| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Piercing

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 607  [Dalších 197 >>]
Šešule 94264
14.4.2009 20:08:15
Jo, přesně. Ptala jsem se kamarádky, co má piercing v pupíku na nějaké okolnosti (jak se to hojí, jak se o to musí pečovat atd.) a ona mě hned začala horlivě ujišťovat, že to s tou bolestí není tak hrozný. Že do toho půjdu kvůli zážitku, jsem jí radši neříkala~t~ Asi by koukala.
Ivča+Míša+Áďa 6967
14.4.2009 20:07:10
mám piercing pupíku a šla jsem do toho jen kvůli ozdobě, netušila jsem do čeho jdu a na místě jsem se třásla jak ratlík ~t~~t~
ale vše dopadlo v pohodě a myslím, že se i hojí pěkně ~;)
Horalinka 90921
14.4.2009 20:06:06
Ahojky,já mám 16 naušnic a jedno tetování.Abych to upřesnila: v pravém uchu 4ks,v levém uchu 7ks,v obočí,v nose, v bradě, v jazyku a v pupíku.Všechno,kromě jazyku jsem si píchala sama,takže z toho mám zážitků fůru a pro mě je to návykový,jak jsem si udělala jeden,musela jsem mít další,takže jsem asi taky úchyl.Jo a tp tetování mám na levý klíční kosti a plánuju další-na pravou pánevní kost.
A to je asi tak všechno.Pa
Sosawosa 87891
14.4.2009 19:58:24
ahojda, no tak já jsem asi taky uchyl~t~mám piercing, a tak napůl - byl to super zážitek i z ozdoby jsem byla šťastná~t~nebolelo to, prostě jsem tak čekala jaký to bude, až jsem byla celkem i zklamaná, že to nic nebylo~t~chystám se na tetování a hooodně mě láká jaké to samotné bude, výsledek je pro mě už jen třešinka na dortu~t~
Martina 1078
14.4.2009 19:57:16
Ja mam piersing i tetovai. Oboji kuli ozdobe. A co se prozitku tyka, piersing bolel jako cert, tam me prozitek fakt nenadchnul;-) (pupik) Tetovani bylo v pohode.
Ale jak uz jsme psala, delala jsme to kuli ozdobe a piersing jsem po roce vyndala, jelikoz se mi nezhojil :-(
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 65385
14.4.2009 19:53:07
Šešule tak kam ses rozhodla? :-D
Já měla požitek z obou dvou :-)) Jak z ozdoby, tak z aplikace :-D Hlásím se do klubu úchylů :-D
Miška&Vendulka06/08 74268
14.4.2009 19:46:54
Ahojky, nemam piercing ani tetovani. Ale kdybych si neco z techle chtela nechat udelat, tak by to bylo asi na ozdobu, ale ten zazitek me teda moc nelaka ~j~~;), jen muj nazor~x~~z~
Šešule 94264
14.4.2009 19:43:50
Nedávno jsem tu řešila piercing a tetování. Nakonec jsem se rozhodla pro piercing. Ještě ozdobu nemám, ale už vím kam, seznámila jsem s tím muže, ten to přijal pozitivně~;) Přistihla jsem se ale, že mě neláká ani tak ta ozdoba, jako ta cesta k ní, to samotný propíchnutí. Jsem úchyl, no~f~
Necháváte se tetovat/něco si propíchnout kvůli tomu zážitku, nebo kvůli té ozdobě? Zajímá mě, jak moc jsem menšina, nebo většina. (A taky už jsem dala dítě spát a jsem líná něco pracovat)
moniviky 92837
25.3.2009 9:12:59
ahojky,já mám obojí malou kérku na zádech a piercing v pupíku
pupík byl naprosto v pohodě ,hojilo se to dobře
u kérky se mi udělalo spatně ,ale nic strašného
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 607  [Dalších 197 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.