Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marcelína | 19865 |
|
|
18.9.2005 11:53:28
Taky máme Prima Pappu od Pérega a souhlasím se vší chválou, co tu o ní byla napsána. Mimo to je výborné, že má několik výškových poloh a oddělávací pultík, takže když dcera třeba maluje nebo modeluje, tak na pultíku, když obědváme, pultík oddělám a sedák dám do takové výšky, že malá sedí u stolu s námi a pohodlně se nají. Jedinou nevýhodou je vyšší cena, ale i přesto bych neměnila.
|
| Petra & kluci | 30303 |
|
|
18.9.2005 11:05:26
Ahoj,
já taky můžu doporučit židličku z Ikey - cenově dostupná, skladná, omyvatelná - prostě jsem s ní fakt spokojená. |
| Mimi, 2 holčičky | 13840 |
|
|
18.9.2005 11:03:53
Ahoj!
Máme židličku od Campione a je bezva. Je stabilní,polohovací, menší i větší pultík. Protože je naše dítko větší, než jeho vrstevníci, měli jsme obavy, aby se do židličky vešla a aby jí uřila co nejdéle. Používáme jí od 5 měsíců Klárky. Nevešla se do sedačky, přestože měla 9kg a sedačka byla do 15kg, a ještě sama neseděla. Často v ní i po jídle usne - klidně i na 2 hodiny. :o) Samozřejmě byla dražší, ale vyplatila se! Kupovali jsem přes internet.obchod. |
| Krucipísek | 13229 |
|
|
18.9.2005 0:15:13
Souhlasím se ZooZou. Židlička z Ikey. Dokud malá sama neseděla, krmila jsem ji v autosedačce nebo v polohovacím lehátku, teď je v Ikeový židličce, je připásaná kolem pasu, pultík samozřejmě taky máme, ano, kupuje se zvlášť.... Když už jednou dítě samo sedí, není třeba nic polohovat, sedne si jak uzná za vhodné. Když je pásečkama připoutané pořádně, tj. ne na volno, nevstane. Nejen že byla levná a je 100% dostačující, ale je taky krásně skladná. Když jsme jeli na dovolenou s plaváčkem, rozebrala jsem ji na prvočinitele, tj. 4 nohy, pultík a sedátko a se všema taškama a přenosnou postýlkou a i s dědou a babi jsme se vešly do auta. Jako prvomatka jsem se taky snažila vychytat všechny vychytávky, ale tyhle různý vychytávky jsou právě často nachytávky na peníze maminek.
|
| Zdenka73 | 19941 |
|
|
17.9.2005 23:32:24
... a ještě - protože je polohovací - používali jsme ji tak od 5 měsíců místo lehátka!!!
|
| Zdenka73 | 19941 |
|
|
17.9.2005 23:30:39
My máme taky Prima Pappa od Pérega. A je super!!!! Hlavně ten klín mezi nožičkama. Pásání jsme používali asi víc, když byla malá fakt malá a neměla před sebou ten stoleček!!!Dá se omýt...prostě je fajn. I když u babičky máme staletou dřevěnou židličku a svůj účel taky plní.
Ale do Peg Pérega jsem se kdysi prostě zamilovala a už jsem si ji nenechala vymluvit. Po kočárku - nejdražší věc, kterou jsme pořizovali.:-((( |
| Monika. | 10910 |
|
17.9.2005 22:51:50
Máme Prima pappa od Peg Perego a ta je výborná. U další židličky jsem chtěla šetřit a koupila jsem Baby Dreams, taky dobrá ale
-nemá pevný klín mezi nohama. To je hodně důležitý, aby dítě neproklouzávalo, zvlášť když ještě úplně neumí sedět. Když už umí sedět, tak tam zase blbne a proklouzává úmyslně. -pásání, musí být přes ramena, nejen kolem pasu. U první židličky jsme měli pásání jen kolem pasu a když jsem se obrátila zády, abych umyla talíř, tak dítě během chvíle na židli klečelo. -sklápěcí funkce sedačky+opěradla, důležité, pokud chcete do židličky dávat dítě, které ještě úplně nesedí, díky sklopení může pololežet. Tohle všechno Prima Pappa má, v té si troufnu malýho nechat i samotnýho a jít do jiné místnosti. |
| Zuzana + kluk04 + holka06 | 19334 |
|
|
17.9.2005 22:17:46
Prachobyčejná plastová bílá židlička z IKEY – úplně skvělá, bohatě stačí. Po každém jídle celou židli osprchuju, při cestování se dá snadno rozložit, nic víc nepotřebuji. Před židličkou má dítě svůj pultík (myslím, že se kupuje zvlášť), takže není potřeba dítě nějak polohovat. A houpat?? to už vůbec nechápu. Přivázat - to ano, to je poslední dobou opravdu naprosto nutné...
Z. |
| Katka. | 13699 |
|
|
17.9.2005 22:03:45
My sice zatím ještě židličku nepotřebujeme, ale máme vybranou ROCKER od Peg Perégo. Je výškově stavitelná, sedačka polohovací a dá se houpat.
Kamarádka má židličku od Patronu a je taky dobrá :)) |
| Hajaja, Zuzi a mimi | 21141 |
|
|
17.9.2005 21:57:19
Ahoj maminky.
Ráda bych pořídila maličké jídelní židličku, ale zatím nejsem úplně rozhodnutá kterou. Byli jsme se zatím dívat v několika obchodech a taky na netu a moc se mi líbí plastové - Patron Bohemia a Baby Dreams Bambi. Nemáte s nimi některá zkušenosti? Ráda bych, aby židlička byla snadno omyvatelná, stabilní, polohovací a samozřejmě za rozumnou cenu. Předem moc díky za každou radu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.