| Lizzie | 66675 |
|
|
15.4.2009 12:25:16
:OD Už se těším, až budu investovat do sebe:)
|
| Petulinkaa | 95683 |
|
|
15.4.2009 12:15:42
Do rovnátek se chystám také, pecku mám
Jo, je toho ještě hodně co by se dalo měnit a vylepšovat! |
| Lizzie | 66675 |
|
|
15.4.2009 11:58:04
Co se mu na tom nelíbí? To je celkem fajn, ne?
Jinak já do budoucna plánuju jít ještě do pevných rovnátek a myslím, že to bude v mnoha ohledech adrenalin větší:) |
| Airinie, 10/05, 7/07, // | 46198 |
|
|
15.4.2009 11:54:14
Já mám jen piercingy...a teda nejlepší je ten adrenalin..do studia jsem chodila i s dětma, není to nic špatného
![]() Propíchnutí vpodstatě nebolí, je to chvilinka...a je to fajn! Co mě tedy ale bolelo, bylo propíchnutí venušina pahorku, tam jsem skoro omdlela (to jsem děti ještě neměla) |
| zuuzaa-4/06+11/08 | 91258 |
|
|
15.4.2009 10:47:20
Tak já mám piercing v jazyku a šla jsem do toho jen kvůli ozdobě,jsem totiš hrozný srab a nesnášim bolest.Píchal mi to dr na chirurgické ambulanci a tam to umrtvovali,nikdo se mě na to neptal,prostě vzal takovou malinkou jehličku,chytnul mi jazyk takovýma těma čtverečkama (jak tim dezinfikujou třeba kůži před injekcí) a píchnul mi jednou zvrchu do jazyka a jednou zespoda,ale to jsem vůbec necítila díky tomu tlaku jeho prstů jak mi ten jazyk držel.Jazyk mi úplně zdřevěněl a pak mi ho píchnul.To bylo v pohodě,ale když to šlo k sobě,myslela jsem,že se pos...,4dny jsem nemohla jíst ani mluvit,všichni si ze mě dělali srandu,že mluvím jak debil,ale byla jsem ráda,že ho mám,teď uvažuji,že ho vyndám,MM mi nechce dát pořádnou pusu
![]() ![]() a místo předehry šroubuju piercing![]() ![]() ![]() |
| Petra Neomi |
| • |
15.4.2009 9:48:03
Jak u čeho, pupek se může hojit i tři měsíce. Snadno si to trhneš, nebo dlouho sedíš, prostě, je to taková exponovaná oblast. Roztahovaný uši se hojí tak měsíc, sliznice se hojí dost rychle... ale taky jak u koho, a jestli se dobře trefili.
|
| Lizzie | 66675 |
|
|
15.4.2009 9:45:29
To je zajímavá otázka. Už dlouho plánuji piercing do jazyka, prostě se mi to líbí a o tetování také uvažuji, ale zatím jsem nenašla vzor, který by mi ,,seděl". Myslím, že to není jen ozdoba ale sem tam i vyjádření něčeho - takový trošku jiný, módní doplněk.
Dala bych si do obličeje, ale kvůli práci je to nemožné/nevhodné. |
| PajaMaja | 61233 |
|
|
15.4.2009 9:36:26
ahoj, měla jsem v pupiku, pichala jsem si ho sama- kvůli ozdobě- pupík se hojil dobře, pak jsem ale onemocněla a kvůli častým RTG jsem ho furt musela vytahovat a zas dávat,pupíno se mi zanítil a mám tam včil jizvu...(ale ono se to ve striích po těhu ztratí..) No a pak náušnice do ucha-též propich sama...Silná jehla vydensif. a namazaná vazelínou -jinak to jde blbě prorvat..a trochu umrtvené ledovou kostkou....akorát jednu dírku mám malinko ze šikma
![]() - jinak ok, nehnisají,zahojené docela rychle...) sestra naušnici v nose, pro ozdobu-hojení urychlily koupele v mořské vodě-z lékárny...![]() |
| puira | 83157 |
|
|
15.4.2009 9:34:25
Ahojte, s piercingem mám taky své zkušenosti. V pubertě jsem toho měla plné uši a jednu v nose. Poté jsem vyzkoušela piercing bradavky, to se mi líbilo velice, má malá prsíčka v mých očích stoupla v ceně :) pak v pupku, ale vše šlo pryč, jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná. Odkojila jsem v pohodě. Asi rok po narození dcerky jsem šla na "madonnu", ale dětské ručičiky jsou šmátralky, tak jsem skončila na ORL, kde mi ji museli vyndat. Nic hrozného, ale asi jsem s pircingem skončila. Už mám jen v jazyku. Celkově bych řekla, že z aplikace, čili píchání jsem mívala strach, ale bavilo mě na tom asi to ošetřování potom, než se to zahojí.
Dle bolestivosti píchání u mě ....nejvíce bolela bradavka, pupek, madonna a jazyk minimálně. |
| Šešule | 94264 |
|
|
15.4.2009 9:07:11
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.