Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eva |
| • |
19.9.2007 9:06:27
Ahoj,
když jsem hledala novou židli pro naší skoro 2,5 letou dceru, tak jsem pročítala tyto stránky. Měli jsme jen Antilopu z Ikea. U té nám vadilo hlavně zvedání dítěte na každé jídlo. Nakonec "vyhrála" polohovací dřevěná židle JITRO. Dá se sehnat na více místech na internetu. My ji nakonec koupili na Praze 10 - http://jitro.wz.cz/index2.html Máme ji doma asi měsíc a jsme moc spokojený. Nikdo už ji nemusí zvedat, aby se najedla. Sama si sedne i sleze a má pěkně podepřené nohy. Stačí přisunout ke stolu. Židle se tam dá koupit za 2.050,-. Mají ji ve 4 barvách - bílá, buk, třešeň a mahagon. Takže doporučuju :o) Eva |
| pethra a matěj 10/2006 | 51556 |
|
|
13.9.2007 20:29:45
Ahojky,
osobní zkušenost bohužel nemám, koukala jsem na ni na netu. Máme doma Jane Slalom, takže si mylím, že zhlediska kvality bude v pohodě. Otázka zní, co od ní očekáváš... My tedy vybrali raději tuhle, koukni http://www.eshopbaby.cz/katalog/polly-2-v-1-jidelni-zidlicka-chicco-p2776/showdetail.php?prev=2776&p=jidelni-zidlicka-chicco-polly-3.jpg Tim ji rozhodne ostatním nechci vnucovat - jen pro nás kritériem bylo: skladnost (dá se rychle složit)- my ji vozili na chalupu má kolečka (přetahuji ji rychle z kuchyně do obýváku) má polohovací nožičky do rovna(využiješ pro malé mimčo, které ještě nesedí) polstrování extra pro mimi u pultíku je taková část mezi nohami, která zabraňuje proklouznutí mimča, tím pádem jej nemusíš kurtovat. To bohužel Activa nemá, takže pokud už máš větší mimčo, vypadá dobře a určitě bych do toho šla.Jinak pokud preferuješ Jane, tak existuje něco podobného jako Chicco Polly a jmenuje Jane Emotion (jen mi tam chybí to mezi těmi nožkami). Ono upřímně pořád se ti to dítě kurtovat nebude chtít (a pokud ten pultík dáš až na doraz, tak nemá šanci se ze židle"dostat". To ale neznamená, že odcházím z kuchyně...:-) |
| Tinka, 7 mesačný synček |
| • |
8.9.2007 22:51:26
Ahoj holky. Prosím Vás, má niekto skúsenosť s plastovou židličkou JANE Activa? Veľmi sa mi páči dizajn, je mi ale jasné, že ten nie je tak doležitý. Je to polohovateľná, skládacia židlička, vypadá kvalitne, no i tak by som uvítala, keby sa našiel niekto, kto má skúsenosť, a utvrdil ma v názore kúpiť ju, alebo - naopak - odradil ma od toho. Ďakujem za každú radu!
|
|
|
4.9.2007 11:27:50
Dřevěná židlička je super, ale záleží na velikosti dítětě. My máme desetiměsíční, v té klasické dřevěné (máme ji nastálo na chalupě)nám propadával. Nevím jak tedy jsou vyřešené už ty nové, ale prostě v té části, kde se opírá o ruce a mezi nohami jsme museli upevnit opasek. Propadával proto, že se dost vrtěl.(sedět umí) U té plastové je obrovský pultík, který se nasune na rukojeti. Malý tam má hračky a než dorazí jídlo, tak si bezva hraje. Máme ji už 3 měsíce, stabilita vyzkoušena. Ani se nehne. Na kolečkách jsou totiž brzdy. Jo a navíc je vypolstrovaná, opěrka je vyšší,a myslí i na menší mimča - část polstrování je určena pouze pro kojence, až dítě vyroste, prostě se to sundá.
Záleží tedy, co člověk od židle očekává. Jak jsem psala, my ji využili již od šestého měsíce, malý už mi v lehátku nevydžel (tak sebou házel, že jsem se bála, že vypadne). Židličku si oblíbil, najednou měl výhled. |
|
|
4.9.2007 11:18:27
Židličku jsi asi už koupila, tak pro někoho, kdo oni teprve uvažuje. Zkušenost pouze z obchodu. Připadla mi hodně vratká, rozhodně mě neuchvátila. Měla bych strach v ní svou ratolest nechat. Materiálově, polstrování nic moc. My radši připlatili a koupili Chicco 2 v 1. Zatím maximální spokojenost.
|
| Radek |
| • |
1.9.2007 9:07:40
židličku bych koupil. pokud jste z moravy tak bych i přijel. dejte vědět na 608 774438. děkuji
|
| unique, 2 holky |
| • |
29.8.2007 21:39:38
My máme doma už 4 roky rostoucí dřevěnou židličku Stokke Trip trap. Je opravdu super, promyšlená do detailu, i když hodně drahá. Měla jsem ji pro malou od doby, co začala sedět, protože je uzpůsobená pro nejmenší, má snímatelné pratelné polstrování (sedák a opěrku zad) a vpředu dřevěný "mantinel" (oblouk) a mezi nožičkami kožený popruh na něj upevněný. Tohle lze odmontovat, když je dítko větší, a samozřejmě lze upravovat jak výšku sedáku, tak výšku opěrky nohou (dvě desky). Manipulace je velmi snadná, zvládne lehce každá mamka. Židlička je hodně stabilní. Jsem s ní spokojení a uvažujeme o koupi druhé....Zatím vím, že ji lze koupit jen v Praze.
|
| Scitek+Julinka9/05+Matýsek4/99 | 31726 |
|
|
13.8.2007 22:16:49
Taky ji máme doma, tu dřevěnou a prodávám ji za 550Kč. Pokud máte zájem, meil je v záhlaví.
|
| misapoho | 3509 |
|
|
12.8.2007 14:24:28
Holky, nemáte zkušenost někdo s jídelní židličkou Fábula od Babypointu?
|
| Jaňuca | 61878 |
|
|
8.8.2007 22:46:52
Ahoj, tu starou dřevěnou židličku mám a klidně jí i levně prodám. Jesli máš ještě zájem, tam se mi ozvi na 724249971. Jana.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.