| Monty | 129940 |
|
|
1.10.2013 21:12:02
Potřebovala bych nějaké info, díky moc.
![]() |
| šňapík | 139013 |
|
|
23.9.2013 19:43:00
Dobrý den,potřebovala bych poradit.Když pobíráme přídavky z německa,které má na sebe napsaný manžel jakož to žadatel a zaměstnanec u německé firmy,ale žijící v cz,zda mohu já,jako momentálně žena v domáctnosti jít pracovat na HHP.Nerada bych, abychom o přídavky přišli,ale nikde nemohu dohledat podobnou situaci.Děkuji za jaké koliv info.Iveta
![]() |
| katcerka | 80173 |
|
|
8.6.2013 10:15:24
Ahoj, stěhuju se během prázdnin do Holandska, není tady někdo z Haagu nebo okolí? Mám dvě děti (4,5 a 2roky) a ráda bych věděla jak to tam chodí, na co se mám připravit a tak vůbec ;)
Díky! Můžete mi psát i na mail katcerholland@gmail.com |
| Bára |
| • |
12.2.2013 10:25:13
PROSÍM, zda by se našla ochotná žena/maminka, která se orientuje (alespoň trochu) v "ekonomických" otázkách Dánska a Švédska. Píšu DP na téma - důchodový systém, analýza důchodů, atd., díky neznalosti obou jazyků bych potřebovala "odsouhlasit" moje zjištěné údaje (nechci, aby mi údaje někdo hledal, spíš jen odsouhlasil nebo příp. poupravil moje zjištěné údaje). Předem moc děkuji, pokud se někdo ochotný ozve, abych konečně zdárně "doklepla" (na starý kolena - 38) studium na VŠ
![]() |
| Vienna | 135057 |
|
25.1.2013 10:43:32
Ahoj jmenuji se Pavlina a ziju od roku 1999 ve Vidni, mam dve holky. Jedna ma 5 a druha 1,5 roku. Hledam nejakou kamaradku na pokec, kafe, chozeni na ruzne akce pro deti, plavani a podobne. Takze kdo mate chut se seznamit ozvete se na vienna@centrum.cz. Budu se tesit.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
17.9.2012 12:52:08
tak si to užijte a napiš, jak tam je!
![]() |
| dansko |
| • |
17.9.2012 9:10:24
Tak to vypada vse perfektne. My si to tam desne uzili, neuveritelny mnozstvi aktivit pro celou rodinu, hodne akci poradanych mestem zadarmo. Fantasticky hriste pro deti, nevim jak v Odense, ale v Kodani super. Proste jsem pochopila, proc Dani vymysleli lego, oni si proste radi hrajou, takze kreativita na kazdem rohu. Ja si nasla hodiny taici, kde kvuli mne, byt jsem byla jedina nemluvici dansky, mluvili porad jen anglicky. A pockej na dansky hadry pro decka a vubec, to padnes!! Ja si je tak zamilovala, ze uz jiny nekupuju. Tak nadherny barvy a vzory a vsechno!!! Vsude jsme jezdili na kole, jen mimo mesto autem. Verim, ze si to tam uzijete taky. Na tom dba.dk jsem nakupovala vsechno, je tam obrovsky vyber, takze jsme nakoupili nabytek, hracky, lego silene levny. Nezapomen ten nazev bude se ti hodit. Hlavne da se smlouvat, to ja nevedela, ale je to tak, oni napisi cenu a ty nabidnes svoji, pak se uvidi. Tzn neber to co vidis, jako konecnou. Tak ahoj zatim.
|
| MarMat (+2) | 113943 |
|
|
16.9.2012 21:57:41
čus bus, našla jsem nějaký byty, vypadá to dobře...nejdříve bylo stěhování ve hvězdách, pak prý do roka, teď zas v dubnu
![]() ![]() ![]() no uvidíme, napsala jsem na vkodani.cz pár věci už mi zase vysvětlili + to jsem zjistila tady a vypadá to fakt slibně navíc by nám pomohl ze začátku známej, kterej má peněz dost (jeho žena učí na SŠ a bere 19.000DKK - tak nechápu z čeho žijou) ![]() |
| MarMat (+2) | 113943 |
|
|
16.9.2012 21:55:27
děkuju ti strašně moc a pozdravuj do Dánska
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
16.9.2012 19:49:49
MarMar, tak vkládám odpověď:
Jestli je dostatečný plat 30.000DKK vzhledem k tomu co všechno se platí? > Je to dobré. > Jak dlouho se asi tak čeká na vyřízení povolení k pobytu (našla jsem že mají > neomezenou dobu, tak vlastní zkušenost) - souvisí s tím pracovní povolení. > Trvalo to do měsíce, vyřizoval to odborář. > Jestli stále platí, že za CPR kartu dostanu roční jazykový kurz zdarma. > Kdokoliv pracuje legálně v Dánsku , má nárok na jazykovou školu zdarma až na 5 let. > Jestli je problém získat Nemconto: > > -k nemcontu potřebuji pracovní povolení a to získám na základě povolení k > pobytu a to získám na základě právě pracovní smlouvy, jestli s tím nedělají > problémy? Problém nebyl žádný,během asi 14.dnů, vyřizoval odborář. > -nemconto založím v jakékoliv bance? Myslím že ano. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.