| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 182264  [Dalších 181704 >>]
Hehu+Cipísek 55282

Re: krásný pondělí!!!!

6.10.2008 12:39:34
já měla to poslední - ureaplazma urealyticum

Hehu+Cipísek 55282

6.10.2008 12:33:42
jsou na to různý názory, někdo tvrdí, že o nic nejde... jiní zas tvrdí, že to není tak jednoduchý a že při neléčení to může způsobovat řadu dalších onemocnění...
dost dr. taky tvrdí, že to způsobuje ve vážných případech neplodnost (často se i píše, že při problémech pomůže asistovaná reproduce), ale na druhý straně se dočteš, že to má pomalu každej druhej sexuálně aktivní jedinec...
Hehu+Cipísek 55282

6.10.2008 12:31:18
tohle jsem našla...

Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum jsou zvláštní bakterie, které nemají pevnou buněčnou stěnu, netvoří peptidoglykan. Proto jsou rezistentní na betalaktamová antibiotika.

Podle šíření nákazy se tyto bakterie řadí mezi STD. Mycoplasma hominis se nachází u 15 % sexuálně aktivních mužů a žen. Ureaplasma urealyticum až u 40-80 % sexuálně aktivních.

U. urealyticum bývá přítomna při uretritidě, Reiterova syndromu, u chronické prostatitidy a sterility. Ureaplasmové infekce mají souvislost s chorioamnionitidou, předčasným porodem, nízkou porodní váhou novrozenců, perinatální nemocností a mortalitou.
Hehu+Cipísek 55282

6.10.2008 12:27:16
no už je to víc než rok, co jsem to měla... taknevím jestli odpovím správně... je to něco jako chlamydie, ale teoreticky to není tak hrozný...
měla to teď i FIFI... já na to brala antibiotika Doxybene, ale měla jsem na ně reakci, tak jsem si vzala asi tři pilule a musela jsem je přestat brát...
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 12:26:58
odbíhám pořád k holkám, tak omluvte mou případnou déletrvající nepřítomnost :-)~;)
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 12:25:50
Heli, prosím tě, co jsou ureaplazmata??? o tom jsem v životě neslyšela... budu zase o něco chytřejší ~;)
Hehu+Cipísek 55282

6.10.2008 12:24:13
:)))) SIMI :) drž se!!!!

BARU jj je to o něco lepší.. nevím co se mi děje... ale jak je tu M. tak jsem víc v klidu! taky se blíží ty KO tak jsem ráda!
sice mi kardiolog poprvé nevěřil, když jsem mu to říkala, tak snad si to nebude myslet i teď....
každopádně asi i skočím k tý praktický... na tu štítku a tak... ať mám klid!

na gyndu jsem hodně zvědavá... chci udělat kontrolní stěry na ty ureaplazmata, protože teoreticky z toho by mohlo bejt i to neustálý špinění během cyklu (vzhledem k tomu, že to mám často i bezprostředně po styku, tak je pravděpodobný, že tu hnusku mám furt... ~Rv) tak na to posvítíme :)))))
Hehu+Cipísek 55282

6.10.2008 12:20:59
Baru ahoooj...

neměla Gazell vlastní ordinaci?
simca+klucíí 66211

6.10.2008 12:20:45
HEHE,ahojky~s~
nam je dnes nejak šoufl~Rv~Rvmam pocit prazdneho zaludku,ale jak neco snim musim to v sobe na silu drzet~Rv~Rv~;((ted zkousim banan,tak snad bude dobre...
mam takovou zdravou barvu,no proste tvaricky,jako jablicka ale ty zelene~Rv~Rv
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 12:20:24
Hehe, ahoj a už je líp, kočko?
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 182264  [Dalších 181704 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.