| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídelní židličky

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 779  [Dalších 209 >>]
Evista 25207
14.4.2008 9:06:35
Zdeno, ano vysku lze nstavit (cca 4vyskove polohy) a pultik lze uplne oddelat. Polohovaci je pololeh,polosed,sed. Pultiky tam jsou dva, ten vrchni lze oddelat. NApr kdyz je moc nadrobino tak oddelam vrchni pultik a jdu ho umyt a dcera muze drobit na ten pod tim:-)
tu drevenou jsem nechtela prave proto ze neni polohovaci a kvuli polstrovani. Davala jsem tam dceru od 4mesicu, sedela sice v 6,5mes,ale stejne jsme ji davala jeste do pololehu, bylo to pro ni pohodlnejsi....to ze nema samostatny stolecek ji nikdy nechybelo, bud mela svuj pultik anebo ted nas velky stul.
Jestli mas zajem muzu ti poslat fotky na meil. MAm vyfoceny jak sed tak pololeh.
pocitam do tri let ji urcite vydrzi a pak ji schovam na dalsi ditko a dceri koupim rostouci (mozna :-) )
Fígáta+1 78335
14.4.2008 8:50:01
Dobrý den, máme doma Baby-point Fabula a jsme velmi spokojeni. Stabilní, polohovatelná, omyvatelná, odnímatelný dvojitý pultík. Malej je v ní od 6měsíců kdy ještě neseděl a bylo mu v ní velmi pohodlně. Navíc super bezpečnostní pásy ze kterých se nedostane ani on a to je co říct :-) Velmi doporučuji.
Míša_ 14374
14.4.2008 8:37:48
bože;((
zvÍtězila!! no hrůza;((
Míša_ 14374
14.4.2008 8:36:31
My měli pro syna Trolla od Patronu.R^R^R^ Nebyli jsme schopni se rozhodnout a nakonec zvýtězila perfektní stabilita a provedení.

A nemůžu si na nic stěžovat. Jediné co trochu "odešlo", jsou panty v držáku zádové opěrky,takže už není úplně napevno,ale má cca0,5cm rozkmit .Ale po tom se v ní dělo je to myslím solidní;)

My jsme dřevěnou nechtěli,byl obřík a když jsme nějakou v obchodě zkoušeli, tak se nám v ní skoro zasekl:-D
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
14.4.2008 8:19:52
Hanko, Evisto, ještě mám dotaz k židličce Bambi, lze jídelní pult oddělat úplně a výšku židličky nastavit tak, aby event. Rostík mohl s námi jíst u stolu??
14.4.2008 7:36:27
Ahoj Hani, máš pravdu:-):-). Chceme některou z těch plastových, mimo jiné taky proto, že drobek má teprve 6 měsíců a já už jej chci krmit v té žídličce teď, takže nějakou s polohovací zádovou opěrkou, a vidím že Vaše Daninka má necelé 3 roky a ještě ji používáte, tak super, tak bych to potřebovala:-)
14.4.2008 7:31:30
Tak tu ikeackou určitě ne. Rostík má teprve 6 měsíců, tak jsem chtěla polohovatelnou zádovou opěrku, abych ho mohla už teď v ní začít krmit , no a taky jsem tu ikeackou viděla u kámošky, co má asi dvouletýho syna, je fakt, že svůj účel při jídle plní, ale že by byla tak stabilní?? se mi moc nezdálo, i kamarádka mi to potvrdila, a to prý ta židlička vyhrála v nějakém průzkumu bezpečnosti??? tak nevím
misapoho 3509
14.4.2008 7:04:36
ja mam pujcenou tu polohovaci plastovou zidlicku uz asi po trech detech, ale porad v dobrym stavu, nevyhoda je, nevim, jak to funguje u tech novejsich, ze ten stolecek to ma pomerne vysoko a to je Kubik na svuj vek hodne velikej, takze kdyz by chtel jist sam z misticky, tak si vyhodi rameno, jak je to vysoko :o( takze jsem zacala premyslet o nejake rostouci. U kamaradky jsem ale zjistila, kdyz jsem ho do toho posadila a pak to same, kdyz jsem ho davala do ikeacke plastove ke stolu, ze nedela nic jinyho, nez se odsouva. a ikdyz mu to u tech tezsich rostoucich nejde, nevnima jidlo, tlaci nozickama nebo rucickama a rve to. bud stul nebo zidli. velka zabava :o) takze s jedenim u jednoho stolu prozatim koncime, bohuzel. pritahli jsme si od nasich plastovou ikeackou a davame ho jen kousinek od naseho stolu, takze ji skoro s nama, ale bohuzel ne s nama. Doufam, ze ho to za chvilku prejde :o) zatim ale vydrzi v te plastove ikeacke, kdyz uz se osvecila, pod stul jde take strcit.
Ocicko 32104
14.4.2008 6:59:58
Vim ze mas vybrano - ale nepremyslela si nad Ikeackou???????
krupice. 33843
13.4.2008 23:43:31
Ále no tak holky, běžte už s těm dřevěnejma rostoucíma nerostoucíma židlema. ~j~ Zakladatelka se už rozhodla pro plastovou, jenom neví, od který firmy ;):-D
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 779  [Dalších 209 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.