Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
5.10.2006 7:02:10
Tak čtyřměsíční miminko bych do (ať už jakékoliv) židličky nedávala. Do sedmého měsíce jsme kojili, a když jsme začli přikrmovat, tak jsme používali autosedačku ale jen opravdu vyjimečně.
|
| krupice. | 33843 |
|
4.10.2006 23:40:00
Lucko, tak to máš doma malou gymnastku :-) Ale třeba se toho taky dočkám, ta moje ještě sama nechodí. Jinak zakladatelka má ještě dost malý mimčo, který nesedí a proto by spíš užila tu polohovací. Později už je to jedno. Teď už taky nepolohujeme.
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
4.10.2006 23:25:22
Hanko, dcera tam lezla i s pridelanym pultikem;-))) Kolecka jsem ja nechtela, ona se ta zidlicka da stejne lehce posunovat i bez nich. No a sklapeci sedacka by zrovna nam taky byla na nic, kdyz uz dcera pevne sedela, driv jsem ji tam nedavala.
|
| krupice. | 33843 |
|
4.10.2006 22:43:16
Nad Cam Futura jsem také původně uvažovala, ještě předtím, než mi prodavačka předvedla tu Bambi. Cam Futura ale nemá kolečka, nemá sklápěcí sedačku. A to, že si dítě může samo vlézt do židličky mi je k ničemu, když mám zrovna přidělaný pultík. Nebo se tam nějak dostane i s tím? Jo a ceny jsou srovnatelné. V každém případě pro ne ještě sedící mimčo je lepší polohovatelná židlička.
|
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
4.10.2006 21:04:56
My sice lehatko mame, ale nikdy jsme v nem nekrmili, do sesti mesicu jsme kojili a pak asi mesic do doby, kdy byla dcera schopna sama chvili sedet, tak jsme krmili na kline. Zidlicku mame Cam Futura, vyhoda je, ze se da ze spodni pozice vytahnout nahoru i s ditetem uvnitr, takze dcera si do ni casem mohla sama vlezt v nejnizsi poloze a ja ji jen vytahla nahoru, coz se ji mooooc libilo;-)
|
| Wewem, Michal7/04, Robin3/07 | 15861 |
|
|
4.10.2006 19:45:33
Židlička z Ikea nemá stabilitu. Malý mi v ní začal tancovat ze strany na stranu až stála jen na dvou nohách :o((( Přišel na to v šestnácti měsících. Máme židličku od fa. Storchenmühle a jsme s ní spokojeni. Dítě nemusí být připoutané a stejně z ní vyleze.
OPříště budu volit trochu jinak :o))) Židličku Trip Trap od Stokke, nebo od Fa. Jitro. Poroste s dítětem do puberty :o)))) |
| krupice. | 33843 |
|
4.10.2006 18:55:53
Ikeácká židlička sice dopadla dobře, ale pro 4 měsíční mimčo je absolutně nevhodná. Není vůbec polohovací apod. Já jí mám na chalupě. Ušila jsem do ní polstrování a jsem s ní taky spokojená. Pro sedící dítě je postačující. Ovšem pozor na děti, pokud od něčeho mohou odstrkovat nohama, může se židle lehce převrhnout. Na to u testů nepomyslely. Kolikrát jsem měla malou čelem k sobě a krmila a ona se odrazila od mých nohou a málem sletěla i s židlí. U židličky Bambi žádné zvrhnutí nehrozí.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
4.10.2006 18:21:37
jukni sem:
http://www.rodina.cz/diskuse2746.htm jinak židličky jídelní otestoval letosčasopis Dtest.jestli se nemílím nejlíp dopadla Ikea. |
| krupice. | 33843 |
|
4.10.2006 17:55:59
Já mám tuhle židličku od Baby Dreams. Koukám, že jí dokonce na Čáryfuku zlevnili. Dá se zaklonit, posunovat nahoru, dolů, má 2 pultíky, oba se dají sundat, košík pod sedátkem, vložka na mimčo už je součástí, je na kolečkách s brzdami, pětibodové bezpečnostní pásy, pokud je nasazen stolek, je klín mezi nožičkami... Ve své kategorii snad nejlevnější. Používala jsem ji asi od 5ti měsíců, mimčo by v ní nemělo dlouho "sedět" pokud samo nesedí, ale když se zakloní a váha je tudíž víc na zádíčkách, tak se občas dá použít.
![]() podívej se kdyžtak tady http://www.caryfuk.cz/obchod/plastove/prodej/jidelni-zidle-bambi-ruzne-vzory/typ/40:1768 |
| LenunkaK | 39327 |
|
|
3.10.2006 18:14:00
také uvažujeme o koupi židličky. Kubík už sedí. Chceme dřevěnou s pultíkem. Zaujala mne Trip Trap od Stokke, ale Jitro je jí velmi podobná...
Od kolika měsíců v ní seděl Váš syn? Díky, Lenunka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.