| qwerty |
| • |
6.3.2012 17:29:32
Eeko, sorry, ale radit vyndavat cerstve pichlej sperk a prolejvat ranu dezinfekci po pichnuti... to je hrozna hovadina. Nejsi piercer doufam?
Tady jsou rady, jak se starat o piercing : http://www.hell.cz/piercing/pece-o-piercing/ a ver, ze v Hellu jsou dobry. |
| qwerty |
| • |
6.3.2012 17:27:14
Spis nez chir. ocel bych doporucila bioplast nebo titan, cos tam Dojanko mela? A rozhodne nevyndavat!!! Nezahojenej piercing se NEMA vyndavat, jenom opatrne cistit, kazdy vyndani a nandani sperku nici hojici se tkan.
Takze jit do piercingovyho studia, vyndat ten neprotazenej hebed, nechat vycistit a dopropichnout, nechat nasadit novej, sterilni sperk a behem hojeni cistit fyzio roztokem (slany roztok). Zadny lih, zadnou dezinfekci (pokud nehnisa), zadnej framykoin. Max redenej teatree (pokud na nej nemas alergii) a antibakterialni mydlo, pokud vypada, ze se hur hoji. Nesahat na nej, nevrtat se v nem, nevyndavat ho. Tohle ti ale meli rict tam, kde ti to pichli.... |
| Eecta | 37365 |
|
|
6.3.2012 17:22:37
nech si to od odborníka vyčistit a dát nový kvalitní piercing - ch. ocel... pokud možno něco subtilního, aby to dirku moc nezatěžovalo. a prolévat až do zahojení denně dezinfekcí. a při každém vyndání očistit náušnici koupelí v lihu.
až se ti to fakt zahojí, dej si náušnici, jakou chceš, já mám v pohodě stříbrnou |
| sssima + Filípek 04/11 | 90293 |
|
|
6.3.2012 17:21:16
qwerty,to jsem právě potřebovala poradit,jestli tam to riziko je vysoké,že by se to snadno zanítilo a jestli to mám dál řešit
Děkuji za odpověď![]() |
| qwerty |
| • |
6.3.2012 17:19:57
Sama si to nepropichuj, pokud nemas dutou piercingovou jehlu nebo kanylu, tak tam ten sperk stejne po propichnuti nenarves, akorat ti potece vsude cervena.
|
|
|
6.3.2012 17:19:07
Dojanko,tak ani to moc nebolelo,jen to píchnutí a pak bylo nepříjemný,než se to zahojilo,tak se mě právě nechce se ho zbavovat,když už jsem tohle všechno vytrpěla
![]() ![]() |
| qwerty |
| • |
6.3.2012 17:17:32
Koledujes si o pruser s tou ne uplne propichnutou dirkou, neda se to poradne vycistit, muze se ti to uvnitr poradne zanitit. Dojdi si k piercerovi, kterej ti to pichal, at ti to dopropichne uplne.
|
| Dojanka | 85301 |
|
|
6.3.2012 17:12:04
Zkušenosti zaplaťpánbůh nemám, ale obdivuju tě, že si zbytečně sama způsobuješ bolest.
|
|
|
6.3.2012 17:06:03
Ahojky
Kdo mi poradí?V říjnu jsem si nechala píchnout piercing do nosu a přes tři měsíce mě to hnisalo a bolelo.Nedávno se mi to uzdravilo,dala jsem si nový piercing,ale bohužel byl krátký a mě zarostla vnitřní dírka,tudíž ho nemám prostrčený úplně,ale vidět to není a zatím s tím nemám žádný problém,ale známá mi říkala,že si ho mám okamžitě dát pryč,že do toho chytnu infekci a zůstane mi tam jen boule.Je to tak,nebo to tak můžu nechat?Nebo mám vzít jehlu a propíchnout to skrz?Moc děkuji za odpovědi,kdo s tím má nějaké zkušenosti![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
28.2.2012 10:49:28
Nesplaskla
Je to natekly a boli to jak krava, dle chirurga kterej to pri rani vizite shlidnul se v tom vubec ted nemam nipat, takze jsem tam protahla cistej ten umelohmitnej bazmeg, prelepila a necham to bejt aspon do zejtrka...Poslu ti to na FB ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.