| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 779  [Dalších 319 >>]
KimLoren 62713
22.10.2008 22:28:45
Ano ta cena se nám taky nelíbila, ale židle jo :))
EvaKoz 33554
22.10.2008 22:08:44
Tripp Trapp se mi moooc líbí, ale ta cena!!!! no nevím no ... teď mihodně doporučují Jitro...
KimLoren 62713
22.10.2008 21:00:02
Po pečlivém rozhodování jsme vybrali rostoucí židličku Tripp Trapp od Stocke. Máme doma už tři a jsme velmi spokojení. Je kvalitní a řekla bych že vydrží skoro vše. Nejlépe si židličky osobně omrknout a ne jenom na obrázku. To se totiž zdají všechny skoro stejný. Přeji dobrý výběr.Pokud bys měla nějaký dotaz k této židličce, tak se ptej.
muflon 65417
22.10.2008 8:51:37
Chtěla bych se podělit o zkušenost.Dceři je 14 měs. a má skoto 14 kg.Je dlouhá a velká. koupili jsme nejpr obyčejnou dřevnou židličku, taková ta klasika se stolkem.Jelikož je hodně živá, tak nám jí celou rozhejbala.Tak jsme s manželem vyrazili do krámu, že koupíme židličku za 2 tisíce, pořádnou bytelnou. Prodavačka nám řekla, ať to vůbec nekupujeme, že jak je težká a velká, že bychom jí měli tak na 2 měsíce a potom by pod to sedátko prasklo.Židle mají nosnost 15kg.Doporučila nám, ať v Ikee koupíme tu jejich plastovou.Stála nás 500,- i s půtíkem a sem s ní naprosto spokojená.Je velká a skutečně bytelná.Není to nějaký přepychový design, ale jde o praktično. A ještě jedna věc.Už máme golfoné hole.Bylo nám řečeno, že u všech kočárků se píše nosnost 15kg, aletestovaný to je do 20 kg. A to už pak spíše posazovat než aby mimi v kočárku spalo.Petra
EvaKoz 33554
21.10.2008 21:35:24
Všechny zdravím a prosím o radu a zkušenosti, naš malá (16 měs.) absolutně nechce sedět v židličce ... chicco polly 2v1, když už tak u stolu, žádný pultík .... tak přemýšlím o koupi rostoucí židličky, poradíte mi jaká značka je nejlepší? píšete tu o jitru ...mně se z obrázku zdá hrozně fórová nebo jak to mám říct, strašně slaboučký ty desky nebo se mi to jen zdá? a opěrka? docela se liší, některá jí má velikou a někde je jen "proužek"
Nebudete některá židličku prodávat? Měla bych zájem.... :-)
Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 38107
21.10.2008 18:55:37
Ahoj maminky, chci se zeptat zda máte někdo zkušenost s domácí opravou potrhaného polstrování u židličky. Jak na to? Polstrování je z nějaké umělé hmoty, hodně se nám bohužel roztrhlo na více místech, budeme však židličku potřebovat ještě dlouho a židlička bylo hodně drahá na to aby jsme ji vyhodili a koupili novou. Nebo jestli se dá koupit polstrování nové? Jedná se o jíd. židličku Peg-Perego Prima Pappa.
Moc díky.
Klár@ 18353
21.10.2008 18:52:29
Moc díky za rady, vůbec mi podle popisu nebylo jasný, jestli "pultík" obsahuje tu tyč a područky nebo je potřeba dokoupit všechno.Hrála jsem si s myšlenkou, že by to na chvíli pořešily ty látkové gatě, ale zase po tom našem chrochtátku to pořát prát...nakonec jsem tu ulovila pultík od Carnae~R^~R^~R^ První JItro dorazí snad zítra a druhé příští týden, už se nemůžu dočkat~s~
krupice. 33843
21.10.2008 17:28:14
Zabaku, v jaké barvě máte židličku a kolik bys za ní chtěla? Můžeš mi případně i poslat foto. Mail mám v nicku. Jsem z Prahy.
Kacka + 3 43585
21.10.2008 17:18:45
Ja mam tycku i pultik. Pultik jsme skoro nepouzili (taky mohu nabidnou k odprodeji), jen tu zabranu v podobe tycky. Jenze jak zacala pres tu tycku vylezat, tak jsme ji dali pryc. Dneska tam ma jenom ty podrucky a prirazenim zidlicky ke stolu tak vlastne nemuze nikam vypadnout.
Sheyla + 2 30698
21.10.2008 15:29:13
Kupovali jsme cca před měsícem. Dcerce bylo necelých 10 měsíců. Koupili jsme s pultíkem (zahrnuje pultík, područky, tyčku a pásek mezi nožičky).

Pásek mezi nožičky nepoužíváme, ani jsme ho tam nedávali. Pultík je super a určitě se vyplatí ho koupit.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 779  [Dalších 319 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.