Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Linda |
| • |
10.1.2007 8:18:46
židličku Jitro jsme kupovali před vánocemi na eclovicek.cz, paní je prodává i na MMB, je moc ochotná. Židlička je super, jsme nadšení, plastovou jídelní ž. jsme prodali, protože v ní prcek nechtěl být, na tuhle si sám vyleze i sleze a je spokojený, může s námi sedět u stolu a vidí do talíře!!! :-)
|
| Petra, Isabelka |
| • |
9.1.2007 23:23:09
Dobry den maminky, ma nektera z Vas zkusenosti s židlickou Jitro a pokud ano - kde jste ji kupovala?? Moc dekuji za odpovedi, pekne dny Petra
|
| Lucka, 8mes. syn |
| • |
19.12.2006 13:04:19
AHoj, chci se poradit, zda mate nekdo zkusenosti s cestovni jidelni zidlickou, ktera se prichytava ke stolu. Je to opravdu tak prakticke i do budoucna a da se vyuzit ke vsem typum stolu, treba i ke kulatym? Casto cestujeme a rikam si, zda si ji neporidit, ale nechci zbytecne investovat do "blbosti". Diky moc.
|
| Lily + Vojtíšek 04/06 | 49357 |
|
|
6.12.2006 11:53:59
Štěpánko, židličku jsem už u Malli objednala hned minulý týden a od včerejška ji máme doma, je moc pěkná a doufám, že ji užijeme. Dokonce jsme kromě hračky, kterou jsem ještě objednávala, dostali zdarma nějaký čaj pro mimina. A ty tvoje tipy, jak odhadnout spolehlivého prodejce, jsou výborné. Já to mám podobně: když jsem někdy poslala dotaz a nedostala odpověď, tak to bylo "nikdy více".
|
| Stepanka |
| • |
5.12.2006 14:02:15
Mam Bambi...puvodne jsem moooc chtela polohovaci Peg Perego, ale nova byla moc draha a pouzite zrovna nebyly k dispozici. Jinou jsem bazarovou nechtela, tak jsem sahla po tehle NOVE a docela by me zajimalo jak bych ji ohodnotila, kdybych mela "osahanou" Peg Perego. Z meho pohledu je docela dobra, jen jsem se po vybaleni lekla jak je obrovska - ale zvykla jsem si a uz mi to neprijde. Pak jsem mela pocit, ze karabinky na pasani jsou nejake tenke a forove - zvykla jsem si a ted po 3mesicich musim konstatovat, ze zatim funguji a nepolamaly se. Syn v zidlicce zatim "pololezi" pri krmeni od sesteho mesice. Nechci ho posazovat dokud si nesedne sam, takze poloha skoro v leze je bezva a kdyz s nim sjedu az dolu k zemi, tak se pohodlne kouka na starsiho brasku jak si hraje na zemi a kdyz je nahore, tak zas s nami muze "sedet" u stolu. A na koleckach si ho v zidlicce odvezu kam je treba abych mohla varit, uklizet a on na me videl a nevriskal. Neda se polohovat operka nohou, ale to je podle me zbytecne, ted je syn jeste tak maly, ze nozicky stejne dolu neohne. Zatim nepouzivam pultik, jen jsem si ho zkousela nasadit a mozna jeste nemam ten spravny "grif" a chvili mi to trva. Jo a nedrzi mi slozena, udelala jsem si na ni ze sucheho zipu "pojistky", ktere ji urzi ve slozenem stavu aby se nerozjizdela.
|
| Stepanka |
| • |
5.12.2006 13:48:52
Malli doporucuji, mam s nimi dobre zkusenosti co se tyka nakupu na dobirku i osobniho kontaktu, majitel pan Wertfein i prodavacky jsou uzasne ochotni a dobre poradi (od narozeni prvniho ditete v roce 2002 jsem mela tu cest u nich byt zakaznici nekolikrat). Zidlicku asi doprodavaji, normalne nemivaji nizsi ceny nez jinde. Bez obav je kontaktujte, do druheho dne obvykle odpovidaji...ale mozna rychle, aby meli zidlicku jeste na sklade, jinak by to mohlo trvat dele.
Mimochodem - na vyber internetoveho obchodu mam takovy svuj figl - kdyz se mi libi www stranky a funguji dobre, tak poslu nejaky "peclive zvoleny dotaz" ohledne veci o kterou mam zajem (aby byl dostatecne slozity a ja vedela presnou odpoved treba ze stranek vyrobce) a odpoved je pro me rozhodujici. Pokud se neozvou do 1-3dnu - maji smulu, nikdy vice. Pokud se ozvou, ale v odpovedi hrubky, priserny sloh, zadne nebo nespravne informace - nikdy vice. Zatim mi to funguje ;-) |
| m |
| • |
5.12.2006 9:03:43
![]() |
| Dáša |
| • |
28.11.2006 20:13:37
Taky jsem zkoumala rozdíl u těchto dvou typů, podle prodejce židliček mají oba typy technické parametry stejné, jen Prima Pappa je loňská kolekce a PP Diner letošní. Liší se tedy jen o něco málo v ceně a v designu. Obě mají vystavené v Kika, tak je ještě drobný rozdíl ve střihu potahu zádíček, ale to je fakt drobnost, ten letošní model je víc nařasený. Nakonec jsme vybrali hlavně podle potahu ten starší typ a jsme nadšení. Je vážně bezvadná, nenašla jsem žádnou chybu.
|
| tom |
| • |
28.11.2006 16:46:23
Víte někdo jakej je rodzíl mezi PP Pappa a Pappa Dinner? Díky
|
| Lily + Vojtíšek 04/06 | 49357 |
|
|
28.11.2006 15:35:27
Znáte někdo internetový obchod www.malli.cz? Jsou solidní? Mají tam židličky peg perego prima pappa za super cenu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.