Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: :)3.10.2008 12:16:59
Petruško to je jasný, tomu se holt nevyhneš! ale časem to bude lepší a lepší....
Hrošíčku no se popravdě nedivím... jsem ráda, že to máme natočený. i když jsem to tady pár dní poslouchala furt dokola, až mi z toho šla hlava kolem - bo to martin stříhal :)))) |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: :)3.10.2008 12:13:58
jj, Peťo, mysli jen na pozitivní budoucnost!!!!!!!!
Holky, vrátila bych ty zamilovaný začátky, jak se člověk poprvé uviděl, zamiloval, první pusa... a hehe, včera jsem říkala MM, že lituju naoknec, že svatba není natočená, z nostalgie bych se na ni podívala, z jinýho pohledu než tehdy... však v říjnu to bude už půl roku, letí to jak prase... |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
Re: :)3.10.2008 12:13:36
hrosi nebuj ono az mala zacne chodit a radit tak uvidis jak to pujde..no stresu mama dost a krort kdyz malej ted marodil
hehus v tom dpufam nejhorsi ze ho vidat budu skrz deti.. |
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: :)3.10.2008 12:11:59
PEtruš tak za chvíli tuhle nepříjemnou kapitolu budeš mít za sebou a začneš opravdu znovu!
a už na to, co ti říkal radši moc nemysli...Míšo ahoooj :) tak máš maroda jo ![]() |
| hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
|
|
Re: :)3.10.2008 12:09:28
Peťulko, shodila si myslím dost, pochybuji, že to dělá jen střih a barva vlasů.... ale tím stresem je to jasný... taky bych potřebovala, abych šla dolů s váhou....
|
|
|
Re: :)3.10.2008 12:07:11
no nazdarek tebe jsem taky nevidela..a koukam snazite se o mimi to je dpbre tfuj tfuj atje to brzo,,ja ani nevim jestli jsem neco schodila pripadam si diky nemu jako debiludelal ze me blbečeka..ale dekuju moc potesi to strasne moc..
no oale on si nepamatuje ani svoje vis a hlavne pak takovydle mu volovi pujc dite kdyz zavini bouracku |
| Míša_ | 14374 |
|
|
Re: :)3.10.2008 11:59:30
Ahojte! Hlasím se z domova, protože Vojtík je marod:-(
Téda Petruš!!!! ![]() Tohle je úplně jiná ženská než si pamatuju. Fakt ti tomoc sekne.Ta tmavá ti sedne a asi si i zhubla, ne?ćas letí .... takovýho velký "chlapa" už máš doma. A musela jsem se usmát. Mám pocit, že můj drahoušek by si bez mobilu moje číslo taky nevybavil Čímž se jich rozhodně nechci zastávat![]() |
|
|
Re: :)3.10.2008 11:55:32
hehus ty licohtnice..ale strasne to potesi..nevim pro nej jsem bya vzdy jen oskliva a to clovek ma pak to sebevedomi hrozny kdyz ho vlastni manzel ponizoval a zneuctil jako človeka.--a lubor tak se jemnuje ten muj ted mi ho napravil a fut jak jsem ta nej na svete krasna a neveri jak me mohl tenhle takhle ublizovat..
|
|
|
Re: :)3.10.2008 11:53:31
HEHUS JE TO TAK VZDYNECO VYMISLI ABYmě ponižil naposled to bylo kdyz se vyboural a to mi prisel rict spused ze ve 2rano boural a je ve spitalu at mu zbalim nejake hadry..tak ja mela strach co se stalo ze byl bezvedomi a tenhle kreten nic ani nezavolal a to rekl suse ze si moje cislo po takovych letech nepamatuje co nato rict
|
| Hehu+Cipísek | 55282 |
|
|
Re: :)3.10.2008 11:53:19
no oči máš fakt jak pomněnka :)
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.