| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Diskuze o bazálních teplotách

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 182264  [Dalších 181684 >>]
Želvička78 56465

Re: Baru

6.10.2008 10:46:45
Baru, u mně se to taky začalo projevovat v těhu~:-©~:-© Navíc jsem ze začátku ~:-©~:-©~:-©i z pasty, tak jsem to podle toho flákala~;((~:(

Gazell, taky díky~s~
Tabitha+2 73840

6.10.2008 10:44:48
Tady posilam link s animacnimi obrazky..jak asi takovy zakrok vypada..

http://www.straumann.cz/index.php?dok=02040000000082,det

Zelene mas cislovane od 1-8 jednotlive faze zakroku..
Dela se to s anestezii, takze zakrok vubec neboli..je to jednodenni prace, bez hospitalizace.Financne zalezi,na tipu individ.zvolene operace a tipu a mnozstvi pouziteho/spotrebovaneho/ materialu..Kazdy ma svoje kalkulace dle rezie praxe, vzdelavani, zazemi/vybaveni a druh pouzivaneho materialu/, hruby odhad cca do 8000..Vysledek byva PODLE VYCHOZIHO stavu, esteticky optimalni od 50-80%..Ale opravdu zalezi na vychozim stavu - kolik milimetru kosti ti uz chybi a kolik mm ti dasen slezla, jak dlouho stav trva, jaka je jeho dynamika - progrese../cca za 1 rok, kolik mm, pokud to nekdo u tebe sleduje, coz by mel../
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 10:41:18
Gazel, díky za info. Nevím, jestli bych ale neměla počkat až po třetím těhu??? bo v těhotenství moje zuby, teda spíš dásně fakt trpí~;(( to se to vždycky maximálně zhorší a dásně při každém dotyku kartáčku krvácejí o 106 ~:(~;(( což teda i ted...
Tabitha+2 73840

Baru

6.10.2008 10:36:35
Podle toho jak pises, se problem s ustupem/na zacatku podporen i neistruovanou hygienou - to neni tvoje chyba - je to chyba zubare a jeho hygienistky,ze te to nenaucili vcas/, byl zachycen zrejme pozde, uprava spodni uzdicky uz tomu nezamezila..Urcite kdyz mas ted optimalni hyg. bych zkusila plastiku.
Na to bys musela ale do Phy..Mam tady jeste jednoho profika v Havl.Brode i v Jihlave /muj byvaly sef/,ale tady jsou cekaci doby pres 1 rok..~k~~k~
V Pze jsem spolupracovala se spickovym renomovanym implantologem se zamerenim na tzv.cervenou - bilou estetiku /uprava rozhrani zub-dasen/, nebo znam jeste jeho kolegu/ktery ma take pekne vysledky lecby../
Želvička78 56465

Re: Zubaky

6.10.2008 10:33:03
Já vyfásla něco na vyplachování, tak uvidíme, 11.11. jdu na kontrolu, tak kdyžtak pak zkusím tu hygienistku. Mně se dělá děsně zubní kámen a právě pod ním mi to pak nejde čistit:-(
Jinak kartáček mi doporučily už 2 zubařky měkký Curaprox a pastu máme Lacalut a Paradontax, nebo tak nějak se jmenuje, je pěkně hnusná, tak doufám, že účinná...Páč kdo by kupoval neúčinnou hnusnou pastu...~j~~j~
Tabitha+2 73840

Zubaky

6.10.2008 10:27:39
Zanet je vzdy z infekce - bakterie produkuji mnoho toxinu a ziva tkan /dasen /se brani - zanetem /je to prirozena obrana zive tkane vuci infekci/
Krvaceni je jen projev zanetu/vyrazne prokrveni - roztazene cevy se snazi vydrenovat infekci z mista jejiho pusobeni/
Pasta vam sama o sobe zoubky nevycisti,dulezity je tedy opravdu mechanicky/nemusi byt nutne elekrt. - a na vyrazny ustup to ani nedoporucuji/, kartacek, mekky, rovne strizeny, kazda stetinky musi byt zaoblena - tedy ne ostre uriznuta/to byva znazornene nekdy na obalu/
A pak mezizubni hyg. - to je alfa omega..Cistit pod dasni -se musi pravidelne - tam uz sami nedosahnete - musi se chodit za hygienistkou - podle stupne postizeni 2-3x rocne..

Baru - nemam tvuj RTG, nemohu soudit stav kosti..Pokud dasne jen ustupuji a nekrvaci /tedy zanet-parodontitida,je vylecen,stabilizovan/, je mozne uvazovat o plastice s doplnenim kosti specielnim granulatem..Dela to parodontolog,nebo casto i spickovy implantologove..Ale opakuji, zanet musi byt vyresen/vycisteno i pod dasni - takzvane deepscaling,nebo kyretaz/.., protoze jinak jsou to vyhozene penize, pokud hyg.neni zatim tiptop, tak bakterie svyma toxinama jak rozpustili NENAVRATNE vlastni kost, tak rozpusti i tu DRAZE pridanou...a jsme na zacatku..
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 10:23:51
Míšo, u mě to není zánět dásní, vlasně nevím, jestli to má svoji diagnozu a paradentoza to taky není:-( nevím, co s tím a můj zubař si odjel na 2 roky na stáž do Švédska a mě přenechal bráchovi, který toho zrovna moc neumí. tak dělám, co můžu~;):-)
Míša_ 14374

6.10.2008 10:15:55
Elmex /červený/ mi na zánět dásní nepomohl.
Paradoxně se mi uleví víc po klasický Stoma-paradentol v kombinaci s tou jejich ústní vodou.TO je sice síla, ale pomáhá mi.
Bára+3♀ 43220

6.10.2008 10:14:16
Želvi, kdybys viděla moji výbavu~:-D
Elmex kartáček, zubní pasta, mezizubní kartáček, zubní nit. malý kartáček na každý zub a ústní voda a všechno na nic~Rv~;((~;((~:(
Želvička78 56465

6.10.2008 10:12:38
Jo tak já byla v týdnu na prevenci a mám zánět dásní...taky s tím docela bojuju:-( Mám správnej kartáček, správnou pastu a asi jsem levá nebo co~;((~Rv~Rv
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 182264  [Dalších 181684 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.