normál se mi ani spát nechce,večer odpadnu,o))Jinak Hrošíčku,snad jste neměli doma všichni ošpici,o))))trošku jsme tě pomlouvaly,jaká jsi "puboška",o))))teda probíraly jsme všechny holčiny,s kterýma jsem se stačila už vidět osobně,ale to víš,ty jsi byla u nás,o))jo a nikdo ji nevěřte,normál bude kecat,nic jsem nepekla a jídla bylo jak pro vrabce,jen ona opice nic nejí,o))))
jo,supr fotečky,o))
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 45065  [Dalších 44545 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.