| agatha2 | 74661 |
|
|
17.4.2010 10:20:27
Federiko,
přesně jak píšeš - synátor na své židli dělal šílená alotria a potah držel, neměl fakt jedinou trhlinku, proto jsem po 11 letech šla do PP znovu...naše malá miluje jídlo a v židličce prostě sedí a jí, dokud má přísun , pak se sice také začne stavět apod., ale to mi připadá prostě normální dětské jednání a potah by měl toto bez problémů vydržet![]() Já bych si ráda stěžovala kdekoliv, jenomže tím, že nemám fakturu a dokonce si už ani nevybavím, kde jsem ji na netu objednávala, tak mám prostě smolíka ![]() |
| Federika | 14090 |
|
|
17.4.2010 10:13:21
agatho, byla byhc docela ráda, kdyby si víc lidí stěžovali na servisu Peg peregu nebo přímo napsalo výrobci..Já jsem totiž taky naštvaná,předevčírem jsem odnesla roztrhaný potah na reklamaci a chtěla jsem,aby tam uvedli,že jsem na starší děti měla pro kadého jinou Prima pappa židličku, oba kluic na ni skákali,židlička se skládala,převážela, dávala jsem je do ní v botech a potah všechno vydržel..Malá je te´d klidná,židlička se neskládá,nepřeváží, ona se v ní ani nehne, neskáče, boty má jen takový měkký capáčky a potah se trhá na více místech...A bylo mi řečeno,že tam nemá cenu nic psát, že se jen vyplní formulář a posílají to na reklamaci,kde si to pak sami posoudí,nejspíš mi oznámí-po měsíci,kdy malá musí sedět na ručníku na plastový konstrukci, že jsem si to způsobila sama...
|
| agatha2 | 74661 |
|
|
17.4.2010 10:08:16
Ahoj,
já teda neporadím, sama jsem zvědavá, co ostatní napíší - my máme PPPP 2009 a potah mám naprosto v dezolátním stavu - jsem z toho docela rozladěná, protože jsem s touto značkou byla před lety u syna naprosto spokojená, židlička byla i po 2 letech užívání naprosto bez vad, tak jsem teď po letech šla zase do PP a teda děs běs....navíc jsem někde zašantročila doklad od židličky, tudíž ji nemohu ani reklamovat ![]() Ale napadá mě tak, zkusit se obrátit přímo na nějakého prodejce PP, ať Ti poradí, měli by vědět |
| Federika | 14090 |
|
|
17.4.2010 10:07:40
dá se sehnat,celkem běžně...jenže stojí 1500 a víc, což mi přijde dost hrozný...
|
| stressya + 2 | 105174 |
|
|
17.4.2010 10:03:15
Nevíte někdo, kde na netu se dá sehnat potah na starší typ židličky Peg Perego Prima Pappa? Na netu jsem našla pouze potah na nový typ židličky Tatamia, a nevím jestli by to sedělo i na tento starší typ... Náš potah už se dost trhá... Předem díky za odpovědi.
|
| Hanka Malá |
| • |
4.4.2010 21:12:21
Prosím, poraďte mi, jakou si máme pořídit jídelní stoličku pro 6měsíčního prcka, který ještě nesedí, na příkrmy a kašičky mi z lehátka sjíždí a nevydrží tam sedět. Ráda bych nějakou polstrovanou a aby byla polohovatelná a za přijatelnou cenu, máte nějaký tip? Děkuji Vám za Vaše příspěvky.
|
| katyn | 100343 |
|
|
31.3.2010 18:29:19
My máme rostoucí židličky od firmy Geuther a max. spokojenost.
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
31.3.2010 18:05:24
My máme jednu která je typ jako hauck alpha. Taky v pohodě unese i doprěláky já jsems ní hodně spokojená. Nemá pultík, jen madlo a je taky odendavací. Nechám jí synovi ke školnímu stolu a k jídlu chci klukům našetřit na ty z ikei, co jsou mezi malou dětskou a velkou dospělou :o).
|
| Li |
| • |
31.3.2010 17:17:02
Když byl juniorovi rok, koupili jsme židli Jitro. Dnes je mu 6,5 roku a stále na téhle židlí sedí a nějakou dibu sedět bude
. Pultík je odendavací. Využíval ho jen jako opravdu maličký. |
| Horama | 97202 |
|
|
31.3.2010 15:49:28
Můžu sloužit zkušenostmi tří dětí mé švagrové. Všechny mají židle Jitro. Oproti jiným židličkám má nosnost myslím 100 kg, takže se ti s ní nic nestane, ani když na ní sedne dospělák (a tu tendenci návštěvy mají), a není nijak drahá. Pultík je u ní odendavací, dokonce se kupuje zvlášť, tak ho ani nemusíš mít. Všechny děti dosud rostoucí židle používají: buď u jídelního stolu nebo u stolu v pokojíčku - je jím 14, 9 a 5. Nejde totiž jen o to, jestli to má dítě blízko k desce stolu, ale taky o to, že by mělo dosáhnout nohama na zem nebo na jinou pevnou podložku - což rostoucí židličky obecně umožňují.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.