| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Piercing

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 607  [Dalších 177 >>]
MishuI 84229
24.3.2009 21:52:27
Přechází do krve?~:-DJá nevím,taky ještě kojím a ráda bych v tom setrvala co nejdýl.Do studia jsem objednaná začátkem května a to,doufám,kojit ještě budu.Ale že by tetování přecházelo do krve,jsem teda neslyšela.Naopak jsem vyčetla,že to na kojení vliv nemá.Tetování je lokální.Ale jestli se pletu,ráda se to dozvím včas!
MishuI 84229
24.3.2009 21:44:33
Mám,nad zadkem a nelituju,už jsem zaplatila zálohu a jdu do druhého kousku.
michaELAela 82790
24.3.2009 21:40:25
Měla jsem píchnutý nos,ale po nějaké době jsem naušnici zahodila a dírku nechala zarůst a není to skoro vidět.Mám tetování vzadu na krku pod vlasy,bolest teda šílená,tetovali mi to na dvakrát,pže jsem myslela,že to nevydejchám.Mám tam vytetováné čínské příslový.Na paži,nebo někam kde by bylo tetování hned vidět bych se asi nedala,pže moje práce jaksi nedovolovala být pomalovaná~t~
Ivona,Klára 6,Tereza 2.5
  • 
24.3.2009 21:28:29
mám tetování na pravé paži,není moc velké dá se schovat pod krátký rukáv,mám ho 9 let a nelituju.Do piercingu bych ale nešla,když vidím ty jehly,bojím bojím.Taky jsem viděla u známé jak vypadá jazyk a pusa po čerstvém provedení,3 týdny jedla jen jogurty a prášky na bolest
Petra Neomi
  • 
24.3.2009 21:13:37
Co je na tom? Jde jen o to, vybrat si dobré studio a asi i piercerku :) Oni to samouřejmě tak neberou, ale na druhé straně, většinou jsou ve studiích jako tatéři hlavně chlapi (u píchačů je to tak půl na půl), samozřejmě jdou pryč, když se "píchá spodek", ale přece jen to může působit na nezkušenou dost "punkově". Důležité je se domluvit a říct přesně, co chceš.
Snezenkaa
  • 
24.3.2009 21:01:40
No ja na tom rameni nemam ani ruzicku, ani delfinka, ani certika, to by asi k motorce a kozenym kalhotam neladilo...:-D. Navic jsem si to tatoo nechala delat s tehdejsim pritelem stejne a na stejnem miste, ja sama si donesla navrh, v tatoo studiu ho jen doopravili... ALe zmenila jsem zivotni styl a satnik, jen rameno holt nezmenim... Ale beru to, jak to je, sice lituju, ale necham si ho jako vzpominku na mlada leta:-D.
Del 40592
24.3.2009 20:58:10
mám, tetování na ramenu, drobné, myslím decentní a hezké,ale už bych do toho nešla, myslím, že taková hena na léto stačí, za prve jsem po tom jednom tetování propadla tomu kouzlu a toužila po dalším a dalším a jen taktak sem se ubránila a za druhé teď z odstupem času mi to už nepřijde originální

Piercing jsem chtěla také do pupíku,ale v těhu bych stejně naušnici musela vytáhnout, a pak opět mi to už nepřijde originální

Šešule 94264
24.3.2009 20:49:16
Je dobrý si vybrat místo, kde se ta kůže moc nemění. Moc se mi líbí tetování v dekoltu. Vzhledem k tomu, že se mi po kojení zmenšila prsa asi o dvě čísla, by takový tetování vypadalo dost smutně~d~
Martina 1078
24.3.2009 20:45:04
Taky my ho navrhl tater, rovnou mi rekl, at se v tech katalozich ani nehrabu, asi k nim sam nema moc pozitivni vztah ~t~
Martina 1078
24.3.2009 20:39:35
A k tomu, jak to bude za xxx let... to vidim tak, ze nas bude spousta babek a dedku s tetovanim a bude to normalni ;-)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 607  [Dalších 177 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.