| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
28.8.2009 14:08:13
V životě jsem neslyšela o rakovině jazyka z piercingu
zubař byla asi chtrý . sklovina se tím nijak zvlášť neničí, to by sis kuličkama opravdu musela intenzivně bouchat do zubů, v normálním "provozu" se piercing zubů nedotýká... |
| Lendul* | 37206 |
|
|
28.8.2009 14:07:13
Jo a naušnice je hned ta, kterou budeš mít pořád, žádná prozatímní není.
A já mívám ten tip s barevným kamínkem, tak to můžu ladit k vlasům, oblečení... |
| Lendul* | 37206 |
|
|
28.8.2009 14:06:23
No, o nastřelení do nosu jsem ještě neslyšela.
Technicky - přijdeš, vybereš, domluvíte se, kam přesně to píchne a jdete na to - posadíš se, on si připraví nástroje (jehlu vyndá novou), kleště a tužku, kterou si udělá značku ještě jednou přestříká desinfekcí, natáhne rukavice, vezme nos (nebo ten kousek) do kleští, kterýma jehla projede. Já se nekoukala, ale pak mi řekl, že už je tam jehla, tak jsem si sáhla a měla jsem ji skrz na skrz. Pak sáhne pro naušnici, kterou sis vybrala a při vathování jehly ji tam zasune. Je zahnutá. O rovné nosovce jsem ještě neslyšela, neumím si to představit, vypadávala by. |
| Žížalice | 87481 |
|
28.8.2009 14:03:28
Lendul, a jak to "technicky" přesně probíhá? Vyberu si naušničku, a pak co... Podle čeho se vybírá, jestli to nastřelí - propíchne? Dá mi tam hned tu vybranou náušnici, nebo nejdřív nějakou prozatímní?
apropó, nastřelení x propíchnutí, rovná x zakulacená náušnice? ![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
28.8.2009 14:03:09
To já taky ne. Ale o kouření to všude píšou. Tohle je fakt nesmysl. Chirurgická ocel je přece udělaná tak, aby ji přijalo každé tělo.
Myslím, že to byl nějakej Emil. ![]() ![]() ![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
28.8.2009 14:01:55
To máš recht. Já bych to asi nepřenesla přes srdce, kdyby ten můj přišel s něčím v nose.
Zkus to s ním probrat ještě jednou a když bude rezolutně proti, tak se na to vykašli. Když uvidíš, že váhá, tak s tím ještě vydrž, mluv s ním o tom častěji a častěji a třeba povolí. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
28.8.2009 14:00:47
No, nezakážou - kouření taky nezakážou...
Ale fakt jsem o tom ještě neslyšela. |
| Lendul* | 37206 |
|
|
28.8.2009 13:59:58
O nádoru na jazyku jsem neslyšela, co jsem slyšela, tak je otloukání skloviny a tím ničení zubů. (asi ses neptala mně, ale snad neva)
|
| Žížalice | 87481 |
|
28.8.2009 13:59:18
nooo... láká mě to, to je pravda, moc moc, ale rozhodnutá ještě nejsem. Když pro nic jiného, tak zvažuju aspoň to, že se to nelíbí příteli, ten by právě byl pro ten pupík... já vím, je to má věc, ale jak by se líbilo mě, kdyby si nechal udělat on něco, s čím já nesouhlasím?
![]() |
| X E N A | 99811 |
|
|
28.8.2009 13:57:41
ale kdyby to bylo takhle "karcinogenní", tak to určitě zakážou. To byl asi nějakej starší ročník, co?
To jako by řekl, že nějakej šroub z chirurgický oceli, co ti daj do těla způsobil rakovinu. Pěkná blbost, že? Podle mě je to nesmysl. Tedy pokud je pírs z chirurgické oceli! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.