| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 779  [Dalších 479 >>]
jorad3 105220
23.2.2010 10:30:02
Ahoj!Nepíšeš jak staré máš dítě.Já mám dceru 3,5 a takovouhle židli scháním.Na velké židli se pořádně nenají.Teď má jídelní židli plastovou různě nastavitelnou,ale má 2 kolečka,takže slečna jezdí po kuchyni a z pásů už se vysmekne.Předtím jsem používala obyčejnou z Ikei,i s pultíkem za 530 a je k nezaplacení.Já bych si tu židličku nechala,za čas ji oceníš a bezpečnost bych řešila popruhem okolo pasu.Dcera je živel zakže když jsem neměla možnost nakrmit jí v naší židličce vzala jsem látkovou plenu,udělala z ní pásek a dala jí ho přes hrudník,podpažím dozadu a přivázala jí k opěradlu židle.Nejdřív na mně lidi koukali,ale pak zjistili že jí to nublíží a je to bezpečné.~;) Radka
remus 99695
22.2.2010 22:14:11
Přesně tak, každé dítě je jiné, já mám také každé jiné, ale popruhy potřebovly obě, jinak znám dvě maminky, které poupruhy neměly a jejich děti měly otřes mozku po pádu ze židličky, takže jsem je po jejich zkušenosti poutala vždy, s velkým pultíkem jsem nemusela, to spadnout nemohly, ale s malým ano, každé dítě je prostě jiné, ty moje tedy nenajdu tam, kam je postavím, jsou jako malá háďata~t~
Teri
  • 
22.2.2010 22:08:19
Tinus, tak to gratuluji, máš neobyčejně tvárné a způsobné dítko :-)
Já nemohla poutat ani jedno. Ale to je teď vedlejší, ke zmiňované židličce, podle mě nepotřebuje pultík ani popruhy, ale každé dítě je jiné.
remus 99695
22.2.2010 22:05:37
Jojo, jídelní stůl byl tabu, tak malej už je tříleťák, leze po výškách všude možně, ale na stůl si to nedovolí, kytku tam mám tak nějak celoročně~;)
Teri
  • 
22.2.2010 22:01:58
Stůl s vázičkou a batole??? Neexistuje a v židličce žádné z mých by nevydrželo, byli právě na tom stole a vůbec všude, kam se dalo vylézt.
remus 99695
22.2.2010 21:56:50
No to mně ne, mám na stole věčně vázu s kytičkou, takže btole na stole u nás nemá šanci, nic naplat, dětičky to musely přežít v židličce~w~
remus 99695
22.2.2010 21:54:28
No neboj, já to měla podobně, židllička byla opravdu velmi stabilní a byla jsem s ní moc spokojená, tu dřevěnou bych nechtěla ani náhodou, malinká, úzká, nelíbila se mi a nelíbí ani teď.
Markéta, kluci 8 a 1
  • 
22.2.2010 21:53:53
Tak si jí nechte, a až nebudeš mít strach ho tam nechat sedět, šikne se vám. Něco podobného máme pro staršího syna a podědí to prťous, starší na tom seděl cca od dvou let a teď se ho zní snažíme servat, ale nechce se dát. U prťouse (16 měsíců) zatím židličku neřešíme, nesedí nikde, z jakékoli židle okamžitě vyleze na stůl nebo jinam, takže buď ho krmím na klíně nebo si chodí ke stolu. Jinak nejí.Prozatím bychom takovou židli volně přístupnou mít ani nemohli, vylezl by po ní jako po žebříku, nahoře by si stoupl a skočil dolů.
MarkétaP + 4 dcerky 13148
22.2.2010 21:53:33
Mno, asi už jsem otrlá, že mi batole na stole přijde tak nějak normální :)))
remus 99695
22.2.2010 21:52:02
Batole není nestabilní, ba naopak, tak živé, že je schopné vypadnout odkudkoliv, poutala jsem obě dvě děti, jinak bych se nemohla ani otočit,a by něco nevyvedly, malej už byl v 1,5 celkem rozummnej, viděl to u ségry, že u jídal má sedět, ale malá ani náhodou, ta chtěla neustále lézt na stůl, měla svůj pultík hooodně dlouho!
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 779  [Dalších 479 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.