Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Re: Hehousku6.10.2008 13:43:48
aha uz to chapu..
Tak nezbyva, jen si pockat na nejblizsi kontrolu.Do kardia se fakt nemontuji.. Baru-jeste me napada, ze klidne cisti zuby nasucho a az projdes peclive vsechny, tak v rychlosti na zaver das trochu pasty a projedes rychlovku s pastou.. I kdyz budes pastu pouzivat treba kazdy druhy den, nic zasadniho se nestane, pokud jsou mechanicky zoubky zbaveny povlaku... |
| Želvička78 | 56465 |
|
|
Re: Hehousku6.10.2008 13:43:46
Ahojky,
Gazellko, díky, já si to pak vyhledám a dočtu, my teď máme náročný období, malé se klube jedna horní dvojka, resp. obě, ale jedna už je prořízlá, takže na mně stále visí a moc nespí, tak nic nestíhám. Teď ji má babička venku a já jdu rychle vařit a mýt koupelnu ![]() Večer zase nakouknu ![]() |
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: Hehousku6.10.2008 13:39:13
fuuuuj zubyyyy.... áááááááááááááááááááááááááá
|
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: Hehousku6.10.2008 13:38:52
néééé GAZELL... píšu, že při braní těch ATB - Doxybene - jsem měla ty stejný potíže jako teď... Ty ATB jsem brala před rokem a půl!
a právě jsem volala dr. a ten mi řekl, ať je vysadím a uvidíme, co dál... ale nevím ani jak tenkrát dopadly kontrolní stěry, bo jsem byla na gyndě naposled minulej srpen... ![]() |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Hehousku6.10.2008 13:34:26
Chapu to dobre, ze ty ted beres uz nejake atb na ty breberky?A z toho mas popsane potize?
Jenom to telefonicky skonzultuj s mudrem na kardiu, jestli je vse ok.. |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Jitko6.10.2008 13:31:50
Zabarvi se bakterie v povlaku na zubech..
Ten povlak je smivatelny, mekky, protoze v tomto veku se jeste netvori kamen, deti nemaji v slinach tolik mineralu aby se to tak vytvrdilo.. Takze se to da pak pekne vycistit a zoubky ma zas bile..Je to takova zkouseci metoda, aby si deti chteli zacit zoubky cistit..Aby tam nemeli cerviky.. ![]() Ciste zuby se nekazi.Dulezite je hlavne pred spanim. Jedna tableta vyjde v lekarne snad na 5 Kc, ale nevzpomenu si na nazev..Ted je toho spousta.. Nechce se mi ted upravovat fota ze sve zbirky, posilam sikovne udelanou kolekci od kolegy.Ale nas rukopis je temer stejny.. ![]() ![]() |
| *Jitka*+3 děti | 82097 |
|
|
Re: Gazell6.10.2008 13:17:46
zajímavý článek o čištění dětských zoubků. Doma mám 2 letého klučinu a je boj abych mu vyčistila zuby. Čistím mu je když se koupe ve vaně. Jenom vodou. Ale ráno si je nenechá vyčistit. Minulý týden jsem s ním byla poprvé na prohlídce u zubaře. Jenom mu spočítala zoubky. Ale to byl taky boj - nechtěl si nechat šáhnout od Dr. do pusiny.
A co je to za ty bonbónky - jak píšeš. Když bych mu je dala, tak se mu zabarví zoubky? |
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
Baru6.10.2008 13:12:01
Koukam, ze holky nemaji jeste 3 roky, tak je vlastne zubni pasta trochu zbytecna..Doporucuje se az ve veku, kdy umi dite pastu vyplyvnout.
Jinak florovaci tablety ..to bych neprehanela..Opravdu je nutne dobre jim zoubky vycistit i z vnitrni strany, dbat spis na stravu..po vycisteni ne dzusik , nebo slazeny caj, nebo dokonce nedej buh kolu..To je opravdove leptadlo / ma tam kys. fosforecnou a tu ve 40% koncentraci opravdu pouzivame na leptani zubu jako pripravu pred bilou vyplni../ Spise bych dala takovy cucaci bonbon s barvivem - na obarveni plaku..Jestlize si nechce cistit zoubky, tak po vycucani bonbonu, se ji cely povlak na zubech zabarvi, bud modre, nebo cervene..a to reknes ze jsou maly cervicci, co nejsou normalne videt a museji se vycistit, protoze jinak spapaji i zoubky.. Cisteni neboli ale az zacnou papat zoubek , to uz bolet bude.. Daji se koupit v lekarne ,nebo ti je doporuci i detska zubarka.. Jinak si dite do 10 let, opravdu zuby nevycisti samo dobre, takze je dulezite docistovat to po nich.. Ted ma jeste mlecnaky, ale v 5-6 letech pribidou vzadu prvni stolicky a nato se musi davat pozor pri cisteni..Jsou dlouhou dobu niz, nez vsechny ostatni zuby a casto ani rodice nepostrehnou, ze za zubnim obloukem uz kouka trvaly dospelacky zub.Pak je dulezite ho co nejdrive zapecetit fluorovanou vyplni/ ono to neni klasicka vypln,zaleje se jen ta prohloubena ryha, aby se to lepe vycistilo a ryha se nekazila do hloubky, pokud se to provede do pul roku po prorezani, tak neni obvykle potreba pred tim spravovat.Jen se zoubek obarvi, aby se videlo, jestli tam je nejaka breberka/ kazik/, a kdyz ne, tak se jen vycisti piskovackou a zapeceti..Pecetidlo je meksi, do 2 let se vykouse a doplni, ale zoubek zustava intaktni!!!/ bez kazu!!/ Neni pak potreba rozsahleho spravovani a nahrazovani naplasti /i kdyz peknou bilou , je to jen protezka na zubu, uz nikdy to nebude sklovina a uz nikdy tam ta vypln nevydrzi navzdy.Vzdy je potreba ten opotrebovany material opravit./za predpokladu, ze se nezaplacnul material na nevycistene , infikovane-zkazene misto/..To je take casta chyba..K tomu slouzi prave ta barvicka..Co se zabarvi, po oplachnuti zustane zabarvene, je infekce -kaz a musi pryc..Volnym okem kaz na mikroskopicke urovni nepoznam..Muze to vypadat jako zdrava bila, ci zluta tvrda tkan, ale porad muze byt infekcni..Holt nemame v ocich mikroskop a tak si pomahame barvickama.. ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
Re: Simisku6.10.2008 13:01:40
gazell,ja nezvracim,jen poradne nedokazu nic snit po vsem je mi tezko a mam pocit ze zvracet budu a chvili trva nez se zaludek uklidni
|
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: Re:6.10.2008 12:56:25
BARUško děkuju, ale myslím, že jsem v péči odborníka :) mám ho přes doporučení a kdyby to nebylo přes známou známýho v nemocnici, tak by mě nevzal... a taky myslím, že ho zaujalo, že měl někdo v 26ti letech infarkt :))) tak asi i ze zvědavosti :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.